Vinterjakker til damer

136 Varer
Her finder du vores udvalg af vinterjakker til damer med fyld af dun eller fiber – varme, forede jakker til det almindelige hverdagsbehov eller teknisk turbrug.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kæmpe udvalg af vinterjakker til damer

Når blæsten rusker, regnen siler ned eller sneen falder, stiller det store krav til din påklædning. Det er nemlig ikke særligt spændende at blive bundfrossen ude i det kolde vintervejr, fordi dit overtøj ikke kan holde dig varm i kulden. 

Derfor er en dame vinterjakke fuldstændig uundværlig, når man skal kunne modstå de skandinaviske vintre, hvor temperaturen falder og vinden fyger om ørerne på en. Og når man skal ud i virkelig koldt vejr, så har man formodentlig ikke lyst til at gå ned på hverken komfort eller kvalitet. 

Hos Eventyrsport forhandler et stort udvalg af vinterjakker til damer, som med garanti vil holde dig varm på de kolde dage – og der er helt sikkert også en varm vinterjakke, der lever op til netop dit behov, og som matcher din personlige stil. 

Du vil nemlig opleve, at vinteren bliver en bedre oplevelse med den rigtige vinterjakke, da du kan bruge energien på at nyde naturen – i stedet for at bruge krudt på at fryse. Og det behøver slet ikke være svært at finde lige præcis den vinterjakke, som du nærmest ligefrem kan glæde dig til at hive ud af skabet, når vinteren melder sin ankomst. 

Vores store udvalg af bløde og smarte vinterjakker er nøje udvalgt, så du nemlig kun finder de allerlækreste og mest funktionelle damevinterjakker af god kvalitet her hos Eventyrsport. 

Vores brede udvalg af vinterjakker kommer fra en masse kvalitetsmærker, og du kan vælge imellem bløde og lune modeller fra populære mærker som HaglöfsDidriksonsFjällrävenHelly HansenNordiskPeak PerformanceThe North Face og mange, mange flere. 


Vores 8 bud på en vinterjakke til kvinder 

En dame vinterjakke for enhver smag

En god og lun dame vinterjakke kan sagtens være både praktisk og smart, og mange af vores modeller i sortimentet passer perfekt til både byliv og udeliv – og kan nemt bruges både i skoven og på cykelturen på vej på arbejde. 

I vores store udvalg er der både de smarte og stilrene vinterjakker til hverdagen, som både ser pæne ud og er enormt lækre og lune. Men du finder også de tekniske outdoor vinterjakker til damer, som alt efter modellen kan holde til både bjergbestigninger og trekkingture på kolde fjelde. 

Hvis kulden virkelig bider, og sneen hvirvler omkring ansigtet, kan du også finde et udvalg af forede jakker med pelskanthætter, der nemt fanger den fygende sne og holder vinterkulden væk fra ansigtet. 

Alle vores dame vinterjakker er flot figursyede, så de sidder behageligt og rart på kvindekroppen – hvilket også kun er med til at holde på varmen, da jakken så ikke er for løs nogen steder og tillader kold luft at komme ind under jakken.

Kold vind kan nemlig gøre, at det føles meget koldere, end der rent faktisk er, og netop på grund af den såkaldte wind chill-faktor kan det være lidt lumsk at bevæge sig ud i de danske vintre. Derfor er det helt essentielt med en god og varm vinterjakke, som kan modstå både vejr og vind, kulde og sne. 

En god vinterjakke kan holde dig varm år efter år, og derfor er det også vigtigt, at det er den rigtige, du får med dig hjem – ellers kommer den bare til at hænge i skabet.  Derfor er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvor og hvordan den skal kunne bruges. 

Skal den bare holde dig varm og se pæn ud? Eller skal den være slidstærk og åndbar nok til, at du kan gå med en rygsæk på ryggen? Skal den være vandtæt eller fyldt med lækre dun? Skal den kunne bruges til mere end bare vintermånederne? Skal den være kort eller lang?

Du kan selvfølgelig finde en masse forskellige modeller. Der er både korte og lange vinterjakker, og der er et væld af forskellige farver at vælge imellem. Så du kan helt sikkert finde en vinterjakke i et design, der falder i din smag.

Dame vinterjakke i fiber eller dun?

Når du skal bekæmpe kulden, er det essentielt med den helt rigtige vinterjakke til damer. Og et af de allervigtigste valg, du skal træffe, når du skal vælge en ny vinterjakke, er, om jakken skal være isoleret med dun eller fiber. 

Begge typer jakker har sine fordele og ulemper, og alt efter de krav, du stiller til din nye jakke, kan det have stor betydning for din komfort (og pengepung), om du vælger fiber eller dun. 

Hvis du gerne vil have en vinterjakke, som er meget let, og som ikke fylder særligt meget i komprimeret tilstand, er en blød dunjakke måske det mest optimale valg for dig. Dun er nemlig det materiale, der isolerer allerbedst i forhold til din vægt – og så er det et naturprodukt. 

Dog er dun ikke så glade for vand, og hvis de er våde i for lang tid, så klumper de sammen og mister deres isolerende evner. Det kan dog nemt afhjælpes ved at trække en god regnjakke over, hvis himlens sluser åbner sig, eller du kan vælge en funktionel dameparka med vandtæt membran, som holder vandet væk fra dunfyldet. 

Fiber vejer lidt mere end dun, men til gengæld er det ikke en lige så stor investering at købe en vinterjakke med fiberfyld. Og hvis vægten alligevel ikke betyder noget, kan en fiberjakke sagtens være det helt rigtige valg for dig. 

Vinterjakker i fiber har en stor fordel, som er, at de tåler fugt og vand meget bedre end en dunjakke – faktisk isolerer de syntetiske fibermaterialer stadig, selvom de skulle blive våde, og derfor er vinterjakker med fiberfyld helt geniale til dage, der byder på regn og slud. 

Uanset om du vælger en fiber- eller dun vinterjakke, er det dog vigtigt at passe på den, så den kan være din trofaste makker i mange vintre fremover. Opbevar altid din vinterjakke hængende eller i en opbevaringspose (ligesom med din sovepose), så isoleringsmaterialet ikke er komprimeret – ellers mister jakken sine isolerende evner med tiden.  

Vinterjakker til kvinder – skal den være vandtæt eller ej? 

En anden vigtig ting at tage stilling til er, om du skal have en vandtæt vinterjakke. Vinterjakker til kvinder fås med eller uden vandtæt membran, og det ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger, alt efter hvilke krav du stiller til jakken. 

Det er nemlig ikke så sjovt både at være våd og kold, hvorfor en dame vinterjakke med membran kan være helt perfekt, hvis du skal ud i fugtige omgivelser. Men en membran vil altid gå ud over åndbarheden – og det er værd at have med i sine overvejelser. 

Mange af vores vinterjakker til kvinder er både vandtætte og åndbare, og det skyldes Gore-Tex®Hydratic®, Proof, HyVent og lignende membraner og coatings, som tillader damp at trække ud gennem jakken, men som ikke tillader regn at trække ind.

Men selvom membranerne er åndbare, så vil en vinterjakke uden membran altid tillade mest damp at trække væk fra kroppen og lade din hud ånde bedst. Så hvis vinterjakken kun skal bruges i frostvejr og altid vil være akkompagneret af en god regnjakke i plusgrader, er det værd at overveje, om den virkelig behøver være vandtæt. 

Husk, at du på vores blog altid kan få råd og vejledning – blandt andet en guide til vandtæt beklædning

Hvilken vinterjakke skal jeg vælge?

Hvis du er på udkig efter en miljøvenlig og bæredygtig vinterjakke til damer, kan du altid kigge efter vores eget ’careful choice’-mærkat. Vi har også lavet et skriv, der hedder; vores store guide til at vælge bæredygtig beklædning, som du kan læse, hvis du går op i at finde den ’grønneste’ vinterjakke. 

Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af forskellige vinterjakker til kvinder, og under de enkelte vinterjakker kan du læse meget mere om deres specifikationer, anvendelsesområder og eventuelle certificeringer. 

Du er også altid velkommen til at svinge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar med et godt råd og kyndig vejledning, så du kan finde den helt rigtige vinterjakke til dine behov - vi glæder os til at hjælpe dig.

Se også