Hjemmesko til herrer

26 Varer

Varme hjemmesko til en kold tid, enten hjemme, i sommerhuset eller i teltet. Isoleringen kan være af fibre, dun, fleece eller uld. Har du varme fødder, er resten af kroppen som regel også varm.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hjemmesko til herrer sørger for hygge og varme

Når du sætter dig til rette i lænestolen i sommerhuset efter en lang uge med arbejde og praktiske gøremål, så er der intet, der signalerer fritid, hygge og komfort, som et par lækre herrehjemmesko. Uanset hvilket materiale eller hvilken udformning hjemmeskoene har, så er de symbolet på, at det nu er tid til at have det rart og godt.

Her hos os finder du et bredt udvalg af varme hjemmesko til herrer - alt fra klassiske slippers til moderne modeller med quiltede overstykker. Vores hjemmesko findes i et væld af forskellige farver, så du kan udtrykke din personlige stil enten hjemme, i sommerhuset eller på campingturen.

Er du på udkig efter et særligt mærke? Vi har lækre hjemmesko til mænd fra mærkerne The North Face, Green Comfort og Scholl.

Komfortable hjemmesko til herrer i lækre materialer

De fleste mænd kender godt følelsen af, at fødderne er trætte efter en lang arbejdsuge. Derfor bør du bestemt også forkæle dine fødder, når du træder ind ad døren derhjemme. Et par hjemmesko kan være med til at øge komforten, når du skal koble af, og vælger du et par hjemmesko i lækre materialer, så er du garanteret en god oplevelse til dine fødder.

Vi har hjemmesko til mænd i flere forskellige materialer. Du finder dog en del modeller, der er lavet i uld, som helt sikkert er nogle gode, varme hjemmesko. Uld er nemlig et naturligt og isolerende materiale, der sagtens kan holde dine fødder varme.

Men uld har også den fantastiske egenskab, at det er temperaturregulerende, og det kan derfor også køle på de tidspunkter, hvor du har behov for det. Derudover er uld meget åndbart, så dine fødder kan ånde. Et par hjemmesko til herrer i uld giver derfor maksimal komfort.

Vi har også modeller af herrehjemmesko i syntetiske materialer, og nogle af disse er ovenikøbet vandafvisende. Det betyder, at de kan bruges udendørs i et vist omfang, så vil du gerne for eksempel kunne gå ud og hente brænde til at smide i pejsen, eller vil du hurtigt ud med affaldsposen iført dine hjemmesko, så er denne type hjemmesko til mænd lige noget for dig.

Vi har også enkelte modeller med en stødabsorberende sål. Disse modeller yder stor komfort til dig, der har været ude at vandre eller har været aktiv på anden vis i løbet af dagen. Den gode stødabsorbering gør, at dine fødder kan tage en velfortjent pause, selvom du trisser rundt derhjemme og ordner lidt praktiske småting efter en lang dag.

Varme hjemmesko til de kolde vinterdage

Uanset om du skal bruge dine hjemmesko derhjemme, i sommerhuset eller et helt tredje sted, skal de selvfølgelig kunne holde dine fødder varme, når temperaturen er helt i bund, og det hurtigt kan blive fodkoldt indendørs. Et par varme hjemmesko isolerer mod kulden og sørger for, at der lige er en god, varm sål imellem dig og gulvet eller underlaget.

Hos os finder du både hjemmesko med isolerende for, der giver dig lidt ekstra varme på de køligste dage. Men vi har også modeller med termoisolering, og her får du altså nogle rigtig varme hjemmesko til herrer - også selvom du kort skal udenfor for at fikse skraldeposen, tømme postkassen eller lignende.

Gode tilbud på herrehjemmesko

Leder du efter et par hjemmesko til mænd, der ikke koster en formue? Her på siden finder du altid et godt tilbud, og du kan nemt finde de bedste af dem ved at bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden i venstre kolonne.

Du kan også tage et kig i vores outlet, hvor du finder en masse produkter til en god pris - og dér finder du selvfølgelig også hjemmesko til mænd.