Keen

55 Varer
Keen er fodtøj i innovativt design og af høj kvalitet med unik pasform og komfort. Vi har et stort udvalg af sandaler, sko og støvler til dit næste eventyr.

FODTØJ TIL DEN KRÆSNE VANDRER

KEEN er fodtøj i innovativt design og af høj kvalitet med unik pasform og komfort. Med KEEN er både store og små sikret en god oplevelse på vandreturen - om det er i skov, på stier eller i bjerge.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Keen er miljøbevidste

Amerikanske Keen har på rekordtid nået en førerposition indenfor funktionelt fodtøj med ideen om Hybrid Footwear som omdrejningspunkt. De innovative fusioner mellem f.eks. sandaler og vandresko er gået hånd i hånd med ansvaret overfor kunden, produktet, de ansatte og miljøet. Derfor anvendes en del af overskuddet på miljøbeskyttelse og sociale projekter, for selv om Keen først og fremmest efterlader et stort fodaftryk i kraft af en helt ny målestok for komfort og funktionalitet, så bestræber man sig samtidig på, at det fodaftryk, man som firma sætter, gør så lidt skade som muligt.

Keen's innovative fodtøj har et design og en pasform og komfort, som man skal lede længe efter. Vi har et stort udvalg i sandaler, sko og støvler til både børn og voksne.

Størrelsesguide til Keen.

Keen sandaler

Når solen skinner fra en skyfri himmel og det er for varmt til sko, kommer en Keen sandal virkelig til sin ret. Vi har flip floppere til varme dage ved stranden, og smarte og funktionelle sandaler til alle mulige andre situationer. Dine fødder vil elske dig for friheden og den ekstra ventilation. Vi har Keen sandaler til mænd og kvinder..

Keen sko

Keen sko er kendetegnet ved en helt unik forarbejdning, kvalitet og komfort. Når der samtidigt er god plads til tæerne, går det hele op i en højere enhed. Vi har vandresko, hverdagssko og selvfølgelig ogå Keen’s innovative hybridsko, der er en krydsning mellem en sandal og en sko- eller vandresko. Nogle kalder dem også sandalsko. Vi har Keen sko til herrer og damer.

Keen sandaler børn

Er fødderne glade, smitter det af på resten af kroppen. Gå derfor ikke på kompromis med dit barns fodtøj. En Keen sandal til børn er i en god kvalitet, slidstærk og yder god støtte til de små fødder, også når tempoet er højt. Nogle af sandalerne er udstyret med en beskyttende tåkappe, mens andre er designet med frit udsyn til tæerne.

Pleje af Keen fodtøj

Imprægnering og pleje er vigtigt for at forlænge dit fodtøjs levetid og funktion, Det gælder også dem med membran, der ellers kan miste åndbarheden. Du kan læse meget mere om pleje og imprægnering af fodtøj på vores blog, men husk at følge vejledningen, der fulgte med fodtøjet.

Keen tilbud

Jagter du et godt Keen tilbud, så brug filteret, der er placeret længere oppe på siden. Filteret, som er her på siden, viser alle Keen tilbud, men du kan også besøge kategorierne med Keen sko, Keen sandaler, Keen støvler eller Keen til børn, og klikke på Kun tilbud i filteret. Så bliver din søgning mere specifik.