Brooks

Brooks_landingside_logo

Run happy – any time, any pace. Lige præcis dette kan du gøre med Brooks ikoniske løbesko, der med deres lette, men markante stødabsorbering nemt får dig ud på din løbetur. Deres udvalg byder både på sko til de lange ture og til de korte, hurtige ture. Run happy.

RUN HAPPY MED BROOKS

Med optimal stødabsorbering, støtte og fantastisk afsæt, leverer Brooks løbesko i verdensklasse. Med modeller der præsterer på topplan, hvad enten de skal bruges til de lange, langsomme ture, interval- eller tempopasset, eller til de mange mudrede bakker, så finder du her den aller bedste løbemakker.

Brooks er garant for en god allround mængde-løbesko. Her bliver det ikke nemmere at få tjekket kilometerne af og indkassere dem direkte i benene. Ugens langtur bliver pludselig betydeligt mere behagelig.

Et virkelig godt supplement til din løbetræning er intervaltræning. Oplev hvor let det er at løbe hurtigt med de rette sko. Til dette brillerer Brooks med lette og hurtige løbesko som Hyperion og Levitate. Dog får du som altid komfort i særklasse.

Skal det gerne være vildt, mudret og med fantastiske udsigter? Så skal du have et par af Brooks kendte trailsko på fødderne! Med sublim komfort, perfekt pasform og et greb der får dig til at stå helt fast på bakkerne, er modeller som Cascadia og Caldera ikke til at komme udenom.

SE HELE SORTIMENTET TIL DAMER OG HERRER

I mange år har Brooks leveret løbesko til både mænd og kvinder – og både eliten og motionsløberen. Med fantastisk stødabsorbering, støtte og en fremragende energireturnering, finder du uden tvivl en Brooks løbesko til dig.

ALT TIL DIN NÆSTE LØBETUR

Her finder du alt du skal bruge for at finde løbeglæden igen. Produkter fra Brooks i topkvalitet.

RUN HAPPY - ANY TIME, ANY PACE

Om du er hurtig eller langsom, til landevej eller bakker – Brooks er med dig hele vejen.

Brooks_1_Livsstil_720x1080px
Brooks_4_Livsstil_720x720px
Brooks_1_Livsstil_720x720px
Brooks_4_Livsstil_720x1080px
Brooks_2_Livsstil_720x1080px
Brooks_3_Livsstil_720x720px
Brooks_2_Livsstil_720x720px
Brooks_3_Livsstil_720x1080px

TLT

TLT er et nyere dansk brand med friluftsudstyr designet af entusiaster med 20 års erfaring i branchen og et hav af outdoor-erfaring. Det er funktionelle produkter, der er sammensæt af kvalitetsmaterialer og velovervejede detaljer.

SKABT TIL SKANDINAVIEN

Sortimentet fra TLT er designet i Danmark og skabt til oplevelser i det skandinaviske klima. Produkterne er udviklet med tanke på Skandinaviens skiftende årstider og lunefulde vejrudsigter. Derfor dækker sortimentet tasker, soveposer, liggeunderlag og telte til ture året rundt i alle vejrforhold.

DIN BASE PÅ EVENTYRET

LÆ og LY er TLT’s teltserier. LY er den vedligeholdesfri investering i nylon-materiale med tre lag silikone. LÆ er polyester med PU-coating til vandring, cykelture og havehygge. Hver serie består af flere telttyper, så du kan få præcis den rummelighed, vindstabilitet og vægt, du er på udkig efter.

ALT TIL EN GOD NATS SØVN

Soveposer, liggeunderlag og luftmadrasser der sikrer dig komfort natten igennem, både i minusgrader, lune sommernætter og på ujævnt terræn. Der er ikke kun tænkt på detaljer om, hvordan det er at sove i - men også at det er nemt at blive klar til natten, klar til afgang – og rart at have med ud.

FRA VELKENDTE HVERDAG TIL UKENDT TERRÆN

Sortimentet fra TLT er for alle, der vil have praktisk og slidstærkt udstyr. Brug det til hverdag, til overnatninger i baghaven og på lange rejser langt væk hjemmefra.

LAD EVENTYRET BEGYNDE MED UDSTYR FRA TLT

tlt_collage_billede4_1000x1000
tlt_collage_billede4_888x1200
tlt_collage_billede_888x1200
tlt_collage_billede3_1000x1000
tlt_collage_billede2_1000x1000
tlt_collage_billede2_888x1200
tlt_collage_billede3_888x1200
tlt_collage_billede1_1000x1000

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price