Softshelljakker til børn

36 Varer

Her finder du de bløde og alsidige softshelljakker til børn, som piger og drenge elsker at gå i det meste af året. Vores softshells er mere eller mindre vind- og vandafvisende, mange er strækbare.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Komfortable softshell jakker til børn

Mangler familiens yngste medlemmer en god jakke, som kan bruges til lidt af hvert? Tag et kig her på siden, hvor du finder vores udvalg af softshells til drenge og piger.

Vores softshelljakker til børn kommer fra mærker som Didriksons, Reima og Lego Wear.

På med den bløde jakke

Når børnene skal ud under åben himmel, skal de naturligvis være klædt godt på. Her er en softshell til børn et godt valg, da de fleste softshells både er vind- og vandafvisende. Samtidig er de som regel meget åndbare, så børnene rigtig kan give den plads på legepladsen eller på turen i skoven, uden at indersiden på jakken bliver klam og våd.

Da softshell jakker er lavet i blødt og ofte strækbart materiale, er der rig mulighed for, at børnene kan bevæge sig frit i jakkerne. Det gør også softshells til børn meget anvendelige til fysiske aktiviteter, f.eks. til løb, cykling eller ski.

I vores udvalg af softshell jakker til drenge og piger finder du mange modeller med aftagelige hætter og gode justeringsmuligheder. Vores softshell jakker til drenge og piger findes i forede udgaver, såvel som i udgaver helt uden for.

Softshelljakkerne til børn findes i flere forskellige flotte farver, og der er helt sikkert en softshell for både drenge og piger.

Derfor skal du vælge en softshell jakke 

Der er egentlig flere grunde til, hvorfor softshell jakker er det perfekte valg til børn. Det er dog vigtigt at huske, at hvis vejret er meget vådt eller koldt, kan det være en god ide at supplere softshell jakken, så dit barn ikke bliver kold og våd - se eventuelt vores regnjakker, vinterjakker eller overgangsjakker til børn. 

Fordelene ved softshells er bl.a., at de er lette og bevægelige, hvilket gør dem perfekte til aktiv sjov og leg. Jakkerne er også åndbare, hvilket sikrer, at børnene ikke bliver overophedet under fysisk leg samtidig med at det vind- og vandafvisende membran sikrer, at de ikke bliver kolde og våde under let regn. 

Og en ekstra ideel fordel til børnefamilierne er, at softshell jakker kan vaskes i vaskemaskinen, når de er blevet mudret efter leg i skolen eller børnehaven. Husk at læs vaskeanvisningen på den enkelte jakke, så du sikrer holdbaren. 

Tilbud på softshelljakker til børn

Hvis du både leder efter en smart softshelljakke til drenge og piger, samt et godt tilbud, så tjek vores aktuelle tilbud i ”tilbudsfilteret”.

Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se vores udvalg af softshells til børn der.

Se også: