Herreskjorter

92 Varer

Her finder du vores store udvalg af skjorter til herrer. Tekniske modeller til aktivitet, hyggelige hverdagsskjorter, ensfarvede eller ternede - der er nok at vælge imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Herreskjorter

Skjorter giver rigtig god mening i mange situationer, hvor det vigtigste ikke er bevægelsesfrihed, men mere komfort, høj slidstyrke, hurtigttørrende effekt og den der luftige og komfortable fornemmelse, som næsten alle skjorter her. Så beskyt dig mod solen og myggene med en skjorte, brug den til hverdag eller tag den med ud på rejse. Vi har både enkle, tekniske, hurtigttørrende, med korte og lange ærmer, lommer, UV-beskyttelse - eller tern - det er helt op til dig!

 

Herreskjorter til mange formål

I Eventyrsport finder du et kæmpe udvalg af skjorter til herrer - og til alverdens formål, f.eks. vandring, rejse, fritid og hverdag. Du kan også sagtens bruge visse af vores skjorter til en afslappet jakke og slips den ene dag og vandrebukser den næste. Der er masser af modeller med korte ærmer, som i den grad gerne vil ned i din feriekuffert, og som er yderst velegnede dertil.

 

Skal du til myggeplagede områder eller steder med meget kraftig sol, er det en fordel med lange ærmer, men skjorten kan sagtens være let og hurtigttørrende alligevel. På en kølig dag vil du garanteret hygge dig i en af de bløde hverdagsskorter, som f.eks. Fjällräven er mestre i.

 

Materialer i skjorter til herrer

Overordnet set har vi to typer skjorter i Eventyrsport, nemlig dem til hverdagsbrug og så de mere tekniske til vandring og rejse.

 

Hverdagsskjorterne til herrer er typisk i bomuld, bambus, uld, hør eller polyester, og de er ofte i en blanding af et naturmateriale og polyester. Polyesteren har nogle egenskaber i forhold til farveægthed, slidstyrke og tørretider, som man gerne vil bruge i skjorterne.

 

De tekniske skjorter er næsten uden undtagelse i meget hurtigttørrende materialer som nylon og polyester. Nylon er mest slidstærk af de to, så den foretrækkes til vandreskjorter.

 

Mærker og tilbud på skjorter herrer

Der er rigtig mange af de anerkendte outdoor mærker, der laver herreskjorter, og hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af mærkevarer fra Fjällräven, Haglöfs, Sherpa, Tierra, Icebreaker og Vaude. Du kan være sikker på altid at finde gode tilbud på herreskjorter hos Eventyrsport.

 

Se også:

 

T-shirts herrer

Bukser og shorts herrer

Strik og trøjer herrer