Indkøbskurv 0

Sokker og strømper

Sokkerne gør forskellen; holder fødderne varme og tørre og kan modvirke vabler. Her finder du både vandresokker, skisokker, løbesokker og uldsokker. Fra de stærkeste mærker: F.eks. Icebreaker-sokker og Smartwool-sokker.

Sokker og strømper

 

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

SOKKER

Sokker er ikke bare sokker. Sokker skal være robuste men også komfortable, svedtransporterende og evt. temperaturregulerende. Hvis de ikke lugter, gør det heller ikke noget! Vi har sokker, hvor frotteret uld dominerer - det giver færre lugtgener, unik temperaturregulering og komfort. Vi har også sokker i tekniske blandingsgarner, faconsyede med ekstra slidstyrke - og i herre- eller damemodel!

 

Fra løbestrømper til skisokker

De mest velegnede materialer til sokker, lige fra vandresokker over løbestrømper til skisokker, er uld og kunststof. Enten som rent kunststof eller en blanding af de to. Uld kan bruges længe uden at komme til at lugte, den er blød og behagelig om fødderne, og den føles ikke kold, selv om den bliver våd.  I vores sortiment finder du uldsokker i forskellige tykkelser - lige fra tynde løbestrømper til sommerbrug og til tykke, lange skisokker og sokker til bjergstøvlerne. Vores uldsokker kommer bl.a. fra Icebreaker, som laver sokker i Merinould. Der findes utallige udgaver af kunststofsokker. De fleste er gode svedtransportører og tørrer hurtigt efter vask. Mange foretrækker en inder- og en ydersok, evt. kunststof inderst og uld yderst. Det mindsker friktionen og risikoen for vabler og gnavsår.