Overgangsjakker til børn

30 Varer

Piger og drenges overgangsjakker skal give den ekstra varme fornemmelse, når sommeren går på hæld. Når morgenerne begynder at føles lige lidt for kolde til at undvære overtøjet. Så kan familiens yngste stadig nøjes med de tynde trøjer, når de er indendørs.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vi har gode overgangsjakker til både drenge og piger

Overgangsperioden mellem forår og efterår er en tid med skiftende vejr, hvor kølige morgener kan afløses af varme eftermiddage, og regnbyger kan overraske os midt på dagen. Det er netop i denne tid, at overgangsjakker til børn kommer i fokus. Disse jakker er alsidige og i stand til at håndtere det uforudsigelige vejr, samtidig med at de tilbyder komfort og stil til de små eventyrere.

Med en god overgangsjakke til barnet, er det meget lettere at få overtøj på, når barnet skal være udenfor. Den gode jakke sidder godt, og den kan sørge for at dit barn ikke bliver kold på en tidlig efterårsdag eller sen forårsdag, hvor solen ikke giver ret meget varme.

På disse dage er det især køligt om morgenen, og så er det rart at have en overgangsjakke med. Ved eftermiddagstid, når temperaturen er løftet igen, så skal overgangsjakken ikke være stor og klodset, og vores overgangsjakker fylder ikke meget, når de bliver pakket sammen. 

På den måde er det nemt at få plads til jakken i tasken, eller også kan den bare blive bundet omkring livet. Så er hverdagens udfordringer med overtøjet nemt klaret.

Et stort udvalg af overgangsjakker til aktiv leg og små eventyr

I vores sortiment er der både overgangsjakker til piger, som foretrækker klare og lysende farver, men også mere neutrale versioner, som også kan bruges som overgangsjakke til en dreng.

Vi har overgangsjakker fra bl.a. Molo, Reima, Didriksons og Mini A Ture.

På de dage hvor overgangsjakken bliver for kold, kan du nemt supplere med en fleecetrøje eller et andet let mellemlag. Så er der dækket godt af for kulde. Skulle det blive rigtig dårligt vejr, og den overgangsjakke du har valgt til dit barn, ikke er den vandtætte slags, så vil det sagtens kunne lade sig gøre at trække en regnjakke ud over. Så bliver alle elementer holdt langt væk fra kroppen. Både kulde, blæst og regn.

Egenskaber ved overgangsjakker 

Som navnet siger sig selv skal jakken bruges til overgangen mellem koldt og varmt vejr eller omvendt. Jakken skal bruges til foråret og efteråret, hvor der kan være større skift i vejret - især i Danmark. Dette sætter også nogle høje krav til jakken, da den både skal være varm, åndbar og ikke al for tung. 

Overgangsjakker til børn er ofte fremstillet i letvægtsmaterialer, så de ikke føles for tunge til leg eller, når de skal bindes rundt om livet, fordi vejret er blevet for varmt. Men både foråret og efteråret kan byde på pludselige regnbyger, så jakken skal også være vand- og vindafvisende, så børnene ikke ender med at blive våde og kolde midt i deres leg og små eventyrer. 

Overgangsjakker med stil - både til børn og teenagers 

Selvom jakken skal bruges til udendørsleg, behøves du ikke gå på kompromis med stil, farver eller sjove detaljer. På den måde kan overgangsjakken både bruges til leg på legepladsen, en weekendtur eller en tur i parken.

Du kan bruge vores produktfilter til at sortere varerne, så du eventuelt kun ser de modeller, som er beregnet til drenge eller piger. Nogle producenter laver forskellige versioner, fordi der i teenageårene ofte er forskel på, hvordan tøj skal passe en dreng og en pige.