Indkøbskurv 0

Toilettasker

Uanset hvor længe du er væk, eller hvorhenne i verden du befinder dig, har du brug for din tandbørste, barbermaskine eller makeup. Dit toiletgrej får dig til hænge sammen om morgenen og om aftenen. Toilettasker er derfor et uundværligt supplement på vandreture, charterferier eller tomleture. Eventyrsport forhandler et stort udvalg af toilettasker: Små toilettasker med plads til tandbørste og skraber og store samt rumlige toilettasker, så du selv ude i vildmarken kan føle dig lidt i kontakt med resten af samfundet.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Vis outlet
Kun nyheder
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2

Eventyrsports udvalg af toilettasker går fra simple, små toilettasker med plads til det essentielle til store, rumlige og vandafvisende toilettasker, der garanterer, at dine sager ikke er gennemblødte, når du tager dem frem om aftenen.

Små toilettasker til den simple

Til dem der ønsker et simpelt supplement til rejsen, anbefaler vi for eksempel den smarte og praktiske Base Camp Travel Canister S fra The North Face, der med anhænger kan hænge i dit telt eller på et badeværelse. Derudover er den lavet i næsten vandtæt materiale og har i inderlommen et smart spejl. Indvendigt er der smarte netlommer, du kan organisere dine toiletsager i.

Store toilettasker til vildmarken eller jordomrejser

Søger du en rumlig taske, er en toilettaske i størrelse og stil med Fjällrävens Travel Toilet Bag en mulighed. Med toilettasker i denne størrelse har du mulighed for at tage hele dit toiletskab med uden at frygte for pladsmangel eller sikkerheden for dine ejendele. Eventyrsport forhandler toilettasker med plads til 6 liter samt kroge til ophængning af tasken på enten badeværelser, telte eller træer.

Om du søger små toilettasker til simple og korte rejser, eller har brug for en stor og rumlig toilettaske, der skal passe på dig i vildmarken eller på jordomrejser, kan du være sikker på at finde en toilettaske, du kan bruge hos Eventyrsport. Gå på opdagelse på webshoppen og få varen leveret direkte til døren.