Vinterjakker

Her finder du varme, forede jakker til damer. De er specielt designede til kvindekroppe, og der er både flotte modeller til hverdagsbrug og tekniske jakker til turbrug. Vælg mellem isolering i dun eller fiber.

  per side
  Sorter stigende

  Kæmpe udvalg af vinterjakker til damer

  Når blæsten rusker, regnen siler ned eller sneen falder, stiller det store krav til din påklædning. Eventyrsport forhandler et stort udvalg af damejakker til de kolde vinterdage. Hvis kulden virkelig bider, og sneen hvirvler omkring ansigtet, kan du finde et udvalg af forede jakker med pelskanthætter, der nemt fanger den fygende sne og holder vinterkulden væk fra ansigtet. Alle vores damejakker er flot figursyede, så de sidder flot på kvindekroppe.

   

  Vinterferie på pisterne?

  I så fald har du brug for den helt rigtige skijakke. Jakken skal være praktisk og holde dig tør og tilpas varm i sneen. Når du skal købe overtøj til skituren, skal du tænke i tre lag: Inderst skal du have en skiundertrøje, herefter et isolerende mellemlag, som skal hjælpe dig med at holde varmen, og samtidig være åndbart, så sveden kan transporteres fra kroppen. Et godt mellemlag kan f.eks. være en fleece, som du finder et bredt udvalg af her på webshoppen og i vores butikker. Yderste lag udgøres af en skaljakke, der hverken svigter, når snestormen rammer, eller når plusgraderne får sneen til at sjappe.

   

  Bekæmp kulden med den rigtige jakke

  Du vil opleve, at vinteren bliver en bedre oplevelse med den rigtige jakke. Hos Eventyrsport forhandler vi et stort udvalg af lækre kvalitetsvinterjakker til damer fra bl.a. Haglöfs, Fjällräven, Didriksons og andre populære mærker som Helly Hansen, The North Face, 66°North og Sherpa.

   

  Vinterjakker til kvinder

  Shop fra vores store udvalg af vinterjakker til kvinder enten her på webshoppen eller i vores butikker, der er placeret over det meste af Danmark. Her står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde din næste vinterjakke. Find den nærmeste butik.

   

  Vinterjakkerne kan både være tekniske med membraner som Gore-Tex®, modepræget eller et miks af begge. Vi har også vinterjakker til damer, hvor der er brugt genanvendte materialer for at værne om miljøet.

   

  Dame vinterjakker på tilbud

  Er du på udkig efter et godt vinterjakke tilbud, kan du benytte dig af sorteringsfilteret øverst på siden. Klik blot på Vis Tilbud og du bliver præsenteret for dame vinterjakker på tilbud eller udsalg.

   

  Se også:

  Regnjakker

  Dunjakker

  Skijakker

  Fleece

  Skiundertøj