Vinterjakker

Her finder du vores udvalg af vinterjakker til børn og voksne med isolerende for i dun eller fiber – både lette dunjakker og store, varme parkaer med pelskant.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Varme vinterjakker, vinterfrakker og vinterparkaer

  Med den helt rigtige vinterjakke på kan vinterkulde sagtens være herligt! Der er en helt særlig stilhed i en skov lige efter en rigtig vinterstorm, og frostvejr føles forfriskende i lungerne, når du går en lang tur en decembermorgen. Og en skiferie? Den er altså sjovest, når der er sne. 

  En vinterjakke skal basalt set bare beskytte dig mod kulde, blæst og sne – men det kan jo gøres på en mængde forskellige måder. En god vinterjakke er ikke bare en hvilken som helst vinterjakke – den bedste jakke er en, der lever op til de krav, der bliver stillet til den, og som holder dig varm og tilpas uanset vind og vejr. 

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vinterjakker til alle formål og for enhver smag. Vi har alt lige fra vinterjakker til hverdagsbrug over lange vinterjakker til de ekstra kolde dage og helt til de tekniske vinterjakker til bjergbestigning. 

  Og så har vi selvfølgelig et bredt udvalg af alsidige og flotte vinterjakker til hele familien; funktionelle vinterjakker til kvinder, slidstærke vinterjakker til mænd samt lune børnejakker til vinterbrug

  Stort udvalg af vinterjakker til børn og voksne

  Og det behøver slet ikke være svært at finde den vinterjakke, der lever op til lige præcis dine behov. Det kræver blot, at du gør dig nogle tanker om, hvor og hvordan vinterjakken skal bruges – og så tager et kig i vores store udvalg af bløde jakker til kølige egne og Danmarks kolde vintermåneder.  

  Vi fører et bredt udvalg af forskellige vinterjakker, som er nøje udvalgt med blik for funktionalitet og komfort, og du finder kun de bedste og mest funktionelle vinterjakker af god kvalitet til hele familien her hos Eventyrsport. 

  Vores store sortiment af bløde, varme jakker til kolde eventyr kommer fra en masse kvalitetsmærker, og du kan vælge imellem modeller fra populære mærker som HaglöfsDidriksonsArc’teryxFjällrävenHelly HansenNordiskPeak PerformanceThe North Face og mange, mange flere. 

  Her på webshoppen kan du gå på udkig efter din nye vinterjakke blandt varme dunjakkerslidstærke skijakkeralsidige anorakker og lune parkaer til herrer, kvinder. 

  Du finder også et stort udvalg af funktionelle skaljakker og vandtætte regnjakker, som er helt perfekte til at lave en varm og vindtæt lag på lag-konstruktion med. 

  Til helt basalt hverdagsbrug er de forede vinterjakker ofte et kig værd, da de kan klare lidt af det hele – uden at de bryder budgettet på grund af overkill funktioner. 

  Vinterparkaerne derimod rammer helt rigtigt, når det skal være en vinterfrakke til koldere brug, da den lidt længere jakke varmer lunt om mere af kroppen. 

  Dunjakkerne er typisk kun vandskyende og dermed bedst i godt vejr, da de ikke tåler regnvejr så godt. Her er de alsidige vinterparkaer med vandtætte membraner ofte et bedre valg, da de er vandtætte. 

  Der findes mange forskellige typer af vinterjakker, og der er ingen enkelt vinterjakke, der er passer for alle.

  Hvornår skal jeg købe vinterjakke?

  Generelt anbefaler jeg, at du køber en vinterjakke, inden de kolde vintermåneder sætter ind, så du er sikker på at have den, når du har brug for den. Hvis du bor i et område med koldt vejr, kan det være en god idé at begynde at kigge efter en vinterjakke i løbet af efteråret, så du kan få en, inden temperaturen begynder at falde markant. Det er altid en god idé at undersøge det aktuelle vejr i dit område og planlægge i forvejen for at sikre, at du har den rette beklædning.

  Der findes mange forskellige typer af vinterjakker. Nogle almindelige typer af vinterjakker er parkajakker, skijakker, dunjakker og frakker.

  Parkajakker er lange jakker, der typisk går ned til lårene eller knæene og er lavet af vandafvisende materialer med et tykt fyld af dun eller syntetiske fibre. Skijakker er jakker, der er designet til at passe perfekt skitøj, og de har ofte ekstra mange lommer og funktioner, der er praktiske til skiløb. Dunjakker er jakker, der er lavet af dun, og de er ofte lette og åndbare, men kan også være dyre.

  Det afhænger af dine personlige præferencer, din stil og vejret i der hvor du er. Generelt set er parkajakker, pelskraver og korte jakker med kraftige detaljer helt sikkert populære vinterjakker for både mænd og kvinder.

  Hvis du vil være sikker på at vælge en moderne vinterjakke, kan du undersøge de seneste modetrends og se, hvad der er populært i øjeblikket ift. forskellige farver og stile. Du kan også spørge en ven eller en familie, hvad de synes er moderne.

  Det er personlig stil. Vores erfaring er at funktionen overgår formen, så det er vigtigt at finde den helt rigtige vinterjakke der passer til netop dit behov.

  Isolerende fyld eller dun i din vinterjakke? 

  Når du leder efter en ny vinterjakke, er der et par ting at tage stilling til – skal den være lang eller kort? Sort eller rød? Men selve foret i din nye lune jakke er også vigtigt at tage stilling til, da det ikke er helt lige meget, hvad den er lavet med. 

  Hvad der er rigtigt for dig kommer an på flere ting, og en af dem er vægten. Dun er nemlig ufatteligt lette i forhold til deres evne til at isolere – faktisk markedets bedste i forhold til deres vægt. Så hvis det er vigtigt, at din vinterjakke fylder og vejer så lidt som muligt, så skal du gå efter dun. 

  Dog har dun det ikke så godt med regn, hvilket er det naturlige isoleringsmateriales største ulempe. Når dun er våde i længere tid, klumper de sammen og mister sine isolerende evner – og så ender du med at gå både våd og kold rundt i en halvdyr vinterjakke. 

  Du kan derfor med fordel kombinere den gode dunjakke med en form for regnjakke eller skaljakke, hvis du skal ud i regn i længere tid. Ved at kombinere en let dunjakke og en god, vandtæt skaljakke eller regnjakke, får du tilsammen en både vandtæt og varm vinterjakke – eller en lettere vinter-3-i-1-jakke. 

  Den anden mulighed indenfor forede vinterjakker er de lidt billigere og lidt tungere fiberjakker, som er foret ved hjælp af syntetiske materialer og luften imellem fibrene. Fiberfyld fås i utallige versioner med meget forskellig vægt og til varierende pris. 

  Samtidig kan fiberfyldet også have den fordel, at det bedre tåler fugt end dun gør – faktisk kan det godt lune, selvom det er vådt. 

  Så hvis du gerne vil have en varm vinterjakke, der kan tåle at blive gennemblødt, så kan det være en god idé, at du holder øje med, om der er fiberfyld eller dunfyld i din vinterjakke.

  Uanset hvilket for din nye lune jakke til vinterbrug har i sig, er det vigtigt at passe på den, hvis den skal holde dig varm i flere sæsoner. Når det er tid til at sende din vinterjakke på sommerferie i skabet, må du ikke komprimere den – her gælder samme regler som med din sovepose.

  Hvis du er nysgerrig på at læse mere om dun og fibers isolerende evner, kan du finde vores store fiber- og dunguide på bloggen. Her finder du også en masse andre spændende artikler om beklædning samt inspiration til kolde vintereventyr

  Gore-Tex®, eVent®, Hydratic®, Proof, HyVent og lignende produkter. Membranerne tillader vanddamp at passere ud gennem jakken, men de tillader ikke vand og regn at trænge ind udefra.  

  Men uanset, hvor fantastisk åndbarheden efterhånden er blevet i membranerne, så er en membranløs jakke altid væsentligt mere åndbar, da damp og fugt ikke skal passere gennem en forhindring på vej væk, så at sige. 

  Så hvis vinterjakken ikke skal bruges i tung nedbør og alligevel altid vil være ledsaget af en god regnjakke i fugtigt vejr, er det værd at overveje, om den virkelig behøver være vandtæt. Hvis du til gengæld skal bruge jakken til både regn, sne og slud i skandinavisk klima, så er en membranjakke et rigtig godt valg. 

  Det afhænger af, hvad du skal bruge din vinterjakke til. Hvis du skal bruge din vinterjakke til at dyrke motion udendørs i koldt og vådt vejr, er det en god idé at vælge en jakke, der er vandtæt. På den måde kan du holde dig tør, selv hvis du bliver udsat for regn eller sne.

  Hvis du derimod skal bruge din vinterjakke til at gå en tur i parken eller til casual brug i byen, behøver din jakke ikke at være vandtæt. I så fald kan du vælge en jakke, der er lavet af et åndbart materiale, så du kan holde dig varm og tør, selv når du dyrker motion.


  Husk, at du på vores store blog altid kan finde råd og vejledning – blandt andet en guide til vandtæt beklædning

  Vinterjakke til skiferien – stort udvalg

  Hvis du skal ud at suse ned ad snehvide pister og mangler den helt rigtige skijakke, har du brug for en praktisk, slidstærk og behagelig vinterjakke – den skal nemlig både lade dig bevæge dig frit og holde dig varm og tør hele dagen. 

  Men den perfekte skijakke kan både være en tynd og funktionel skaljakke udenover en blød fleece eller en stor parka med masser af for til at isolere med. Det er lidt smag og behag, om du er til konstruktioner af flere lag eller store jakker. 

  Dog er det oftest en god idé med en vandtæt eller meget vandskyende jakke, hvis nu en snestorm rammer eller sneen bliver sjappet. Hvis du er i tvivl om den bedste løsning for dig, kan du på vores store blog læse meget mere om, hvordan du bedst klæder dig varmt på til ski.

  Vinterjakker til børn – lune og praktiske

  Når Kong Frost slår til og frosten bider i næsen, skal børnene være klædt på til at kunne holde varmen på legepladsen og ude på sneklædte eventyr i naturen – uden at det går på kompromis med bevægelsesfriheden.

  Derfor er det også helt essentielt med en varm vinterjakke til børn, som både kan være med til at bygge snemænd og cykle igennem alt hvad vintermånederne har at byde på af riv og rusk.  

  Det er vigtigt, at jakken både kan holde regn, slud, sne og vind ude, så legen i naturen også er sjov i de kolde måneder – for det er den nemlig, hvis ens gode jakke kan holde en tør. 

  På vores webshop og i Eventyrsport-butikkerne finder du børnevinterjakker i høj kvalitet til børn i alle aldre og til enhver pengepung. Vores sortiment består af lune jakker fra kvalitetsmærker som HaglöfsDidriksonsFjällrävenPeak PerformanceThe North Face og Isbjörn. Hvis du leder efter varme vinterjakker til damer så er det lige her

  Hvad er forskellen på en parka og en vinterjakke?

  Der er flere forskelle mellem en parka og en jakke. En parka er en lang, varm frakke, der typisk går ned til lårene eller knæene. Parkajakker er ofte lavet af vandafvisende materialer og har et tykt fyld af dun eller syntetiske fibre, der gør dem velegnede til koldt vejr.

  Jakker er derimod typisk kortere end parkajakker, og de er ikke nødvendigvis lavet af vandafvisende materialer eller med et tykt fyld. Jakker kan være lavet af mange forskellige materialer, fra uld til læder, og de kan være både formelle og afslappede. Generelt set er parkajakker mere velegnede til vintervejret, mens jakker er mere alsidige og kan bæres året rundt.


  Hvordan vælger jeg en ny vinterjakke?

  Der er mange ting, du bør overveje, når du vælger en ny vinterjakke. Først og fremmest bør du undersøge vejret i dit område, så du kan vælge en jakke, der passer til vejrforholdene. Du bør også vælge en jakke, der passer til din stil og din kropsbygning, så du kan føle dig godt tilpas, når du bærer den.

  Når du vælger en jakke, bør du også tænke over, hvilke aktiviteter du skal bruge den til, og hvilke funktioner du har brug for, såsom vandtæthed, åndbarhed eller lommer. Endelig bør du vælge en jakke, der passer inden for dit budget, så du kan få en jakke, der er både praktisk og økonomisk.


  Laver Fjällräven vinterjakker?

  Ja, Fjällräven laver vinterjakker. Fjällräven er et svensk brand, der er kendt for sine højkvalitets produkter til outdoor brug, herunder vinterjakker. Fjällrävens vinterjakker er ofte lavet af ekstremt slidstærkt materiale og har et tykt fyld af dun eller syntetiske fibre, der gør dem velegnede til koldt vejr. De har også en god pasform, der giver god bevægelsesfrihed, så du kan bevæge dig frit, selv når du dyrker motion i koldt vejr.

  Fjällrävens vinterjakker findes i en række forskellige stilarter - fra polar til hverdagsbrug. og farver, så du kan vælge en jakke, der passer til dine behov og ønsker. Nogle gange er det lækkert at vælge deres polarjakker selvom du ikke skal på ekspedition - De er næsten den varmeste vinterjakke, du finder og næsten en garanti for du ikke vil fryse


  Vinterjakker på udsalg – gør et kup

  Godt grej behøver ikke koste en formue – og når man finder beklædning i høj kvalitet til skarpe priser, er der jo bare endnu større budget til at købe lækkert grej. 

  Vær blandt de første, der får besked om udsalg og gode vinterjakke-tilbud, ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. 

  Du kan også finde mange stærkt nedsatte vinterjakker ved at sortere efter "tilbud” her på siden eller besøge vores store outlet, hvor du altid finder lækkert grej og komfortabel beklædning til skarpe priser. 

  Se vores udvalg af vinterjakker til damer her