Dunjakker til herrer

34 Varer
Her finder du vores udvalg af lette og bløde dunjakker til mænd i høj kvalitet – både de tynde til sommerbrug og de tykke, varme modeller til vintermånederne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme og lette dunjakker til herrer 

Når du skal ud at nyde naturen, og vejret på den ene eller anden måde viser tænder, så er det altid rart at have en god jakke med sig i rygsækken – uanset om du er på tur i april eller november. Med en alsidig dunjakke til mænd har du altid en trofast makker, som kan holde dig varm og godt tilpas.  

Her på siden finder du vores store udvalg af lækre herredunjakker til alle årstider – vi har både de varme dunjakker til de kolde måneder og de lettere herrejakker med dunfyld, som egner sig perfekt som isolerende mellemlag eller til en kølig sommeraften ved bålet.  

En dunjakke kan nemlig være den perfekte outdoorjakke for dig, hvis du har brug for en alsidig og let jakke, som alt efter modellen og behovet kan bruges på alle tider af året. For eksempel er den på grund af sin lave vægt oplagt som pausejakke på vandreturen eller som en del af en lag på lag-konstruktion på skituren.

Vores dunjakker til mænd kommer fra kendte kvalitetsmærker som HaglöfsPeak PerformanceNordiskYeti og Fjällräven

Blandt vores store udvalg finder du et væld af forskellige tykkelser, modeller, designs og farver – kort sagt er der en dunjakke til ethvert behov og for enhver smag.

Jakker fyldt med varme og bløde dun

En let dunjakke til mænd er sagen, når kulden skal holdes godt på afstand. Dun er nemlig verdens mest effektive isoleringsmateriale i forhold til sin vægt, og så er det 100% naturligt, fordi det jo netop kommer fra dyr.

Forholdet mellem dunenes vægt og isoleringsevne angives med betegnelsen ’fyldkraft’. Jo højere tallet er, jo mere fylder og isolerer en bestemt vægtmængde dun. Tallet ligger typisk mellem 500 og 900. I vores sortiment finder du flere herredunjakker med en fyldkraft på 700 og opefter, så der er masser af jakker, der egner sig godt som outdoordunjakker, når det bliver rigtig koldt i Danmark, eller du skal på vandretur eller skitur i udlandet. 

En dunjakke til outdoorbrug kan bruges i rigtig mange år, hvis du passer ordentligt på den. Skulle uheldet være ude, og får du ødelagt noget af stoffet eller en syning under en vandretur eller almindeligt hverdagsbrug, så kan du læse mere på bloggen om, hvordan du reparerer din dunjakke

Forsvarlig dunproduktion: Fra gæs og ænder til mænd

I dunjakker og dunsoveposer, er det oftest gåsedun, der holder dig varm, men der findes faktisk også jakker med andedun. Er du nysgerrig på, hvilken type dun der er tale om i de enkelte modeller, kan du læse mere om det, når du klikker ind på et produkt. 

I de kvalitetsprodukter, som føres her i Eventyrsport, er det almindeligt at anvende dun med certifikat og sporing. Det gør, at man kan identificere producenten og kontrollere, om dunene bliver produceret miljømæssigt forsvarligt, og om dyrene bliver behandlet ordentligt. Dette gælder således også for vores dunjakker til mænd. 

For eksempel er der i flere af vores dunjakker til herrer med Crystal Down™-dun. De er både miljømærkede og sporbare, og så kommer de fra slagtegæs, som ikke blot er blevet plukket for sine dun. Her er der altså tale om en produktion, hvor hele dyret bruges.

Lette og åndbare jakker med dunfyld

Om du ønsker en tynd og let dunjakke til mænd eller en tykkere variant, så finder du det her på siden. Vi har desuden både modeller med og uden hætte. Har du brug for en ekstra varm jakke, kan du gå efter en lang dunjakke, der holder mere end bare overkroppen varm, når du er ude i vinterkulden. 

Fælles for jakkerne er, at der er tale om letvægtsdunjakker til herrer, hvilket gør dem meget behagelige at have på. Men den lave vægt gør også, at de er lette at pakke i rygsækken, hvis du for eksempel skal på vandretur. Inde på produktsiderne kan du finde mere info om, præcis hvor meget de forskellige modeller vejer. På den måde kan du finde den perfekte lette dunjakke til outdoor, der passer til lige dine behov.

Dunjakker er desuden meget åndbare, fordi den store mængde luft, som ligger fanget i dunlaget, tillader damp fra din krop at trænge ud og væk. Åndbarheden er med til at gøre vores dunjakker til herrer særdeles anvendelige og komfortable – både i hverdagen og på diverse ture ud i det fri.

Dun tåler ikke så godt vand over længere tid, men en jakke med dunfyld kan nemt være under en anden vandtæt jakke, så du både kan holde varmen og holde dig tør.

Ved du allerede nu, at du skal ud i vådt og meget koldt vejr, kan du overveje, om din nye vinterjakke skal være en varm parka med en vandtæt membran. Flere af vores herredunjakker har en vandtæt membran og et vandsøjletryk, der kan holde til en del regn, så du kan bruge dunjakken i det våde vintervejr. Har du lyst til at supplere din nye dunjakke med en blød fleece, eller skal du have en vandtæt regnjakke med et højere vandsøjletryk med i tasken, til når himlens sluser åbner sig, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det. 

Hvis du vil passe godt på din nye jakke, kan du på bloggen læse mere om, hvordan du bedst passer, plejer og vasker jakker med dunfyld, og her i webshoppen har vi også et godt udvalg af vaske-, pleje- og imprægneringsprodukter til dunbeklædning, så din dunjakke kan komme til at holde dig varm i lang tid fremover.

Dunjakker til herrer: Tilbud og udsalg

Leder du efter en outdoor dunjakke til mænd, og vil du gerne både have både god kvalitet og et tilfreds dankort?

Hos Eventyrsport har vi løbende udsalg, og ved at benytte tilbudsfilteret længere oppe på siden kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på herredunjakker.

Du kan også svinge forbi vores store outlet, hvor du altid finder herrejakker og lækkert grej til friluftsliv til skarpe priser.  

Fortryder du, at du ikke købte en lang dunjakke frem for en kort, passer jakken ikke, eller skulle du hellere have haft modellen i en anden farve? Hos Eventyrsport har vi gratis retur og 365 dages bytteservice, så du har mulighed for at tænke dig grundigt om, før du beslutter dig for, om din dunjakke skal med på nye eventyr eller ej.