Gummistøvler

Her finder du gummistøvler til damer, herrer og børn. Der er modeller med eller uden isolering, men vandtætte, det er de alle sammen. Festlige børnestøvler og stilfulde dame- og herrestøvler fra Viking, Didriksons og LaCrosse.

  per side
  Sorter stigende

  Lange og korte gummistøvler fra kvalitetsmærker

  Kom regnen i forkøbet med et par ordentlige gummistøvler, der sikrer tørre sokker hele dagen!

  Hos Eventyrsport finder du gummistøvler til kvinder, mænd og børn, og der er både lange og korte varianter.

  Støvlerne kommer bl.a. fra mærker som Viking, Didriksons, LaCrosse og Bundgaard.

  Til kamp mod regnen med gode gummistøvler

  Skal du cykle til arbejde i regnvejret, være klar på mudderhuller på festival eller måske sikre, at dit barn holdes tør, selv når der leges i vandpytter i børnehaven?

  Det er altid rart med et par gode gummistøvler på skohylden, så du eller dit barn er forberedt, hvis regnskyerne skulle sprede sig på himlen.

  De fleste af vores gummistøvler er lavet i naturgummi og har en solid ydersål, så det er til at stå fast i både mudder og vand - eller sne, hvis støvlerne også bruges til vinter. Nogle af modellerne er desuden foret med f.eks. fleece eller uld som ekstra værn mod kulden.

  Der er både lange og korte gummistøvler, og til børnene er der modeller med lidt ekstra smæk på farver og mønstre, så det for alvor er en fest, når de små eventyrere hopper rundt i vandpytter.

  Som værn mod vinteren

  Ønsker du at bruge dine gummistøvler til vinter, kan det anbefales, at du køber en foret model med en grov ydersål.

  Tager du et par sokker i merinould på i støvlerne, er du ekstra godt sikret mod kulde og vand, så du kan holde fødderne fri for begge dele langt ind i vintermånederne.

  Tilbud på gummistøvler

  Mangler du de helt rette gummistøvler til dagene, hvor vejret slår over i regntid?

  Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Du kan også finde gode tilbud på gummistøvler ved at benytte dig af ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.  

   

  Se også:

  Regntøj til damer

  Regntøj til mænd

  Regntøj til børn

  Alle sko og støvler

  Vandtæt opbevaring