Arc'teryx jakker og veste

62 Varer

Ikoniske jakker og veste fra Canadiske Arc'teryx som dækker et hvert behov til outdoorlivet. Lær de enkelte forkortelser at kende nederst på siden. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Arc’teryx jakker til damer og herrer

Vi har et stort udvalg af Arc’teryx jakker, som kommer i mange designs og dækker forskellige behov til outdoorlivet. Med en fleece eller fiberjakke er du godt klædt på til det danske efterår og vinter – du kan med fordel toppe outfittet med en Arc’teryx skaljakke på de våde dage.

I vores sortiment finder du bl.a. den populære Arc’teryx Atom Hoody til både kvinder og mænd

Men vi har også sommerjakker, regnjakker, dunjakker og jakker til hele året - med et sortiment på +50 jakker, er der helt sikkert også en Arcteryx jakke til dit behov. 

Hvad betyder bogstaverne i titlerne? 

Er du også forvirret over, hvad bogstaverne i jakketitlerne betyder, så læs med her og bliv klogere på alle Arc'teryx modellerne.

Der er i alt 7 forskellige forkortelser, og her har du et overblik over dem alle:

 • SL – SuperLight omfatter jakker, hvor der er fokus på lette materialer og jakkens fylde, når den er pakket sammen. Derfor er disse jakker ikke lige så slidstærke som nogle af de andre modeller.
 • FL – Fast & Light er jakker, som er beregnet til minimalister, der yder vedvarende i et højt tempo. Færre detaljer og materialer med højt teknisk niveau er typiske for denne kategori.
 • LT – LightweighT jakkerne sigter mod et minimalistisk design, som er forholdsvist slidstærkt, når man tager den lave vægt med i betragtningen.
 • AR – All-Round jakkerne er lavet som stærke produkter, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter og holde til det meste almindelige brug.
 • SV – SeVere jakkerne er lavet til hårdt brug i bjergene. De er produceret i de stærkeste materialer og yder den bedste beskyttelse mod vejret.
 • MX – MiXed weather jakkerne har fokus på slidstyrke, åndbarhed og mobilitet. Resultatet er et effektivt værktøj til brug i de foranderlige vejrforhold.
 • IS – InSulated jakker er isolerede for at give en effektiv beskyttelse fra elementerne.

Er du i tvivl om størrelsen? 

Er du ikke helt sikker på, hvilken størrelse din nye jakke skal være? Så har brug vores størrelsesguide til Arc'teryx, som hjælper dig på rette vej ud fra præcise mål.