Hjemmesko

43 Varer

Hjemmesko til hele familien til den kolde tid. Brug hjemmeskoene i hjemme, i sommerhuset eller på camping. Hjemmeskoene findes både i fibre, dun, fleece og uld.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hjemmesko til hjemmehygge og praktiske gøremål

Vi ved alle sammen, at valget af sko afhænger af aktiviteten - om det er ekspeditioner i sneen, kilometerlange løbeture eller vandreture i varme klimaer. Men der er også store forskelle mellem indendørs og udendørs sko. Og selvom sko da oftest skal bruges ude, er hjemmesko altså også rigtig gode at have i hjemmet.

Der findes næsten ikke noget bedre end at stikke fødderne ned i et par behagelige og komfortable hjemmesko. Især når man kommer hjem efter en lang dag udenfor.

Sådan et par dejlige hjemmesko kan virkelig være med til at gøre, at man føler sig rigtig hjemme! Og da man jo egentlig går en del rundt, når man er hjemme, så skal de selvfølgelig også være af rigtig god kvalitet.

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af hjemmesko til damerherrer og børn. Du kan altså finde hjemmesko til hele familien og sørge for varme og komfortable fødder hele vejen rundt.

Vores hjemmesko til børn, damer og herrer kommer fra flere gode kvalitetsmærker såsom BisgaardNordiskScholl og mange flere.

Du finder et stort udvalg af hjemmesko i vores webshop samt i vores butikker, så der er helt sikkert også et par, som passer perfekt til dig, og det du er på udkig efter. Det er blot om at gå på udkig i udvalget, så du kan vælge de allerbedste!

Hold fødderne varme i hjemmesko  - uanset hvor du er

Når kalenderen begynder at ramme de kolde vintermåneder, så kan der vist ikke være nogen tvivl om, at det er super skønt at have et par gode hjemmesko til mænd, kvinder og børn stående klar derhjemme, til når du og familien kommer ind udefra det rå vejr.

Det, som sutsko gør allerbedst, er nemlig at holde dine fødder varme og tilpasse. Og det gælder faktisk hele året rundt, samt på en masse forskellige lokationer.

For selvom det hedder hjemmesko, så er der bestemt ikke noget, der står i vejen for, at du kan bruge dem mange andre steder. Der er faktisk et væld af situationer, hvor et par hjemmesko vil gøre sig ganske glimrende.

Hjemmesko kan ud over at blive brugt derhjemme, også udgøre en fast hyggelig del af inventaret i et sommerhus. Måske har I nogle sutsko i bringer med jer frem og tilbage, hver gang I tager afsted i sommerhus, eller måske har I nogle hjemmesko, som 'bor' i sommerhuset.

Uanset hvad, så kan der ikke herske nogen tvivl om, at et par hjemmesko er rigtig rare, når man er i sommerhus. Her kan gulvet nemt være lidt koldere, man kan have bragt sand med ind fra stranden og måske man lige hurtigt vil ud og se noget i klitterne udenfor vinduet, uden at man behøver at skulle skifte skoene.

Kort sagt bør I altså have nogle gode hjemmesko stående klar, hvis I skal afsted i sommerhus. Så kan både store og små fødder holdes varme.

Men selvfølgelig bør I også alle sammen have nogle gode hjemmesko stående klar derhjemme. Det er jo trods alt i hjemmet, at man tilbringer en rigtig stor del af ens tid, og derfor er det også vigtigt, at dine fødder har det godt, når de er hjemme. Det kan de i høj grad få, hvis du stikker dem ned i et par sutsko.

Hjemmesko skabt i gode materialer

I vores udvalg af hjemmesko til damer, herrer og børn finder du en masse forskellige typer, modeller og designs. Der er hjemmesko for enhver smag.

Hvad end du er til de mere solide typer hjemmesko eller de helt bløde sutsko, der bringer tankerne hen på en varm dyne, så kan du finde dem her på siden.

Isoleringen i vores hjemmesko kan være lavet af fibre, dun, fleece eller uld. Det vigtigste er, at det holder dine fødder varme. For hvis du har varme fødder, så er resten af kroppen som regel også varm, hvilket jo egentlig er meget rart.

Er du på udkig efter nogle af de mere solide hjemmesko, så kan du med fordel tage et kig på en af vores modeller, som er lavet med kork-bund.

Et specifikt bud er en af modellerne fra Scholl. Eksempelvis SL Fae Leather hjemmesko til damer. Her er overdelen i læder og foret med mikrofiber, og skoen har en rem med spænde til justering af pasformen. Fodsengen består af kork, og sålen er i gummi.

Er du i stedet på udkig efter en mere let og blød hjemmesko til herrer, damer eller børn, så kan du naturligvis også finde det hos os. Et godt bud kan være Mos Down Shoe hjemmesko fra Nordisk.

Disse hjemmesko er bløde, varme og lette. De er lavet med vandafvisende yderstof i genanvendt nylon og med en isolering af dun. Hjemmeskoene egner sig helt perfekt til at blive brugt som et par ekstra fodvarmere i soveposen, i teltet om aftenen, i sommerhus, campingbil/-vogn eller andre steder, hvor der kræves lidt ekstra isolering til fødderne.

Men det er selvfølgelig blot et par eksempler på hvilke typer af hjemmesko, som du kan finde her hos os. Vi har også modeller, som egner sig til, at dit barn kan have dem med i børnehave, og modeller med ekstra tanke på stødabsorbering og returenergi.

Pak sutskoene ned og tag på komfortabelt eventyr

Der er ingen grund til, at man ikke kan gøre det lidt ekstra lækkert for sig selv, når man er afsted på eventyr. Blot fordi man måske skal sove i telt eller transportere sig selv fra sted til sted på cykel, så er det altid rart, at have noget lækkert udstyr klar ved hånden, når man når frem til sin destination.

Noget, der i høj grad kan være med til at øge niveauet af komfortabelhed på jeres tur, er et par gode, rare hjemmesko. Med sådan et par i bagagen så har I sikret jer selv, den ekstra luksus som ikke kræver meget at fremfinde, men som stadig gør en kæmpemæssig forskel.

Det kan nogle gange være lidt svært at skabe sig et godt overblik over, hvad man bør medbringe på sine forskellige outdoor-eventyr - og det er netop sådan, at man kan komme til at glemme sutskoene.

Men på vores store blog, kan du finde flere forskellige pakkelister, som netop guider dig i alt det, der kan være godt at have med på sit eventyr.

Du kan eksempelvis finde en 'Pakkeliste til cykeltur', og hvis I skal på teltferie, hvor I kører fra sted til sted i bilen, så har vi også en 'Pakkeliste til teltferie med bil'. I begge disse tilfælde er der ingen tvivl om, at et par hjemmesko er en rigtig god tilføjelse til oppakningen.

Hjemmesko til de små børnefødder

Hjemmesko er uden tvivl et super praktisk stykke fodtøj, og det gælder i allerhøjeste grad også for børn. Et par hjemmesko er både egnede til at have på derhjemme, men også i dagplejen, børnehaven eller SFO'en gør et par hjemmesko til børn sig rigtig godt.

I vores udvalg af hjemmesko til børn kan du finde flere forskellige typer og modeller i forskellige materialer og designs.

Du kan eksempelvis vælge et par hyggelige hjemmefutter fra Bisgaard, som er lavet i filtet uld og forsynet med en bred strop med Velcro® og en gummisål med dupper.

Uld er helt ideelt til hjemmesko, idet det giver en dejlig, naturlig varme og ikke får fødderne til at koge, selv om der skulle blive lidt ekstra varmt, når legens intensitet er på sit højeste. Uld er nemlig temperaturregulerende, og desuden vil det blive ved med at varme, selv om det bliver vådt af en sjat fra en væltet vandflaske eller lignende. Alt i alt en super god børnehjemmesko!

Et andet bud på en god hjemmesko til dit barn er Frigge børne-hjemmesko fra Viking. Denne børnehjemmesko er lavet med en overdel af blødt ruskind og et inderfor af læder. Den har et praktisk Velcro®-bånd, der gør det let at tage fodtøjet på og af samt nemt at justere pasformen. Igen, super gode egenskaber når det kommer til hjemmesko til børn.

Tag et kig i vores udvalg af hjemmesko til børn, og se om der ikke er et par, der passer perfekt til dit barn.

Gode tilbud på hjemmesko

Kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd. Men her hos Eventyrsport behøver du heldigvis ikke at tømme pengepungen bare fordi, at du gerne vil have nogle hjemmesko i rigtig god kvalitet.

Vi har løbende tilbud på hjemmesko til herrer, damer og børn, så der er rigtig gode chancer for, at du kan finde det helt perfekte par hjemmesko til en skarp pris. Du finder de gode tilbud på hjemmesko ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Du er også meget velkommen til at tage et kig i vores store outlet. Her kan du både finde gode tilbud på hjemmesko til børn og voksne, men også finde en masse andet godt tøj og udstyr til skarpe priser.

Hvis du gerne vil være blandt de første, som får besked om udsalg og gode tilbud på blandt andet sutsko, så kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem!

Find dine nye sutsko hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport finder du et super udvalg af hjemmesko til damer, herrer og børn. Der er flere forskellige designs og modeller at vælge i mellem, og de kommer i forskellige materialer og former. Der er derfor noget til enhver smag og ethvert behov.

Her på siden kan du udelukkende finde hjemmesko, men hvis du er på udkig efter andre gode ting til at holde dig varm, så har vi selvfølgelig også shoppen fyldt med det.

Du kan eksempelvis tage et kig på vores store udvalg af uldsokker, som til hver en tid kan holde dine fødder varme, og som også passer glimrende ned i et par hjemmesko. Du kan også gå på udkig i vores udvalg af uldundertøj, som egner sig helt perfekt til både kolde og varme dage.

Finder du ikke det, du leder efter her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket par hjemmesko du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål om hjemmesko eksempelvis vedrørende materialer, størrelser, modeller eller noget helt andet. Uanset hvad, så ønsker vi blot, at du får de helt rette hjemmesko med hjem!