Gummistøvler

65 Varer

Her finder du gummistøvler til damer og især børn. Der er modeller med eller uden isolering, men vandtætte, det er de alle sammen. Festlige børnestøvler og stilfulde damestøvler fra Viking, Keen og Didriksons.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lange og korte gummistøvler fra kendte kvalitetsmærker

Kom regnen i forkøbet med et par ordentlige gummistøvler, der sikrer tørre sokker hele dagen! Når vejret er rigtig vådt, er der intet som et par pålidelige og rigtig gode gummistøvler, der kan holde dine fødder tørre. 

Når det kommer til et land som Danmark, så er det især en god idé at have et par gode gummistøvler stående klar på skotøjshylden. For man kan vist ikke rigtig komme udenom, at vejret kan være lidt lunefuldt. Det kan især have tendens til at byde på lange grå og våde dage og uregelmæssige byger, og så er det bare skønt med et par gode gummistøvler! 

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til damermænd og børn. I sortimentet er der både lange og lave gummistøvler til hele familien. Vi har også termogummistøvler, der er gummistøvler med for, som kan holde fødderne varme, når det er koldt udenfor. Du kan dermed være sikker på, at der er en model, der passer perfekt til dig og dit behov.

Her på siden finder du gummistøvler fra flere kendte mærker som alsidige Viking og smarte LaCrosse, der laver kvalitetsgummistøvler til hele familien. Til de mindste i flokken finder du desuden også gummistøvler til børn i høj kvalitet fra de danske brands Bisgaard og Mikk-Line.

Uanset om du er på udkig efter lave gummistøvler, termogummistøvler eller noget helt tredje, og om det er til dig selv eller dit barn, så kan du finde dem her hos os. Og selvfølgelig altid i høj kvalitet!

Til kamp mod regnen med gummistøvler i gode materialer

Skal du cykle til arbejde i regnvejret, være klar til mudderhuller på festival eller måske sikre, at dit barn kan holde fødderne tørre, selv når der hoppes i vandpytter i børnehaven? Så er gummistøvler det helt perfekte valg.

Det er altid rart med et par gummistøvler på skohylden, som er til at regne med – så du eller dit barn er forberedt, hvis regnskyerne skulle vise sig på himlen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de er praktiske at have ved hånden, hvis himlens sluser åbner sig, og du skal ud og danse regndans. 

De fleste af vores gummistøvler er lavet i naturgummi og har en solid ydersål, så det er til at stå fast på underlaget i al slags vejr; både mudder og vand – eller sne, hvis støvlerne også bruges til vinter. 

Et par gode gummistøvler kan sagtens bruges på alle tider af året – og hvis du passer godt på støvlerne, kan de sagtens holde tæt i flere år, så du trygt kan regne med dem på våde og van(d)skelige dage. Du kan også vælge et par termogummistøvler, altså gummistøvler med for lavet i fleece eller uld, der holder dine fødder varme i sjap og regn, så støvlerne også kan bruges om vinteren.

Gummistøvler som værn mod vinteren

Gummistøvler kan bruges hele året. For der er modeller, der passer til alle slags temperaturer og vejrforhold. Det gælder bare om at vælge den rette model; især hvis du vil holde fødderne varme og tørre om vinteren.

Ønsker du at bruge dine gummistøvler til vinter, kan det anbefales, at du køber et par gummistøvler med for, der også har en grov ydersål. Foret er med til at isolere støvlen, så du kan holde varmen i dem, og alt efter materialet kan de holde dine fødder varme lige så godt som mange andre vinterstøvler. 

Et ekstra lille tip til at holde varmen er, at man kan tage et par lækre sokker i merinould på i støvlerne; så er du ekstra godt sikret mod kulde og vand, og du kan holde fødderne fri for begge dele langt ind i vintermånederne. Du kan se vores udvalg af termogummistøvler/gummistøvler med for ved at bruge filteret ”udvalgte egenskaber - isolerende for” længere oppe på siden.

Pleje af gummistøvlerne

Uanset hvad tid på året du skal bruge dine nye gummistøvler, er det vigtigt at passe og pleje dem rigtigt. Naturgummi indeholder nemlig såkaldte æteriske olier, som fordamper med tiden – og det er de olier, der er med til at gøre støvlerne smidige og bløde. 

Du kan læse mere om, hvordan du bedst passer og plejer dine gummistøvler i artiklen 'Sko og støvler - pleje, vask og imprægnering'. I artiklen får du desuden også tips til, hvordan du kan pleje dine andre støvler, så de alle kan holde i lang tid. 

Hvis du passer på støvlerne og deres materialer, forlænger du levetiden en hel del. Sørg for altid at holde dine gummistøvler rene, så der ikke sætter sig snavs, som kan udtørre gummien eller gnave og slide i samlingerne. Samtidig bør du også sørge for, at dine gummistøvler ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys. 

Hiver dit barn en masse snavs med hjem på fødderne, eller har du selv været ude i mudderet, bør du ikke vaske gummistøvlerne i vaskemaskinen. Vask dem i stedet af med en fugtig klud. Er det en genstridig omgang snavs, så kan du skrubbe dem blidt med en børste - eventuelt med lidt brun sæbe eller opløste sæbespåner.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine vandtætte støvler, kan du med fordel bruge naturlige olier (som for eksempel madolie eller linolie) til at smøre dem ind i – eller bruge produkter der er lavet specielt til formålet. Det forhindrer, at gummien udtørrer og mister sin vandtæthed. 

Smører du olien på med en klud eller svamp, undgår du unødigt slid på støvlerne. Det er desuden en god idé at imprægnere støvlerne.

Hvis du følger ovenstående tips og råd, så giver du dine gummistøvler den bedst mulige chance for at holde så længe som overhovedet muligt. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af plejeprodukter og tilbehør til dit fodtøj.

Gummistøvler til børn - klar til leg i alt slags vejr

Vi har allerede været lidt omkring det, men det kan næsten ikke understreges nok - et par børnegummistøvler er en rigtig god investering!

Børn går sjældent særlig meget op i, om der kommer en masse mudder på skoene eller om buksekanterne bliver beskidte. Men det er jo noget, man egentlig gerne vil undgå, og derfor er gummistøvler til børn også en supersmart idé.

Med det rette par gummistøvler er der intet, der står i vejen for, at dit barn kan springe rundt i vandpytter eller drage ud i skoven selv i vådt vejr. Først og fremmest er gummistøvler jo vandtætte, og samtidig har de fleste børnemodeller et skaft, der går godt op over anklerne, hvilket er et godt værn mod mudrede buksekanter og våde fødder.

Det kan være lidt svært at hitte rede i, hvilke gummistøvler du bør vælge til dit barn. Hvis du gerne vil have nogle vandtætte børnestøvler, som kan klare de kolde måneder, så er der eksempelvis også flere muligheder. 

Det kan ofte være lidt af en udfordring at finde hoved og hale i de forskellige typer af vandtætte vinterstøvler til børn, men du kan læse mere om de forskellige typer i artiklen 'Termogummistøvler vs. Vintergummistøvler: Hvad skal du vælge?'. Her kan du læse om de forskellige materialer og få råd til, hvilken type gummistøvle til vinterbrug, som egner sig bedst til dit barn.

Generelt er der en hel del, som man skal tage stilling til, når det handler om vandtæt beklædning til børn. Ud over gummistøvlerne, så gælder det også for regntøjet. Men bare rolig, også her er der gode råd at hente. Du kan nemlig tage et kig på artiklen 'Hvilket regntøj skal du vælge til dit barn?', hvor du eksempelvis kan læse om fordele og ulemper ved PU og polyester.

En ting er dog helt sikkert, og det er, at du her hos os kan finde både gummistøvler og regntøj til børn i rigtig god kvalitet, så dit barn holdes tørt fra top til tå!

Match gummistøvlerne med godt regntøj

Skal du ud i en ordentlig byge eller på længere eventyr i regnvejret, så er et par gummistøvler sjældent nok. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil nå frem uden at være fuldstændig gennemblødt. Det bedste du kan gøre for at undgå det scenarie, er at pakke dig ind i noget godt regntøj.

Det er altid smart at have et godt regnsæt liggende klar. Med et helt regnsæt har du nemlig sørget for både regnjakke og regnbukser, og du behøver ikke bekymre dig om regnskyl og vandpytter, hvis du eksempelvis cykler til eller fra arbejde. Det samme gælder, hvis du sender dit barn i børnehave på en dag, hvor de mørke skyer truer lidt ekstra. Med et godt sæt regntøj til børn kan du få et tørt barn hjem; selv efter en lang dag med leg udenfor i regnvejret.

Det er dog også tit sådan, at en regnjakke vil være nok. Den er hurtig at trække i, hvis det smådrypper eller nogle sorte skyer truer i horisonten. Vi har selvfølgelig flere forskellige modeller af regnjakker til damer og regnjakker til herrer i et væld af forskellige farver og designs.

Du kan finde alle de kendte mærker i vores udvalg af regntøj, såsom FjällrävenHaglöfs og Didriksons. Så du kan altså helt sikkert finde noget regntøj, der passer helt perfekt sammen med de gummistøvler, som du har kig på, uanset om det er et par til dig selv eller måske til dit barn.

Hvordan vasker man gummistøvler?

Det er jo altid rart med rene gummistøvler, men det er ikke altid så nemt med små børn, vand og mudder. Men det er heldigvis nemt at gøre dem rene.
Start med at tørre støvlerne af med en blød børste eller en klud for at fjerne overfladisk snavs og jord.
Fyld en spand eller vasken med varmt vand. Du kan også tilføje en mild sæbe eller opvaskemiddel til vandet for at hjælpe med at fjerne eventuel plet.
Brug en svamp eller en blød børste dyppet i sæbevandet til at rengøre støvlerne. Skrub forsigtigt for at fjerne snavs og pletter. Sørg for at rengøre både indersiden og ydersiden af støvlerne.
Skyl støvlerne grundigt med rent vand for at fjerne sæberester.
Tør støvlerne af med en ren klud eller lad dem lufttørre naturligt. Undgå direkte varmekilder, da de kan beskadige gummimaterialet.
Når støvlerne er tørre, kan du anvende en gummibeskyttelsesspray eller en silikonebaseret spray for at genopfriske og beskytte gummiet.
Husk dog altid at følge producentens anvisninger, hvis de er tilgængelige. Dette er en generel rengøringsmetode, men nogle gummistøvler kan kræve specifikke plejeinstruktioner.

Gummistøvler til hele familiens eventyr

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gummistøvler til mænd, kvinder og børn. Der er noget at finde for hele familien. Gummistøvlen er bestemt et stykke fodtøj, som alle medlemmer af familien bør have stående klar hjemme på skohylden, for så er man altid klar til at drage afsted - uanset vejret.

I vores store udvalg af gummistøvler finder du både lange og korte gummistøvler i mange former og farver. Hvis du er på udkig efter gummistøvler til dit barn, er der også modeller med lidt ekstra smæk på farver og mønstre, så det for alvor er en fest, når de små eventyrere hopper rundt i vandpytter.

Der er altid situationer, hvor et par gummistøvler vil være rigtig godt egnet, og uanset, hvor I gerne vil hen på eventyr og om eventyrerne er store eller små, så kan I vide jer sikre på, at I altid kan finde de helt rette gummistøvler til formålet her hos Eventyrsport.

Tilbud på gummistøvler til voksne og børn

Mangler du de helt rette gummistøvler til dagene, hvor vejret slår over i regntid? Og vil du gerne have nogle støvler i god kvalitet uden, at du behøver at tømme kontoen? 

Det forstår vi godt! Det er altid skønt at gøre et godt kup og få god kvalitet til en skarp pris. Og det kan du få her hos os!

Her hos Eventyrsport har vi nemlig løbende gode tilbud på gummistøvler til herrer, damer og børn. Du kan finde de gode tilbud på gummistøvler til børn og voksne ved at benytte filteret ”kun tilbud” til venstre længere oppe på siden.

Du kan også gå på jagt efter gode tilbud på gummistøvler i vores store outlet. Her finder du en masse gode tilbud på gummistøvler til damer, herrer og børn. Samtidig kan du selvfølgelig også finde gode tilbud på et stort udvalg af en masse andet lækkert grej til skarpe priser. Uanset hvad du måtte stå og mangle, så er der gode chancer for, at du finder det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet!

Vil du gerne være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til hele familien? Så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis at blive medlem!