Overgangsjakker

Piger og drenges overgangsjakker skal give den ekstra varme fornemmelse, når sommeren går på hæld. Når morgenerne begynder at føles lige lidt for kolde til at undvære overtøjet. Så kan familiens yngste stadig nøjes med de tynde trøjer, når de er indendørs.

  per side
  Sorter stigende

  Vi har gode overgangsjakker til både drenge og piger

  Med en god overgangsjakke til barnet, er det meget lettere at få overtøj på, når drengen/pigen skal være udenfor. Den gode jakke sidder godt, og den kan sørge for at dit barn ikke bliver kold på en tidlig efterårsdag eller sen forårsdag, hvor solen ikke giver ret meget varme.

  På disse dage er det især køligt om morgenen, og så er det rart at have en overgangsjakke med. Ved eftermiddagstid, når temperaturen er løftet igen, så skal overgangsjakken ikke være stor og klodset, og vores overgangsjakker fylder ikke meget, når de bliver pakket sammen. 

  På den måde er det nemt at få plads til jakken i tasken, eller også kan den bare blive bundet omkring livet. Så er hverdagens udfordringer med overtøjet nemt klaret.

  I vores sortiment er der både overgangsjakker til piger, som foretrækker klare og lysende farver, men også mere neutrale versioner, som også kan bruges som overgangsjakke til en dreng.

  På de dage hvor overgangsjakken bliver for kold, kan du nemt supplere med en fleecetrøje eller et andet let mellemlag. Så er der dækket godt af for kulde. Skulle det blive rigtig dårligt vejr, og den overgangsjakke du har valgt til dit barn, ikke er den vandtætte slags, så vil det sagtens kunne lade sig gøre at trække en regnjakke ud over. Så bliver alle elementer holdt langt væk fra kroppen. Både kulde, blæst og regn.

  Du kan bruge vores produktfilter til at sortere varerne, så du eventuelt kun ser de modeller, som er beregnet til drenge eller piger. Nogle producenter laver forskellige versioner, fordi der i teenageårene ofte er forskel på, hvordan tøj skal passe en dreng og en pige.

  Produktfilteret kan også bruges til at sortere på tilbud. Så kan du for eksempel nøjes med at få vist pigeovergangsjakker på tilbud.