Langærmet T-shirts til børn

Her finder du langærmede T-shirts til drenge og piger. De fleste er i blød merinould og kan også bruges som undertrøjer til hverdag eller på skiferien.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte langærmede T-shirts til drenge og piger

Skal børnenes klædeskab opdateres med en fed langærmet T-shirt til børn?

I vores udvalg her på siden finder du T-shirts med lange ærmer til drenge og piger, og der er naturligvis flere størrelser at vælge imellem, så både de små og lidt større børn kan blive klædt godt på.

Komfortable og praktiske

Der er ofte en del klassiske T-shirts at finde i børnenes garderobe, men det kan også være rigtig godt med en langærmet børne-T-shirt.

Blandt vores udvalg af langærmede T-shirts til drenge og piger er der flere modeller, som både kan fungere som T-shirt eller som undertrøje, f.eks. som skiundertrøje.

Vores børne-T-shirts med lange ærmer findes i flere flotte farver og i forskellige materialer, bl.a. blød merinould.

 

Uld har det ofte med at blive forbundet med kløen og kradsen, men det behøver slet ikke at være en ubehagelig oplevelse at være iført uld.

Merinould har ganske fine fibre, og langt de fleste vil derfor opleve, at denne type uld er både blød og komfortabel at have på. Merinould kan desuden bryste sig af at have mange gode egenskaber, hvorfor en ulden, langærmet T-shirt til børnene kan være en god idé.

Blandt andet varmer uld, selvom den bliver våd, og så er uld antibakteriel. Det betyder, at ulden hæmmer dårlig lugt og derfor ikke skal vaskes nær så ofte, selvom børnene farer rundt med deres evige sprudlende energi og både løber, cykler og leger.

Køb langærmet T-shirt til børn

Mangler børnene en langærmet T-shirt, så tag et kig her på siden. Vi har altid fri fragt og gratis retur, og det er nemt at shoppe, hvad enten du benytter computer, tablet eller smartphone.

Ønsker du kun at se tilbud på vores langærmede T-shirts til drenge og piger, kan du trykke lige her eller anvende ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Vil du være være blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på bl.a. børne-T-shirts med lange ærmer, kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Her kan du læse mere om kundeklubben.

 

Se også:

Bukser og shorts til børn

Kjoler og nederdele til børn

Børneundertøj 

Børnebadetøj med solbeskyttelse

Sommerjakker til børn