Hvorfor er Salomon XA Pro 3D så populære?

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
Hvorfor er Salomon XA Pro 3D så populære?
Råd og vejledning
17 February 2021

Hvorfor er Salomon XA Pro 3D så populære?

Martin Termansen - Eventyrsport Skribent


Skrevet af Martin Termansen

Bjergbestiger, vandrer og orienteringsløber. Eventyret er vigtigere end grejet... men grejet er også vigtigt.En af de sko, som jeg har anbefalet allerflest af igennem årene i Eventyrsport, må være XA Pro 3D fra Salomon. Her kommer jeg med et par bud på, hvorfor den er så populær blandt så mange af vores kunder – og ikke mindst mig selv.

 

1. Virkelig god pasform

Salomon XA Pro 3D har altid været rost af vores kunder for sin rigtig gode pasform. Det skyldes bl.a. det smarte Quicklace™-system, der med sin asymmetriske opbygning gør, at skoen snøres perfekt til fodens form. Det giver en tætsiddende sko med fin plads til tæerne. Den nyeste udgave af skoen er faktisk kendetegnet ved endnu bedre pasform, da den er gjort både lettere og blødere end de tidligere generationer. Mange køber samme Salomon XA Pro 3D igen, når de gamle er slidt ned, og jeg hører ofte folk rose de nye sko for at sidde godt på foden stort fra begyndelsen uden nogen lang tilvænningsperiode.

 

2. Fortrinligt vandtætte

XA Pro 3D indeholder en af de bedste vandtætte membraner på markedet, nemlig Gore-Tex®. Membranen består af et materiale med en helt masse små porer, som hjælper dine fødders damp og fugt fra indersiden af skoen til ydersiden, så miljøet omkring dine fødder forbliver dejligt tørt og behageligt.

 

3. Kan bruges til stort set alt

Man ser tit XA Pro 3D i bybilledet, og takket være det afdæmpet udseende er den en oplagt hverdagssko – blot med langt bedre sål og stødabsorbering end dine andre hverdagssko. Men skoen er trods alt designet til vandring, og med dens 3D Advanced Chassis™ giver skoen faktisk støtte nok til at kunne bruges i let bjergterræn. 3D Advanced Chassis™ er Salomons egen teknologi, der består af en effektiv hælkappe og en nylonplade i sålen. Nylonpladen giver god torsionsstivhed kombineret med tilpas fleksibilitet. Det betyder, at når du tager et skridt på ujævnt terræn, griber så stor en del af skoens ydersål i underlaget som muligt.

 

4. Lige til at hoppe i

Med sit geniale snøresystem Quicklace™, af en type man stort set ikke ser fra andre producenter, er Salomon XA Pro 3D virkelig nemme at få af og på. Når man ser de tynde snørebånd, kan man godt blive bekymret for holdbarheden, men mine egne og mine kunders erfaringer er altså, at snørebåndene faktisk holder rigtigt, rigtigt længe. Når de en dag alligevel er slidt op, kan du nemt skifte dem ud med et par nye. Det er ikke alle, som ved det, men på forsiden af skoens pløs sidder der en lille netlomme, hvor du hurtigt og nemt kan putte det overskydende snørebånd op under. Så er du helt fri for løse ender og løkker, som ellers nemt fanger skovbundens grene eller i værste fald den modsidige sko.

 

Hvis du endnu ikke har prøvet Salomon XA Pro 3D, så vil jeg virkelig opfordre dig til at prøve et par, næste gang du er i en af vores butikker. Kan du ikke vente, så tøv ikke med at bestille dem her på webshoppen og prøv dem hjemme i stuen – husk, vi har altid gratis fragt og returfragt! Salomon XA Pro 3D er en lille smule små i størrelsen, så jeg plejer at opfordre mine kunder til at prøve dem i et halvt nummer større end deres andre sko.

 

De varmeste anbefalinger til Salomon XA Pro 3D herfra!

Råd og vejledning
Posted: February 17, 2021
Forfatter: Eventyrsport Blogger