Kalkposer og kalk

6 Varer

Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af kalk og kalkposer til klatring; kalkbolde, kalkblok, flydende kalk eller kalkposer.Vores klatreudstyr er af høj kvalitet, så gå på opdagelse i webshoppen og find netop det, du står og mangler til dit næste drømmeprojekt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kalkposer og kalk til klatring – i klatrehallen eller på klippen

Hvad end du skal prøve kræfter med klatrevæggen i klubben, den tekniske og hårde bouldervæg, eller du skal ud i naturen for at klatre på klipper af granit eller sandsten, så finder du et bredt udvalg af kalkposer og kalk både til indendørs og udendørs brug. Tag et kig i vores webshop og find den løsning, der passer dig.

Forskellige typer af kalk

Opmærksomheden på grebet kommer hurtigt til at handle om, hvorvidt dine hænder er fugtige af sved. Selv den dygtigste klatrer oplever at fugtige håndflader sætter en grænse for, hvor gode hendes muligheder er for at gennemføre en klatrerute. Når du tilfører kalk til dine håndflader, bliver det meget lettere at holde et greb. Naturligvis er gribestyrken mindst lige så vigtig, men den øger du kun igennem vedvarende træning.

Kalk er altså en god hjælp til at holde svære klatregreb, da det optager fugten fra hænderne og derved øger friktionen. Med kalk er du sikret det bedste greb både indendørs i klatreklubben og udendørs på klippen. Hos Eventyrsport forhandler vi både kalk i blokke, bolde eller flydende form. Kalkblokke er ideelle både inde og ude. Det samme gælder kalkbolde, der samtidig er gode, hvis du vil spare på kalken eller minimere mængden af kalkstøv i luften, hvis du klatrer indendørs. Skal du klatre udendørs trods regn og fugt? - Så er kalkboldene også din vej til et godt og tørt greb.

Flydende kalk

Har du prøvet flydende kalk? Det er let at dosere, tørrer på få sekunder og efterlader dine hænder helt tørre. Det er bedre til at udtørre og holder den tørre effekt længere tid end løs kalk – og så sviner det naturligvis mindre!

Nogle foretrækker at bruge flydende kalk. Der er naturligvis en oplagt fordel, at den ikke støver, men faktisk er flydende kalk et rigtig godt valg at bruge sammen med almindelig løs kalk. Med et grundlag af flydende kalk på hænderne, suppleret med et hurtigt dyp i kalkposen, holder du tørre håndflader i en længere periode.

Kalkpose til klatring

Kalkposerne i vores sortiment holder effektivt styr på den flyvske kalk. Med den bløde fleeceinderside, er der altid lidt mere kalk til dine fugtige håndflader. En strop til placering af en lille børste er også includeret på de fleste modeller.