Sneakers til herrer

65 Varer

Se vores store udvalg af sneakers til mænd. Vores sneakers er både til hverdag, fritid og aktiv leg med børnene. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af sneakers til herrer

Sneakers er mere end blot en løbesko, faktisk er det gået hen og blevet en af de mest populære modesko, som er kommet for at blive – uanset om du bruger navnet kondisko, gummisko, løbesko eller sneakers.

Sneakers kan både give et moderne, outdoor eller afslappet look afhængig af, hvad du kombinerer de praktiske sko med. I vores udvalg af sneakers finder du både de klassiske modeller og farver, som passer til arbejde og hverdag, men du finder også de mere festlige modeller med knald på farverne.

Sneakers til herrer er ofte designet med en fleksibel gummisål, en overflade i læder eller et syntetisk materiale og med klassiske snørebånd, som vi altid har kendt dem. Med et par sneakers kan du sætte flueben ved komfort, støddæmpning, åndbarhed og fleksibilitet. Det gør skoene perfekte til en aktiv hverdag, længere gåture og sportsaktiviteter, hvor du gerne vil gøre dine fødder glade.

Skal du på længere vandreture, vil vi dog foreslå et par gode vandresko eller vandrestøvler, som er lavet til formålet og mange kilometer i benene.

Skab et trendy look med sneakers

Selvom du ikke vil definere dig selv som outdoortypen, kan du sagtens finde et par sneakers til din smag hos Eventyrsport. Vi har et stort udvalg af sneakers til herrer, der passer til en trendy og casual stil – både til de unge og ældre.

I dag er sneakers mere eller mindre en fast del af alles garderobe, da de passer til det meste tøj, og så er 90’er stilen, hvor sneakers fik sit gennembrud, på højeste mode i øjeblikket både blandt mænd og kvinder. Brug skoene sammen med et par loose bukser og en skjorte for et råt men afslappet look eller tone dit jakkesæt ned til et mere afslappet look med et par klassiske hvide eller sorte sneakers.

Hvad er forskellen på hverdagssko og sneakers?

Der er ikke den store forskel mellem hverdagssko og sneakers udover designet – i hvert fald ikke hos Eventyrsport. Vi vælger altid være fodtøj med øje for komfort og ergonomi. Det betyder, at både vores sneakers og hverdagssko til herrer er smidige og komfortable for dine fødder – også efter en lang dag på arbejde.

Sneakers har ofte et mere afslappet look, og de er gode til sport og fritid, mens hverdagssko er mere ideelle til arbejde og finere lejligheder.