Dunjakker til herrer

Her finder du alle typer dunjakker til mænd, både de tynde og meget lette til sommer, eller som mellemlag, og de tykkere modeller til vinterbrug.

  per side
  Sorter stigende

  Varme, lette dunjakker til herrer

  Har du brug for en jakke, der kan modstå kulden? Så tag et kig i vores udvalg af herredunjakker her på siden.

  Vores dunjakker til mænd kommer fra mærker som Peak Performance, Yeti og Fjällräven, og vi har både tynde og tykke varianter.

  Jakker fyldt med varme

  En let dunjakke til mænd er sagen, når kulden skal holdes godt på afstand. Dun er nemlig verdens mest effektive isoleringsmateriale i forhold til sin vægt, og så er det 100% naturligt.

  Forholdet mellem dunenes vægt og isoleringsevne angives med betegnelsen ’fyldkraft’. Jo højere tallet er, jo mere fylder og isolerer en bestemt vægtmængde dun. Tallet ligger typisk mellem 500 og 900. I vores sortiment finder du flere herredunjakker med en fyldkraft på 700 og opefter.

  Du kan læse mere om fyldkraft her.

  Forsvarlig dunproduktion: Fra gæs og ænder til mænd

  Der bruges flest gåsedun i dunjakker og dunsoveposer, men andedun kan også forekomme.

  I de kvalitetsprodukter, som føres i Eventyrsport, er det almindeligt at anvende dun med certifikat og sporing, hvilket indebærer, at man kan identificere producenten og kontrollere, om dunene bliver produceret miljømæssigt forsvarligt, og om dyrene bliver behandlet ordentligt. Dette gælder således også for vores dunjakker til mænd.

  Lette og åndbare

  Om du ønsker en tynd dunjakke til mænd eller en tykkere variant, så finder du det her på siden. Vi har desuden både modeller med og uden hætte.

  Fælles for jakkerne er, at der er tale om letvægtsdunjakker til herrer, hvilket gør dem meget behagelige at have på, men også nemme at pakke i rygsækken, f.eks. hvis du skal på tur.

  Dunjakker er desuden meget åndbare, fordi den store mængde luft, som ligger fanget i dunlaget, tillader damp fra din krop at trænge ud og væk. Åndbarheden er med til at gøre vores dunjakker til herrer særdeles anvendelige og komfortable, både i hverdagen og på diverse ture ud i det fri.

  Dunjakker til herrer: Tilbud og udsalg

  Leder du efter en dunjakke til mænd, og vil du gerne både have kvalitet og et tilfreds dankort?

  Hos Eventyrsport har vi løbende gode tilbud og udsalg, og ved at trykke her eller benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på herredunjakker.

   

  Se også:

  Vinterjakker til herrer

  Fleece til mænd

  Blogindlæg: Sådan vasker og imprægnerer du din friluftsbeklædning