Veste til damer

27 Varer

Her finder du dameveste til rigtig mange formål. Tynde, strækbare fleeceveste, vindtætte veste i softshell og selvfølgelig en masse dunveste i forskellige udformninger og tykkelser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vest til dame  - overtøj til mange formål

Hvis der er noget tøj, der er svært at passe ind i én kategori, så er det faktisk veste. Veste er nemlig meget forskellige, og der findes veste til alle mulige aktiviteter - hvad end du skal bruge en damefleecevest med total bevægelsesfrihed, eller du skal bruge en varm dunvest, der kan holde torsoen varm, så findes der en vest til dig. Fælles for alle veste er dog, at de selvfølgelig ikke har ærmer, men derudover er der veste i mange forskellige materialer og designs.

En vest giver dig mere bevægelsesfrihed end en jakke, fordi der ikke er ærmer, der kan stramme omkring armene. Derudover dækker en vest kun overkroppen, hvilket giver dig muligheden for, at den kan bruges som et ekstra lag, hvis du skal have mere varme udelukkende på torsoen.

Hos os finder du primært veste til damer fra Fjällräven og Haglöfs, men i vores udvalg gemmer der sig også mærker som The North Face, Helly Hansen og mange andre, og vi har alt fra softshellveste til refleksveste.

Sådan vælger du den rette damevest

Når du skal finde ud af, hvilken vest du skal have, er det meget vigtigt, at du først tænker over, hvad du skal bruge vesten til. Da der er så stor forskel på veste til damer, er det ikke ligegyldigt om du vælger for eksempel enten en softshellvest eller en dunvest.

Med en softshellvest får du en vind- og vandafvisende vest, der kan beskytte din overkrop mod vind og samtidig stå imod, hvis det smådrypper lidt fra oven. Softshellveste er lavet i det meget bløde softshellmateriale, så disse veste er rigtig gode til dig, der holder af at være aktiv, når du er udendørs, hvad end det er på en vandretur i højt tempo, eller imens du laver havearbejde.

Vælger du en damefleecevest, får du en varm vest, der isolerer godt og samtidig også giver dig god bevægelsesfrihed. En fleecevest tørrer hurtigt og er desuden meget åndbar, så du kan slippe af med overskudsvarme fra overkroppen og dermed undgår at blive gennemblødt indefra. Fleece er også et meget let materiale, så hvis du skal have en fleecevest med i oppakningen, giver den dig ikke så meget ekstra vægt.

Står dine planer på vandretur på kolde fjelde eller picnictur i snestorm, så har du brug for en varm vest, og der kan en dunvest eller en damevest med fiberfyld være et praktisk og behageligt valg. Begge isolerer godt og giver derfor masser af varme.

Så skal du vælge fiber eller dun? Svaret finder du, når du også kan svare på, hvorvidt du skal ud i vådt vejr eller ej. Hvis dun bliver våde, mister de deres isoleringsevne, og de kan derfor ikke varme dig. Fiber mister derimod ikke isoleringsevnen i regnvejr. Skal du ud i tørt vejr og frost, kan en varm vest med dun dog sagtens være svaret, da dun er meget effektivt til at isolere, er meget let og kan komprimeres til at fylde meget lidt. 

En vest kan også bruges som en smart beklædningsgenstand, og matcher du en damevest med for eksempel en striktrøje eller sweater, har du nærmest en outdoorklassiker. Vi har veste i mange forskellige farver og materialer, så du kan vælge en kombination, der passer til din personlige stil, samtidig med at du er praktisk og funktionelt klædt på.

Kan en vest erstatte en jakke?

En vest adskiller sig fra en jakke ved de manglende ærmer, og derfor er en vest og en jakke jo ikke helt det samme. En vest kan indimellem erstatte en jakke, men det kommer an på situationen, temperaturen og vejret.

I øsende regnvejr kan en vest ikke erstatte en jakke, fordi du også har behov for beskyttelse mod regnen på armene, og det vil en vest ikke kunne give. Men i tørvejr og med det rette tøj under en vest, så kan den godt erstatte en jakke, for eksempel i en lag-på-lag beklædning. Vil du vide mere om, hvordan du bruger 3-lags-princippet, kan du læse meget mere om det på vores blog.

En vest kan også supplere en jakke, da du kan have en jakke under vesten, så vesten giver ekstra varme på overkroppen.

Det er trygt at købe din damevest hos os

Gider du ikke bøvle med at betale for fragt og eventuelt retur, hvis din nye vest ikke sidder som den skal? Så kan du sagtens købe din nye vest hos os. Vi tilbyder nemlig både gratis fragt og retur, og du har et helt år til at beslutte dig for, om din nye vest skal med på eventyr eller ej, da vi har 365 dages bytteservice. Så skal du ikke bekymre dig om, om din nye softshellvest strammer i ærmegabet, eller du har købt en damevest, der er alt for stor.