Kalkposer og kalk

Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af kalk og kalkposer til klatring; kalkbolde, kalkblok, flydende kalk eller kalkposer.Vres klatreudstyr er afhøj kvalitet, så gå på opdagelse i webshoppen og find netop det, du står og mangler til dit næste drømmeprojekt.

  per side
  Sorter stigende

  Kalkposer og kalk – i klatrehallen eller på klippen

  Hvad end du skal prøve kræfter med, klatrevæggen i klubben, eller du skal ud i naturen, så finder du et bredt udvalg af kalkposer og kalk både til indendørs og udendørs brug. Tag et kig i vores webshop og find den løsning, der passer dig.

   

  Kalk i forskellige afskygninger

  Kalk er en god hjælp til at holde svære klatregreb, da det optager fugten fra hænderne og derved øger friktionen. Med kalk er du sikret det bedste greb både indendørs i klatreklubben og udendørs på klippen. Hos Eventyrsport forhandler vi både kalk i blokke, bolde eller flydende form. Kalkblokke er ideelle både inde og ude. Det samme gælder kalkbolde, der samtidig er gode, hvis du vil spare på kalken eller minimere mængden af kalkstøv i luften, hvis du klatrer indendørs. Skal du klatre udendørs trods regn og fugt? - Så er kalkboldene også din vej til et godt og tørt greb.

   

  Flydende kalk

  Har du prøvet flydende kalk? Det er let at dosere, tørrer på få sekunder og efterlader dine hænder helt tørre. Det er bedre til at udtørre og holder den tørre effekt længere tid end løs kalk – og så sviner det naturligvis mindre! Se vores flydende kalk fra Edelrid her.

  Kalkposer til små og store hænder

  Hos Eventyrsport forhandler vi slidstærke kalkposer i høj kvalitet fra mærker som Deuter og Edelrid. Hvad end du har små eller store hænder, så finder du en kalkpose der passer til dig. Se vores udvalg af kalkposer her.