Langærmet skjorter til mænd

51 Varer

Her finder du vores store udvalg af langærmede herreskjorter. Er du til bomuld eller kunststoffer - eller måske uld? Ensfarvede eller mønstrede? Der er noget for enhver smag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Langærmede herreskjorter

En langærmet herreskjorte er en usædvanlig anvendelig ting, som bruges året rundt og i alverdens situationer. I Eventyrsport finder du langærmede skjorter til herrer i mange farver, både ensfarvede og med flotte tern, og de kommer fra anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven,  Tierra og Icebreaker.

Langærmede herreskjorter til mange formål

I Eventyrsport finder du et kæmpe udvalg af skjorter til herrer - og til alverdens formål, f.eks. vandring, rejse, fritid og hverdag. Du kan også sagtens bruge visse af vores skjorter til en afslappet jakke og cowboybukser - måske ligefrem med slips - den ene dag og vandrebukser den næste.

De langærmede skjorter til herrer bruges både på kolde og varme dage. På en varm dag med myggeplage og bragende sol er det nemlig de lange ærmer og en høj solfakter i stoffet, du skal bruge.

 

Materialer i herreskjorter til herrer

Overordnet set har vi to typer skjorter i Eventyrsport, nemlig dem til hverdagsbrug og så de mere tekniske til vandring og rejse.

 

Hverdagsskjorterne til herrer er typisk i bomuld, bambus, uld, hør eller polyester, og de er ofte i en blanding af et naturmateriale og polyester. Polyesteren har nogle egenskaber i forhold til farveægthed, slidstyrke og tørretider, som man gerne vil bruge i skjorterne.

Bomuld har den der dejlige, kølige fornemmelse, som er så lækker mod huden. Til gengæld er den meget længe om at tørre og ikke særlig rar mod huden, når den er våd.

Bambus føles let og luftig, og den er naturligt antibakteriel. Det betyder, at skjorten ikke behøver at vaskes så tit, hvilket sparer både på vægten i kufferten og på slitage på både skjorte og vaskemaskine. Bambus vokser meget hurtigt og behøver hverken gødning eller pesticider undervejs, så den er meget miljøvenlig.

Uld lyder måske umiddelbart underligt til en skjorte, men det skal man ikke lade sig narre af. Uld isolerer nemlig både mod kulde og varme og holder dig varm og veltilpas uanset, om den bliver våd eller ej. Du undgår således den der klamme fornemmelse af svedig skjorte, som er så ubehagelig.

 

De tekniske skjorter er næsten uden undtagelse i meget hurtigttørrende materialer som nylon og polyester. Nylon er mest slidstærk af de to, så den foretrækkes til vandreskjorter. Tekniske skjorter til herrer har tit stækbare paneler, ventilationsåbninger på ryggen eller under ærmerne samt nogle smarte lommer. Ærmerne kan som regel rulles op og fæstes med en dertil indrettet strop.

 

Mærker og tilbud på skjorter herrer

Der er rigtig mange af de anerkendte outdoor mærker, der laver herreskjorter, og hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af mærkevarer fra Fjällräven, Haglöfs, Tierra og Icebreaker. Du kan være sikker på altid at finde gode tilbud på herreskjorter hos Eventyrsport.

 

Se også:

 

T-shirts herrer

Bukser og shorts herrer

Strik og trøjer herrer