Outdoor bukser

451 Varer

Her finder du næsten alt, hvad hjertet kan begære i vandrebukser, rejse- og fritidsbukser til både børn og voksne. Lette og hurttigttørrende, kraftige og meget robuste - vi har det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kom ud i naturen med praktiske outdoorbukser

Et par gode outdoorbukser har rigtig mange funktioner, og de er helt sikkert en uundværlig makker, hvad end du skal på vandretur, spejderlejr, geocaching eller noget helt fjerde.

Her på siden finder du vores kæmpe udvalg af outdoorbukser til både mænd, kvinder, drenge og piger. Vi har fritidsbukser, rejsebukser, vandrebukser og masser af andre typer af outdoorbukser. Med andre ord: Vi kan næsten garantere, at vi har lige dét, du leder efter.

Vi har selvfølgelig masser af outdoorbukser fra kvalitetsmærker, og for blot at nævne et par enkelte, kan du støde på brands som Fjällräven, Haglöfs, Lundhags og Helly Hansen.

Outdoorbukser er funktionelle og behagelige

Når du trækker i et par outdoorbukser, vil du mærke, at der er kælet for detaljerne. Outdoorbukser er lavet til at kunne opfylde alle dine praktiske behov, når du for eksempel skal på vandretur. Derfor er der tænkt over både detaljer og materialer, så du får den bedste oplevelse, når du er ude i naturen.

Et par vandrebukser har typisk mange lommer, der er fordelt på buksebenene, så du har plads til at have de vigtigste ting lige ved hånden, hvis du for eksempel går med en tung oppakning. Det kan nemlig være rart for dig for eksempel lige at have tændstikker, multitool eller mobiltelefon lige i nærheden.

Materialerne i enten et par vandrebukser eller outdoorbukser vil ofte være meget slidstærke. Det er selvfølgelig, fordi du ikke skal slide dine bukser op hurtigt, hvis du arbejder udendørs eller vandrer i et krævende landskab med buskadser eller grove sten eller klipper. Selvom materialerne i outdoorbukser er slidstærke, er de stadig behagelige at have på, så du kan koncentrere dig om din vandrerute eller en anden opgave, uden at du bliver generet af din beklædning.

Men outdoorbukser er også mange andre ting. Her på siden finder du for eksempel også tights, til når du skal have et par outdoorbukser, der er gode til de meget aktive dage med løb, yoga eller lignende. Vi har både de mere neddæmpede farver, så du kan få et par sorte eller grønne outdoorbukser. Og vil du have mere skrald på farven, har vi også modeller i for eksempel gul eller blå.

Fjällräven-vandrebukser: Outdoorbukser med rester af telt

Det lyder måske lidt mærkeligt, men før Fjällrävens G1000®-materiale blev til en næsten fast bestanddel af deres vandrebukser og andre outdoorbukser, var det faktisk meningen, at det skulle være et telt.

Grundlæggeren af Fjällräven havde en idé til et materiale, der skulle være enormt slidstærkt, så han kunne bruge det som letvægtstelt. Men da han lavede G1000®-materialet, viste det sig at være alt for tungt som telt. I stedet valgte han at bruge materialet til en jakke, og siden da er det blevet til utallige versioneringer af det robuste materiale.

G1000® er - udover at kunne holde til lidt af hvert - også et hurtigtørrende materiale. Har du dine outdoorbukser på i let regnvejr, vil du derfor opleve, at de hurtigt er tørre igen, så du ikke skal rende rundt med våde vandrebukser i lang tid.

Udover de ovenstående gode egenskaber, er et par outdoorbukser i G1000® også vindafvisende, og de beskytter dig mod insektbid, fordi stoffet er så tætvævet. Desuden kan du behandle outdoorbukserne med voks, så de bliver vandafvisende. Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge netop disse outdoorbukser.

Overvind regnen med vandafvisende outdoorbukser

Vejret kan tit være uforudsigeligt, især i overgangsperioderne i efteråret og om vinteren. I disse perioder kan det være rart at være forberedt på, hvis der kommer en lille byge eller lignende, så du ikke skal gå rundt i våde outdoorbukser resten af dagen - eller endnu værre; afbryde den aktivitet du er i gang med for tidligt, fordi du er nødt til at søge ly eller tage hjem.

Selvom de mange af vores outdoorbukser og vandrebukser i denne kategori er lavet i et hurtigtørrende materiale, så kan du godt have brug for noget, der er lidt mere modstandsdygtigt. Med et par vandafvisende outdoorbukser er du forberedt på let regn, så du ikke skal bekymre dig om våde ben, hvis en byge pludselig skulle vise sig på himlen.

Her på siden finder du flere modeller af vandafvisende outdoorbukser, og nogle af dem har sågar et vandsøjletryk på op mod 20.000 mm. Vil du vide mere om vandsøjletryk, kan du læse mere på vores blog.

Brug et par outdoorbukser til hverdag

Holder du af at bruge naturen i hverdagen, og vil du gerne kunne tage direkte fra arbejde i skoven, eller er du måske så heldig, at du færdes i naturen på dit arbejde? Mange af vores outdoorbukser kan sagtens bruges til hverdag, hvad end du bruger meget tid i naturen eller blot vil have muligheden for at gå en god lang tur, hvis du får chancen.

Kigger du igennem vores modeller her hos Eventyrsport, kan du i vores udvalg finde outdoorbukser i designs, der sagtens kan gå til hverdagsbrug. Vi har også flere fritidsbukser i for eksempel denimlook, eller du kan finde et par behagelige sweatpants.

Vi har altså outdoorbukser, vandrebukser og fritidsbukser til alle, og der er nogen, der passer til langt de fleste aktiviteter. Leder du specifikt efter outdoorbukser til kvinder eller mænd, eller er der et andet krav, du har til dit næste par outdoorbukser, så kan du bruge filtrene i venstre kolonne længere oppe på siden. Det giver dig et hurtigt overblik over de outdoorbukser, du leder efter.

Mange fordele ved at købe outdoorbukser hos Eventyrsport

Hvad end du vælger et par vandrebukser, et par vandafvisende outdoorbukser eller noget helt tredje, får du mange fordele ved at købe dem her hos os. Vi tilbyder dig nemlig gratis fragt på alle produkter, og fortryder du dit køb, fordi dine outdoorbukser er en forkert størrelse, eller de på anden måde ikke levede op til dine forventninger, får du også gratis retur. Du har hele 365 dage til at sende din ordre retur, så længe du ikke har taget outdoorbukserne i brug.

Vil du have flere fordele og samtidig blive kontaktet, hvis vi har gode tilbud på outdoorbukser og andet tøj og udstyr? Så kan du også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub.

Bliv klogere på outdoorbukser, vandrebukser og andet

Mangler du mere inspiration til dit valg af outdoorbukser eller lignende, så kan du finde en masse inspiration på vores blog eller tage et kig på en af vores artikler herunder: