Toilettasker

13 Varer

Her på siden finder du toilettasker i flere forskellige størrelser, så du er sikker på at have plads til tandbørsten, tandpastaen og alt det andet vigtige til turen. Vi har toilettasker til både voksne og børn.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Toilettasker til hverdag og rejse

Har du nogensinde prøvet, at lede febrilsk efter din deodorant, fordi du er bange for at du lugter af sved, men den er forsvundet ned i taskens mørke dyb, og du går næsten helt i panik? Eller dine hænder er tørre og sprækker, men du kan bare ikke finde håndcremen, fordi du ikke kan huske, hvilken lomme du har lagt den i? Læg toiletartiklerne i en toilettaske og undgå, at de bliver væk i rygsækken eller kufferten.

Hos os finder du små og store toilettasker, som holder godt styr på alle de små vigtige ting. Vi har toilettasker til damer og herrer, og taskerne kommer fra mærker som fra Deuter, Vaude, Fjällräven og Helly Hansen.

Husk lige tandbørsten!

Hvis du gerne vil undgå gebis som gammel, så bruger du uden tvivl tandbørste og tandpasta hver evig eneste dag. Det er to ting, der er helt essentielle både til hverdag og på tur. Og så er der shampooen, børsten, kammen, barbermaskinen, makeuppen, ørepropperne, vatpindene og…

Toiletartiklerne kan nemt komme til at udgøre en betydelig andel af bagagen, når du skal på tur eller rejse, og så er det rart at have et ordentligt sted til alle tingene. Du kan nemt holde styr på det hele, hvis du har en god toilettaske. Har du en tendens til at pakke for mange småting, kan en toilettaske også hjælpe med at begrænse dig, så du vælger de allermest essentielle ting, der kan passe i toilettasken.

Her i vores sortiment kan du finde dig en lille eller stor toilettaske, og vi har modeller med ét stort rum såvel som toilettasker med flere rum og/eller lommer. Vi har også varianter som ikke bare fungerer som opbevaring af toiletartikler og andre småting, men også kan bruges som hovedpude. Det er rigtig smart, hvis du skal på tur, men har begrænset plads og stadig går op i komfort.

Flere af taskerne her på siden har et indbygget spejl, og vi har mange toilettasker med ophæng, så du for eksempel slipper for at have dem stående på gulvet eller ved håndvasken.

Mange af toilettaskerne er lavet i vandafvisende materialer. Det er super praktisk, da du tit bruger en toilettaske på steder, hvor der er vand lige i nærheden, og det sikrer dermed, at du ikke får gennemvædet alle de egendele, du har i tasken.

Vi har også modeller lavet i bluesign®-certificerede materialer. bluesign® er en striks miljøstandard, som sikrer, at der er tale om et meget bæredygtigt produkt.

I vores udvalg finder du toilettasker til herrer og damer, og vi har naturligvis også modeller lavet specielt til børn, så familiens yngste også kan få deres helt egen toilettaske. Der er flere forskellige designs at vælge imellem, og til børnene er der gjort lidt ekstra ud af farver og mønstre, så der er den helt rigtige toilettaske til drenge såvel som piger.

Find en billig toilettaske

Hvis du mangler en stor eller lille toilettaske i god kvalitet, så er der mange gode bud her på siden, og det behøver langt fra at være en dyr fornøjelse. Det gælder selvfølgelig både for vores toilettasker til herrer og damer.

Vil du gøre en ekstra god handel, kan du bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden og se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på toilettasker.