Vandresokker til damer

34 Varer

Vandresokker til damer er lidt smallere i pasformen. Mange kan lide at sokkerne holder fødderne tempererede og veltilpasse ved at isolere eller fjerne sved. Uldsokker i forskellige tykkelser er især effektive på disse punkter. Se her vores udvalg af vandresokker, som vil passe de fleste kvinders fødder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vandresokker til damer er en vigtig del af udstyret.

Hvis du skal gå langt er det en stor belastning, som du udsætter dine fødder for. Den belastning er vandresokker designet til at afhjælpe. Det kan dreje sig om trykaflastning fra støvlernes snøresystem. Det handler også om at holde huden på fødderne rimeligt tør, ved at få fugten fra sved og indtrængende vand flyttet ud mod fodtøjets yderside, eller hen til skaftet, hvor det kan fordampes fra.

Selvom det ikke altid er muligt at holde fødderne (og sokkerne) tørre, så kan vandresokker i gode materialer helt sikkert hjælpe til med at holde dem mindre våde.

Forskellige materialer i vandresokker

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer vandresokker er lavet af. De fleste af vores vandresokker til damer har en større eller mindre mængde af uld i materialet.

Uld har en god evne til at skabe et komfortabelt klima nede i skoen/støvlen. Når uld bliver gennemvædet, vil det kun føles koldt i kort tid. Derefter er fugten fordelt og varmet op og en varmere fornemmelse begynder at brede sig i fødderne igen.

Der er også polyester i de fleste vandresokker. Effekten her er præcis at sørge for at strømperne kan tørre hurtigt. Polyester er meget sved- og fugttransporterende, og denne evne udnyttes til fulde i et par vandresokker.

Når du ser på indholdsbeskrivelsen af vores vandresokker, vil du ofte se at der er nylon/polyamid blandet i sokkerne. Dette materiale danner en slags skelet i strømperne. Skelettet sørger for at pasformen holder vask efter vask og at sokkerne ikke bliver trukket skæve af brug.


Tynde eller tykke sokker

Det er ikke kun når du skal på tur i koldt vejr at tykke sokker er en fordel. Nogen foretrækker også at bruge tykke sokker på de ture, som foregår i lidt varmere temperaturer. De tykke sokker aflaster nemlig fødderne ekstra meget, for det tryk og pres der kommer fra fodtøjet, når du går hele dagen.

Hvis ikke du synes, at det er ubehageligt at have lidt varme fødder, så kan det godt være en god idé at prøve om tykke vandresokker til damer er et godt valg til din næste lange eller hårde tur.