Tights til damer

Tights er tætsiddende og strækbare og egner sig til masser af aktiviteter, hvor man skal have god bevægelsesfrihed. Du kan evt. kombinere med nederdel eller shorts. Se vores udvalg af tights her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Tights til damer giver fuld bevægelsesfrihed

  Når du skal ud at løbe, dyrke yoga i det fri eller på vandretur, er det rigtig rart med et par bukser, der giver dig mulighed for, at du kan bevæge dig på den måde, som du har behov for. Der skal nemlig ikke være noget, der holder dig tilbage, når du fordyber dig i naturen eller dig selv.

  Med et par af vores tights til damer får du et par tætsiddende, smarte tights, der er lavet i strækbare materialer, så de former sig efter, hvordan du bevæger dig - uanset om du kaster dig ud i en krigerstilling eller løber et halvmaraton.

  Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af tights til damer. Vi har mange smarte designs og farver, og størrelserne går helt fra XS til XXL. Med andre ord; vi har tights til alle kvinder, og du kan helt sikkert finde et par, der passer til dig og din stil. På siden her finder du tights og løbetights til damer fra populære mærker som Kari Traa, Craft, Newline og mange andre.

  Brug tights til damer til flere former for træning

  Med et par tights til damer i høj kvalitet kan du være klar til stort set alle former for træning; de er gode til en tur i fitnesscenteret, yoga, vandreture, løb og meget andet.

  Her på siden finder du masser af fitnesstights. Vores fitnesstights er tætsiddende, så der ikke er noget stof i vejen, imens du benytter dig af diverse maskiner eller løfter vægte i træningscenteret. Derudover er de selvfølgelig yderst strækbare, så du ikke er begrænset i hverken burpees eller leg raises.

  Vi har også masser af løbetights, der egner sig godt til både nybegynderen og triatleten. Vi har løbetights til damer med lommer, så du let kan have både mobiltelefon og nøgler med dig, når du bevæger dig ud for at løbe. Et par løbetights med lommer er også gode, hvis du for eksempel skal have kreditkort eller andre småting med dig på løbeturen.

  Vores løbetights - både dem med og uden lommer - er også ofte udstyret med reflekser, så du kan føle dig sikker, når du snører løbeskoene. I vinterperioden især er løbetights med reflekser gode, fordi det bliver så tidligt mørkt. Løbetights med reflekser gør, at du bliver set af bilister i mørke, og du ikke skal begrænse dig til at løbe i de lyse timer, når der i forvejen er sparsomt med dagslys.

  Tights til damer hjælper til med at holde dig tør

  Når du kigger igennem vores tights til damer her på siden, vil du støde på materialer som polyester og polyamid. Disse materialer er åndbare, så når du trækker i et par dametights og bruger dem til forskellige aktiviteter, vil du opleve, at der kan slippe damp fra kroppen igennem materialet, så du ikke bliver alt for svedig.

  De materialer, som tights er lavet af, vil typisk også kunne hjælpe med at absorbere sved fra huden. Det gør, at sveden transporteres væk fra kroppen og ud gennem stoffet, så du holdes tør under træningen. Det gør også, at du vil føle dig mere komfortabel, imens du træner - både i et par løbetights eller fitnesstights.

  Flere af vores tights er også lavet med mesh, hvilket betyder, at der er små huller i stoffet, så åndbarheden bliver endnu bedre. Har du en tendens til hurtigt at få varmen, kan et par tights med mesh-detaljer være løsningen for dig.

  Dametights er et effektivt inderlag

  På en vandretur kan vejret hurtigt skifte, og det kan stille store krav til din oppakning, hvis du skal have ekstra tøj, regntøj og alt muligt andet med. I sidste ende vil det betyde, at du vil have en langt tungere oppakningen, hvis du skal være forberedt på det meste.

  Men bruger du 3-lagsprincippet eller lag-på-lag, som det også kaldes, kan du hurtigt omstille dig, når sol skifter til regn, eller det pludselig trækker op til storm. Et par løbetights kan snildt bruges som inderlag, når du skal på tur, fordi de netop er effektive til at transportere sved og holde dig tør.

  Har du et par gode fitnesstights til damer på som inderlag, mangler du bare et isolerende mellemlag og et beskyttende yderlag, og så er du klar til at vandre gennem langt det meste vejr.

  Find behagelige tights til afslapning og hjemmedage

  Tights er ikke kun forbeholdt løb, fitness, vandring og lignende. Tights kan faktisk også bruges til afslapning, fordi de er lavet i strækbare og bløde materialer, der gør dem utroligt behagelige at have på. Derfor kan du sagtens slappe helt af på sofaen iført et par tights til damer.

  Har du en hjemmedag, hvor du både bruger tid på at komme ned i gear, men du samtidig også skal gøre rent, ordne i haven eller andet praktisk, så kan du også bruge tights - for som sagt er tights virkelig alsidige, og det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænser for brugen af dem.

  Eventyrsport har dametights til skarpe priser

  Står du og mangler et par løbetights med lommer, eller skal du have et par nye fitnesstights? Uanset hvilken type tights, du leder efter, kan vi næsten garantere, at vi har et godt tilbud her på siden, der matcher dine behov.

  For at danne dig det fulde overblik over, hvilke løbetights, fitnesstights og andre tights til damer der er på tilbud lige nu, kan du bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

  Husk også, at vi altid tilbyder både gratis fragt og retur, når du bestiller fra vores webshop. Derudover har vi hele 365 dages bytteservice, så længe du ikke har taget dine tights i brug.