Stanley

35 Varer

Bygget til livet – I 1913 fik William Stanley Jr. idéen om at kombinere vacuum-isolering og styrken af stål i én transportabel flaske. Med ét var vacuum-flasken, vi kender i dag, opfundet. Siden er flasken vokset fra koncept til ikon, og brandet Stanley er fortsat med at skabe tidløse og moderne løsninger til udendørs eventyr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Slip for kold kaffe med termokopper og -flasker fra Stanley

Leder du efter den helt rette termoflaske til kakaoen eller den perfekte termokop til at holde kaffen varm, når du er på farten?

Tag et kig i vores udvalg af termokander og termokrus fra amerikanske Stanley. Så er der garanti for, at hverken du eller kaffen går kold foreløbig!

Stanley skabte nye muligheder

Før Stanley for mere end 100 år tilbage revolutionerede termoflaske-verdenen skulle du vælge: enten kunne du få en termoflaske, der var slidstærk, eller en flaske, der kunne holde kaffen varm. Den eneste måde man kunne få termoeffekten på var ved at beklæde indersiden med glas.

Det var ikke en holdbar løsning, for hvis flasken fik det mindste stød, var den totalskadet. Det kunne nemt ødelægge humøret, for så var der glas i morgenkaffen, og du skulle ud og investere i en ny termoflaske. Og sådan en kunne næsten koste en hel månedsløn.

På en dag i 1913 havde opfinderen William Stanley Jr. muligvis fået den helt rigtige mængde varm kaffe til morgenmaden. I hvert fald lykkedes det ham at skabe en flaske, som havde ståls styrke og samtidig kunne isolere.

Han formåede at presse en beklædning af stål i stedet for glas ned i flasken. Med lidt afstand mellem inder beklædningen og yderlaget formåede William Stanley at skabe en flaske, der både isolerede godt og have en markant forbedret holdbarhed. Det blev startskuddet til det, vi i dag kender som Stanley.

Meget vand er løbet igennem åen og flaskerne siden, og i dag ses Stanleys termokander og termokrus både på arbejdspladser, i picnickurve, i vandrerygsækken og mange andre steder.

I vores udvalg finder du termoflasker og termokopper i høj kvalitet fra anerkendte Stanley. Vi har flere forskellige modeller og størrelser, så både den store og lille tørst kan slukkes.

Her på siden finder du også lommelærker, shotglas og kølebokse. Alt sammen i den høje kvalitet, som kendetegner Stanley.

Det perfekte valg på farten

Mange af vores termoflasker fra Stanley holder din drik varm eller kold i op til 20 timer – nogle af dem endda længere. Det gør produkterne fra Stanley perfekte til ture ud i det fri eller på morgener, hvor du virkelig har brug for et skud varm koffein.

Termoflaskerne og kopperne holder helt tæt, så du kan roligt have dem i tasken på vej til arbejde, uden at du skal være nervøs for, at få kaffepletter på dine papirer. Det er super smart, specielt hvis cyklen er dit foretrukne transportmiddel, så kan kaffekoppen nemt få sig en lille rystetur i tasken.

Termoflasken er også populær blandt jægere. Når de frysende sidder i klar skydetårne en frostklar vintermorgen, og venter på netop det dyr, de har udset sig som jagtsæsonens helt store bytte. Det kan tage mange timer over flere dage, hvor man sidder stille og venter i kulden. Så er det rart at finde Stanley-kanden frem og skænke en kop brandvarm kaffe at varme sig på.

Flere af Stanley-termokanderne og -termokopperne i vores udvalg er lavet i rustfrit stål og med BPA-frie plastdele. Plastdelene kan komme i opvaskemaskinen, så du hurtigt og nemt har koppen ren og klar til endnu en dag på farten.

Find din nye termokop eller -flaske

Uanset om du leder efter en lille kop til morgenkaffen, eller en stor termoflaske, der kan indeholde varm kakao til hele familien, så finder du den her.

Vi har et stort udvalg af termoflasker og -krus, der med sikkerhed holder kaffen varm, og humøret højt i din hverdag og på alle dine eventyr ud i naturen både sommer og vinter.

Stanley har i mere end 100 år produceret flotte, holdbare beholdere til både mad og drikke. Fælles for dem alle er et cool og robust udseende, og super høj kvalitet. Det er produkter, der er perfekte til både outdoorture og i fritiden, men også perfekte at have med på arbejde.

En af de mest kendte termokopper er Stanleys Classic Bottle. Du kan få dem i flere forskellige størrelser. Flasken findes i den klassiske grønne farve, som de fleste forbinder med mærket. Men de findes også i et hav af forskellige flotte nuancer.

Du kan med fordel vælge en iøjnefaldende farve, for at gøre det nemt for dig at kende den. Så sikrer du dig, at der ikke er andre, der ved en fejl snupper en tår af din kaffe. Og så bliver flasken heller ikke væk i skovbunden, hvis du efterlader den der.

Flasken har vundet ”BEDST I TEST” hos Forbrugerrådet Tænk. Det er ikke uden grund. Flasken kan nemlig holde dine drikkevarer varme eller kolde i op til 24 timer. Desuden kan den holde isterninger frosne i op til 120 timer.

I vores udvalg finder du kopper, der kan indeholde 0,35 liter, de er perfekte til morgenkaffen på farten, så du kan møde frisk ind på kontoren. Og så har vi termoflasker på 1,3 liter, så du kan have varm kakao eller suppe med på skovtur til hele familien.

Desuden har vi kølebokse, der er dobbeltvæggede med isolerende skum i midten. Boksen har et tætsluttende låg, så den kan holde din mad koldere, eller varmere, end omgivelserne i op til 96 timer. Ifølge Stanley kan man sidde på køleboksene. De fortæller dog ikke, hvor meget man i så fald må veje, men robuste er de helt sikkert!

Siden 1913 har Stanley produceret deres robuste produkter, hvilket betyder at det er noget af det allerbedste du kan finde på markedet.

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du læse mere om de enkelte produkter, ved at klikke ind på dem.

Tilbud på Stanley termoflasker og termokopper

Mangler du en Stanley-termokop eller -termoflaske, så er der gode chancer for at finde den på udsalg hos os.

Vi har løbende tilbud på produkterne, og hvem ved – måske også lige på det, du mangler. Tjek vores tilbud ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Du kan nemt holde øje med vores tilbud og bestille produkterne online.

Men du er også altid meget velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores udvalg af termokander, termokrus, lommelærker og andet fra Stanley.

Her står vores altid smilende personale klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, du kan få allermest glæde af.