Hverdagsstøvler til damer

28 Varer

Her finder du støvler, der egner sig til hverdagsbrug, f.eks. lange traveture med hunden. Mange af dem er også velegnede til let trekking uden tung oppakning

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækre damestøvler til hverdagsbrug 

Når det nordiske efterår banker på døren, er det med at få fat i en god støvle, så du kan holde dine fødder varme og sunde. En lækker støvle fra os i Eventyrsport kan redde din vinterdag, når du kæmper dig ud gennem den snedækkede indkørsel, eller når du skal en tur i skoven og nyde efterårets smukke farver.

Hos os finder du et stort udvalg af damestøvler, der er velegnede til hverdagsbrug. Vi har robuste og komfortable damestøvler med varmt for til vinterens hverdag, men der er også modeller, som næsten ikke har foring. Nogle af støvlerne er af en sådan karakter, at de også kan bruges til let trekking og i hvert fald er glimrende til lange traveture med hund og/eller familie.

Er du ikke så meget til den robuste stil, har vi også supersmarte, højskaftede modestøvler, der samtidig har en fremragende komfort og funktionalitet. Den slags går vi nemlig ikke på kompromis med i Eventyrsport.

Sådan finder du dit næste par damestøvler

Et par gode damestøvler er en rigtig vigtig del af din beklædning, når du bevæger dig - uanset om det er, når du går en lang tur med hunden, skal ned i dit lokale supermarked eller til og fra arbejde. Dine fødder bærer nemlig på dig hele dagen, og du skal passe godt på dem, så de bliver ved med at være klar til det, du byder dem.

Derfor skal du også vælge de rigtige damestøvler til dig, og det du skal bruge dem til. Der er forskellige ting, du kan kigge efter, så du kan finde ud af, om støvlen er noget for dig eller ej, og dem gennemgår vi herunder, så du kan blive lidt klogere på emnet.

Membran

Rigtig mange af støvlerne her på siden er forsynet med en vandtæt og åndbar membran i form af f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY. En KEEN.DRY. eller Gore-Tex®-damestøvle sørger for, at du kan gå tørskoet gennem vintersølet, og at dine fødder ikke bliver plaskvåde af sved. Hvis åndbarheden skal fungere ordentligt, skal du huske at imprægnere fodtøjet med jævne mellemrum, så regn og sjap preller af. Imprægnering kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

Materialer

Du kan, i grove træk, vælge mellem hverdagsstøvler i læder, kunstmaterialer eller en kombination. Læderstøvler får en flot patina efterhånden, og de er næsten ikke til at slide op. Støvler i kunststof kræver ingen pleje, de skal bare have en gang imprægnering, når vand og sjap holder op med at prelle af. Det er i bund og grund en smagssag, hvad du vælger.

Skaftelængde

Vi har både lange og korte damestøvler, og hvad du vælger afhænger både af præferencer og behov. Korte damestøvler giver mere luft over anklen og er ikke nær så varme, mens lange støvler har den modsatte virkning.

Vælg grønt, når du vælger damestøvler

Er det vigtigt for dig at passe på naturen? Så har vi gjort det nemmere for dig at tage et grønt og bæredygtigt valg, når du skal have et nyt par hverdagsstøvler. Ved at bruge filteret ”Careful Choice” længere oppe på siden, kan vi hurtigt give dig et overblik over, hvilke modeller der er lavet med særligt fokus på miljø og arbejdsvilkår, så du kan tage dine nye støvler på med god samvittighed.

Læs også