Uldtrøjer til damer

83 Varer

Disse trøjer er helt eller delvist i uld. Der er tykke sweatere i lammeuld og helt tynde i merino. Alle slags uld er temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og isolerer, selv om det bliver vådt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold varmen med en lækker uldtrøje til dame

Uld er en klassiker indenfor beklædning, både når det gælder outdoortøj og hverdagstøj. Uld har nemlig rigtig mange gode egenskaber, og der er ikke rigtig nogen begrænsninger på, hvad du kan bruge uld til.

Med en uldtrøje enten til outdoorbrug eller hverdagsbrug får du en lun trøje, der kan holde dig varm, men også sørge for god ventilation, så du ikke overopheder. Uld har nemlig utroligt mange gode egenskaber, og en af dem er, at materialet holder dig varm, når vejret er koldt, og kan sørge for at holde dig køligere, når vejret er varmt.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af uldtrøjer til damer. Vi har både de tykke uldtrøjer lavet af god lammeuld, og vi har de tynde uldtrøjer lavet af merinould, så du kan finde en uldtrøje, der passer til dine behov. Vi har også uldtrøjer til damer i mange forskellige farver, nogle har endda mønstre, og flere modeller har også lynlås eller knapper.

De fleste af uldtrøjerne her på siden kommer fra Holebrook, Fjällräven, Icebreaker og Ulvang, men du kan også finde mange andre brands iblandt trøjerne.

Brug din uldtrøje året rundt

For mangemennesker leder ordet ”uldtrøje” tankerne hen på hjemmestrikkede, kradsende beklædningsgenstande, der havner bagest i garderobeskabet og kun ser dagens lys, når vasketøjet ikke er blevet fikset, og trøjen er den sidste udvej. Men sådan behøver uld slet ikke at være.

Uld kan nemlig også være dejligt blødt, og særligt en tynd merinouldtrøje kan være rigtig lækker at have på. Og det gode ved uld er, at du kan have det på året rundt, så selvom du tænker, at uld er forbeholdt de køligere årstider, behøver du ikke parkere din yndlingsuldtrøje i skabet, når kalenderen nærmer sig sommerperioden.

Som nævnt tidligere har uld en helt fantastisk evne til at temperaturregulere, så en uldtrøje er faktisk ikke helt dum at have på om sommeren. Derudover er uld rigtig godt at bruge som undertøj eller det inderste lag i beklædningen, fordi det er rigtig godt til at holde dig varmt, selvom det er vådt.

Uld kan faktisk absorbere op til 35% vand og stadig føles tørt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at dit sved vil køle dig ned, hvis du skal være meget aktiv i perioder - så længe, du har uld på inderst.

Du kan med fordel bruge en tynd merinouldtrøje til damer som en del af din lag-på-lag-beklædning. Lag-på-lag eller 3-lagsprincippet, som det også kaldes, er en måde at bygge din beklædning op, så du altid kan justere dit tøj i forhold til forholdene.

 

Vil du vide mere om de gode egenskaber ved uld, og måske mere specifikt merinould, så kan du læse en guide til netop dette på vores blog. På bloggen kan du også finde inspiration til, hvor du skal tage på vandretur, når du har fået din nye uldtrøje hjem, eller finde guides til hvilket grej og tøj, du skal investere i som det næste.

Masser af gode tilbud på uldtrøjer til damer

Vil du gerne undgå, at der kun er lommeuld tilbage i lommerne, når du har købt en ny dameuldtrøje? Her hos Eventyrsport har vi heldigvis altid masser af gode tilbud på uldtrøjer til damer, både merinouldtrøjer, lammeuldtrøjer, tynde uldtrøjer og tykke uldtrøjer. Du kan nemt danne dig et overblik over de allerskarpeste priser, hvis du bruger vores filter ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Husk, at når du handler hos os, får du altid gratis fragt og retur. Vi tilbyder også 365 dages bytteservice, så hvis du har fået en forkert størrelse hjem, eller du ikke er tilfreds med udseendet på uldtrøjen eller lignende, så har du god tid til at sende den tilbage igen, så længe du ikke har taget uldtrøjen i brug.