Undertøj til damer

158 Varer

Her finder du et stort udvalg af trusser, underbukser i forskellige længder, BH'er, uldundertøj, toppe og ikke mindst skiundertøj. Se dig omkring i kategorierne og brug filteret til at sortere med.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Undertøj til damer i høj kvalitet

Uanset hvad du laver, så er det vigtigt, at du er klædt godt på. Det gælder i høj grad også, når du bevæger dig. Hvad end du er ude på et langt vandreeventyr, på tempotur i løbeskoene eller måske på vej ned af de kolde pister på skiene, så kræver det den rette påklædning. Fra inderst til yderst.

Det inderste lag udgøres af dit undertøj, og det er et meget vigtigt lag i din påklædning. Godt undertøj til kvinder er både særdeles praktisk og behageligt med de mange forskellige detaljer, som gør det specifikke undertøj til det helt perfekte valg til den specifikke aktivitet, du skal lave.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af undertøj til kvinder. Her er dameundertøj til et væld af forskellige aktiviteter og formål. Du kan finde alt fra uldundertøj og skiunderundertøj, til undertrøjer og underbukser, samt toppe, tanktops og BH'er.

Så uanset hvilket eventyr du skal ud på, så kan du helt sikkert finde det helt perfekte inderste lag tøj her hos os. Vores forskellige typer af undertøj til damer kommer fra flere kendte kvalitetsmærker, som Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen og Ulvang.

Det er blot om at tage et kig på vores brede sortiment af undertøj til damer og finde frem til lige netop den eller de modeller, som passer perfekt til dig og dine behov.

Uldundertøj til damer i høj kvalitet

Uld er lidt af et vidunder-materiale. Uld har nemlig mange gode egenskaber, som gør det særdeles velegnet som undertøj og som outdoor-beklædning helt generelt. Uanset årstid, om vejret byder på solskin eller blæst, så er uld din bedste makker.

Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at uld er et af naturens mesterværker, og uldent tøj bør være en del af enhver friluftsgarderobe. Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af uldundertøj til kvinder. Uldundertøjet er fremstillet helt eller delvist i uld, og selvfølgelig altid i høj kvalitet. Samtidig bruges der næsten udelukkende merinould.

Uld har mange gode egenskaber, som er værd at nævne. Først og fremmest er uld temperaturregulerende, hvilket betyder, at du med fordel kan bruge uldundertøj til damer hele året rundt. For uld kan holde din krops temperatur nogenlunde konstant, uanset om det er koldt eller varmt. Så du kan altså sagtens hoppe i uldtrøjen, selv på en vandretur om sommeren.

Yderligere, så varmer uld, selv når det bliver vådt. Uld isolerer nemlig, selvom det bliver vådt, og det kan indeholde op til 35% vand uden at føles vådt. En rigtig god egenskab, når man er afsted på eksempelvis skiture eller vandreture, hvor det kan være svært at undgå at tøjet bliver vådt eller fugtigt.

Yderligere er uld naturligt lugthæmmende. Derfor kan du eksempelvis bruge den samme uldundertrøje til damer flere dage i streg uden at skulle bekymre dig for eventuelle lugtgener. Rigtig smart, hvis man er på vandretur og ikke gider at have for mange kilo i rygsækken.

Når man siger uld, så ledes tankerne for mange med det samme hen på kradsende sweatre og huer. Men sådan er det ikke, når det kommer til merinould. Merinould er nemlig dejligt blødt og varmt, og dermed helt perfekt som materiale i dit uldundertøj.

Merinould har flere gode egenskaber og fordele, som du kan læse mere om i artiklen 'Derfor er merinould godt'.

Men helt kort sagt, så er uldundertøj en klar vinder, og du bør til vær en tid have et godt sæt uldundertøj til kvinder liggende klar i skabet. For med sådan et sæt, så er du klar til at drage afsted på ethvert eventyr.

Du kan selvfølgelig også finde en masse andet godt beklædning i uld her i vores udvalg. Du kan eksempelvis tage et kig på vores uldsokker og uldtrøjer til damer. Der er nok at vælge imellem, når det kommer til uld.

Sus ned af pisterne i det perfekte skiundertøj til damer

Er du helt vild med at suse ned af de hvide pister på skiene eller snowboardet? Det forstår vi godt! Men for at holde det gode humør hele den kolde dag igennem, så er det vigtig med den helt rette beklædning. For hvis man bliver kold, så er der bare lidt mere risiko for, at man bliver sur og irritabel. Så når du holder varmen, så kan du klare mange flere sjove timer på skiene.

På skiferien vil du sætte pris på dit skiundertøj, der holder dig varm og tør - men måske også køler en anelse, når kroppen arbejder og temperaturen stiger. Merinould er perfekt til dette formål, da det er et af de materialer, der har den bedste temperaturregulerende evne. Funktionelt skiundertøj kan være både syntetisk og i merinould. Det vigtigste er, at svedtransporten er rigtig god; når du stopper op, falder kroppens temperatur og hvis dit undertøj er fugtigt, vil du hurtigt miste megen kropsvarme.

Men skiundertøj til kvinder er selvfølgelig ikke kun brugbart, når du er på skiferie. På en efterårsdag hvor vejret er råkoldt og ruskende eller på en sprød vintermorgen med frost på planter og træer, der kan det lige pludselig blive det koldt, og så er det rart at være iført et varmt inderlag.

Her på siden finder du et godt udvalg af skiundertøj til kvinder, og undertøjet kan som nævnt naturligvis bruges både på skipisterne, til sport, på ture ud i det fri eller bare til hverdag. I koldt vejr er skiundertøj til damer kort sagt altid et oplagt valg, uanset hvad dagen byder på.

Når du skal vælge skiundertøj, så skal du beslutte dig for, om du vil have skiunderbukser og skiundertrøje til damer i uld eller i syntetisk stof. Begge typer af skiundertøj til kvinder har forskellige fordele og ulemper.

Du kan læse meget mere om uldundertøj og skiundertøj i syntetiske stoffer i artiklen 'Hvad skal jeg vælge: uld eller syntetisk?'.

Sports BHer til damer

Er du vild med at dyrke sport? Vild med at komme ud og bevæge dig? Måske med nogle gode løbeture, vandreture eller i fitnesscentrets holdsal eller styrkeområde? Uanset hvilken type af sport, aktiviteter eller outdoor-eventyr, som du holder allermest af, så er der ingen tvivl om, at det er rigtig smart at have en god sports BH.

Hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af både sports BH'er og toppe og tanktops. Toppene til damer kan eksempelvis både anvendes som behagelige undertrøjer eller alene. Det betyder, at de kan bruges hele året rundt. Du kan blandt andet finde mange modeller i blød merinould.

Uanset hvilken type undertøj til damer, du er på udkig efter, og uanset hvilken aktivitet du har tænkt dig at bruge det til, så kan du finde det her hos os. Og så er du klar til enhver aktivitet og ethvert eventyr!

Tilbud på uldundertøj til damer, samt alt i undertøj til kvinder

Er du vild med at gøre et godt kup, når det kommer til at finde det helt rette tøj? Det forstår vi godt! Og der er rigtig gode chancer for, at du kan gøre netop det her hos Eventyrsport.

Hos os kan du nemlig løbende finde rigtig gode tilbud på uldundertøj til damer i høj kvalitet, samt tilbud på alt det andet gode kvalitetsundertøj til kvinder, som du finder her i vores sortiment.

Du kan finde de gode tilbud på sportsundertøj til damer ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde gode tilbud på eksempelvis uldundertøj og skiundertøj til damer. Samtidig kan du selvfølgelig også finde en masse gode tilbud på andet udstyr, tøj og grej, som du måske er på jagt efter. Måske er du på udkig efter de helt rette vandrestøvler eller løbetights til damer? Så kan du måske finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Vil du være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på undertøj til damer, samt en masse andre gode ting, så kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt at blive medlem og ganske gratis!

Find dit undertøj til dine eventyr her hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af undertøj til damer. Der er alt fra undertrøjer og underbukser til sports BH'er og tanktops eller skiundertøj og uldundertøj til kvinder. Alt sammen fra en lang række af gode kvalitetsmærker.

Samtidig kan du finde undertøj til kvinder i et væld af forskellige farver og designs. Der er undertøj til enhver smag og ethvert behov.

Her på siden kan du udelukkende finde undertøj til damer, men vi har selvfølgelig også undertøj til herrer og undertøj til børn. Hos Eventyrsport kan hele familien blive klædt godt på fra inderst til yderst og fra top til tå!

Finder du ikke lige det, du leder efter her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket undertøj der vil være det helt rette valg for dig, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til materialer og modeller eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du kan få det helt rette undertøj til kvinder med hjem! Du finder butikken nærmest dig her.