Skoletasker

5 Varer

Skoletasker skal være rumlige og praktiske at bruge samt behagelige at bære på skuldrene. Om du leder efter skoletasker til dig eller dit barn, kan du være sikker på at finde en skoletaske, der passer. Eventyrsport forhandler rumlige rygsække og daypacks, smarte skuldertasker og praktiske computertasker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Skoletasker til store og små

Første skoledag er nervepirrende for de fleste, uanset om du er et barn, der tager første skridt ind i børnehaveklassen, eller om du er voksen, der starter på studiet. Du ved slet ikke, hvad der venter dig de næste år, og du har forsøgt at forberede dig, så godt du nu kan, blandt andet ved at pakke alle de nødvendige ting ned i din skoletaske.

Skoletasken følger dig gennem meget, og de fleste når da også at have mindst et par forskellige skoletasker gennem deres tur rundt i uddannelsessystemet. Uanset om du leder efter den første skoletaske til en dreng eller pige, om du skal finde en smart skoletaske til teenager, eller om det er dig selv, der er på jagt, så finder du det hele her hos Eventyrsport.

Vi har skoletasker fra blandt andre Haglöfs og Osprey, og alle vores tasker er rummelige og behagelige at have på. Tag et kig i vores udvalg og find din eller dit barns næste skoletaske!

En god skoletaske passer godt på dine ejendele og din ryg

Det kan være nødvendigt at skulle have mange ting med i skoletasken på én gang; madpakke, computer/tablet, papirark, bøger, penalhus og andre småting. Derfor bliver en skoletaske hurtigt tung, og det kan gå ud over ryggen.

Uanset om du er barn eller voksen, er det vigtigt, at du passer godt på din ryg, når du bærer rundt på en tung taske. Derfor skal du vælge en skoletaske, der giver dig god støtte og sørger for at lægge presset fra vægten på de rigtige steder på kroppen, så du ikke kommer til skade. 

En skoletaske med hjul vil også kunne passe godt på din ryg, da den giver dig muligheden for at tage tasken af ryggen og rulle den hen ad et underlag, hvis du har tasken på i længere tid, eller hvis ryggen bare har brug for en pause.

Derudover skal din skoletaske selvfølgelig også kunne passe på de ting, der ligger i den. Den primære funktion er at fragte dine ting fra A til B, men en god skoletaske fungerer også som beskyttelse mod vind og vejr. Har du for eksempel computer/tablet med samt papirer, der skal bruges som noter eller lignende, er det vigtigt, at der ikke kommer vand ind, når du går til og fra skole eller studie.

Flere af vores skoletasker er vandafvisende, så dine ejendele er beskyttede, hvis det smådrypper lidt. Vil du være helt sikker på, at der ikke trænger vand ind i tasken, kan du også tage et kig på vores regnslag til tasker, så du kan have en ekstra skal til tasken med dig på de regnfulde dage.

Smarte skoletasker til drenge og piger

Skoletasker til drenge og piger må helst gerne være lidt smarte, og vi kan helt sikkert alle sammen huske, hvor vigtigt det var at have en sej skoletaske, da man gik i de mindre klasser. Men en skoletaske til en teenager skal helst også gerne være stilet, da det i den alder ofte er vigtigt, hvordan man præsenterer sig for andre.

I vores udvalg af skoletasker har vi masser af tasker i smarte designs, så du kan finde en taske, der passer både til barn og teenager. Vi har også tasker i mange forskellige farver, så du kan vælge en taske, der passer til enten dit barns eller din præference.

Gode tilbud på skoletasker

Uanset om det er dig selv, der skal bruge en lækker og praktisk taske til studiet, eller om dit barn skal have sin første, anden eller femte skoletaske, så kan det være rart, at tasken ikke koster kassen. Hos Eventyrsport har vi altid et godt tilbud, og du kan let søge alle tilbuddene frem ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Husk, at vi tilbyder gratis fragt og retur, så hvis den nye skoletaske ikke falder i din eller dit barns smag, så kan du let sende tasken tilbage i ubrugt tilstand inden for 365 dage. Har du brug for hjælp, eller skal tasken prøves på, inden du køber, kan du også finde din nærmeste Eventyrsport, hvor vores personale rigtig gerne hjælper med det, du har brug for.