5 bud på friluftsbukser til børn

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
5 bud på friluftsbukser til børn
Inspiration
13 February 2023

5 bud på friluftsbukser til børn

Lærke Sol Kappel Andersen - Eventyrsport Skribent


Skrevet af Lærke Sol Kappel Andersen

- Vild med klatring, fast hiking, vandring - og grej!


Skal dit barn bruge friluftsbukser til spejder, den kommende vandretur, eller måske bare til leg i haven, kan du her se 5 bud på bukser, der egner sig til eventyr i børnehøjde. 


Der er mange faktorer at have in mente, når valget skal falde på et par bukser. Skal de f.eks. være robuste og vindtætte, eller er I mere på udkig efter et par lette sommerbukser? Der findes ligeledes modeller med Zip-Off, hvor buksebenene kan lynes af, og derved også fungere som et par shorts. Uanset jeres behov, kan I her finde et godt bud på et par praktiske bukser til det friluftsglade barn.

Disse klassiske outdoor-bukser fra Fjällräven byder på det slidstærke stof G-1000®, som du måske kender fra voksenmodellen. Stoffet er desuden vand- og vind-afvisende, og derudover er bukserne yderligere forstærket på både knæ og bag. Dette giver et par bukser, der med et hav af lommer, egner sig til diverse outdoor-eventyr, f.eks. spejder eller vandring. Taljen er justerbar og de er forsynet med elastikkant og knaplukning ved buksebenet. 

Fås i størrelse 116-158.

Denne model kan lynes af ved låret, og du får derved både et par shorts og et par bukser i én. De er gjort i et hurtigtørrende stof med UPF-solbeskyttelse på 50+, og egner sig derved godt til sommer- eller rejsebrug. Bukserne er fra det miljøvenlige mærke Vaude, og er certificeret med de to miljømærker Green Shape og Grüner Knopf. Desuden er de behandlet med det bionedbrydelige stof Geraniol, der forekommer naturligt i planter, og har en afskræmmende virkning på myg.

Fås i størrelse 110/166 – 146/152

All-around bukserne | Trapper Pant II Teens fra Isbjörn

Et par alsidige bukser fra Isbjörn, der er designet med henblik på holdbarhed og masser af smarte detaljer. Bukserne kan justeres med Velcro® i livet, og de er ligeledes forsynet med forlommer samt en lynlåslomme på låret. Derudover kan benlængden justeres, således at dit barn (og flere børn efterfølgende) får optimalt brug ud af dem. Stoffet er i det slidstærke Cordura®-nylon, og bukserne er forstærket ved knæene. Alt i alt giver dette et utroligt anvendeligt par bukser, der kan holde til mange eventyr.

Fås i størrelse 134-140 – 170/176

Her har vi igen fat i en børneudgave af en voksen-klassiker. Rugged Pant Junior kombinerer slidstyrke og strækbarhed, hvilket giver et par bukser, der er oplagte til vandring eller aktiv leg i naturen. Bukserne er justerbare med Velcro® i taljen og ved buksebenene, og på fronten finder du to håndlommer samt en lynlåslomme på låret. Produktet er desuden bluesign®-certificeret, hvilket sikrer, at der er taget hensyn til miljøet i alle fremstillingsled.

Fås i størrelse 128-164.

3-i-1 bukserne | Karamea Pants fra Me°ru'

Disse bukser fra Me°ru’ byder på en Zip-Off funktion, der i praksis giver dig både et par lange bukser, et par knæbukser og et par shorts. De egner sig derfor til både rejse- og vandrebrug, hvor multifunktionalitet er i højsædet. Bukserne er i et slidstærkt og hurtigttørrende stof, der desuden er gjort let elastisk. Derudover er bukserne udstyret med både en baglomme, to frontlommer og en lynlåslomme. I taljen er bukserne forsynet med bæltestropper.

Fås i størrelse 104-140.

Læs også:

Hvilket regntøj skal du vælge til dit barn?

Inspiration
Posted: February 13, 2023
Forfatter: Lærke Sol Kappel Andersen