Toilettasker

Her på siden finder du toilettasker i flere forskellige størrelser, så du er sikker på at have plads til tandbørsten, tandpastaen og alt det andet vigtige til turen. Vi har toilettasker til både voksne og børn.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Toilettasker til hverdag og rejse

  Læg toiletartiklerne i en toilettaske og undgå, at de bliver væk i rygsækken eller kufferten.

  Hos os finder du små og store toilettasker, som holder godt styr på alle de små vigtige ting. Vi har toilettasker til damer og herrer, og taskerne kommer fra mærker som fra Deuter, Vaude, Fjällräven og Helly Hansen.

  Husk lige tandbørsten!

  Tandbørste og tandpasta. To ting som er nødvendige både til hverdag og på tur. Og så er der shampooen, børsten, kammen, barbermaskinen, makeuppen, ørepropperne, vatpindene og… Toiletartiklerne kan nemt komme til at udgøre en betydelig andel af bagagen, når du skal på tur eller rejse, og så er det rart at have et ordentligt sted til alle tingene.

  Hold styr på det hele med en god toilettaske!

  Her i vores sortiment kan du finde dig en lille eller stor toilettaske, og vi har modeller med ét stort rum såvel som toilettasker med flere rum og/eller lommer. Vi har også varianter som ikke bare fungerer som opbevaring af toiletartikler og andre småting, men også kan bruges som hovedpude.

  Flere af taskerne her på siden har et indbygget spejl, og vi har mange toilettasker med ophæng, så du f.eks. slipper for at have dem stående på gulvet eller ved håndvasken.

  Mange af toilettaskerne er lavet i vandafvisende materialer, og vi har også modeller lavet i bluesign®-certificerede materialer. bluesign® er en striks miljøstandard, som sikrer, at der er tale om et meget bæredygtigt produkt. Du kan læse mere om bluesign® her.

  I vores udvalg finder du toilettasker til herrer og damer, og vi har naturligvis også modeller lavet specielt til børn, så familiens yngste også kan få deres helt egen toilettaske. Der er flere forskellige design at vælge imellem, og til børnene er der gjort lidt ekstra ud af farver og mønstre, så der er den helt rigtige toilettaske til drenge såvel som piger.

  Find en billig toilettaske

  Hvis du mangler en ordentlig toilettaske, så er der mange gode bud her på siden, og det behøver langt fra at være en dyr fornøjelse.

  Vil du gøre en ekstra god handel, kan du klikke her og se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på toilettasker.

   

  Se også:

  Toiletartikler

  Rygsække og tasker