Salomon vandrefodtøj

Her finder du Salomon sko til vinter, vandring, hverdage og rejse. Stort udvalg af de bedste fodtøj, som Salomon tilbyder.

  per side
  Sorter stigende

  Salomon – kompromisløse vandresko og vandrestøvler

  Salomon tager de første spæde skridt indenfor alpinsportens verden i 1947. Den lille familievirksomhed med hjemsted i de franske alper fokuserer i starten på skisport, men det tager hurtigt fart. I dag har de innoveret og leget sig frem til at være et af de mest anerkendte outdoorbrands – både indenfor skisport og andet friluftsliv.

  Uanset om du er på udkig efter et par gode vandresko til hverdagseventyr eller leder efter et par lette vandrestøvler, der trofast kan bære dig og din lille daypack ud på en lang vandretur gennem skoven, så er kvalitetsmærket Salomon et godt sted at kigge hen.

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af både Salomon vandresko og Salomon vandrestøvler i høj kvalitet, der kan bruges til langt det meste friluftsliv.

  Legende let

  Salomons motto er: ”Time to play.” At være I naturen skal være let og legende – og det skal udstyret bidrage til. Derfor er Salomons vadestøvler og -sko enormt lette sammenlignet med mange andre mærker, da de ved at bruge et syntetisk ydermateriale kan holde vægten på fodtøjet nede.

  Det betyder, at du ikke vil føle, at du render rundt med en klods om benet – og som en bonus gør det syntetiske materiale også skoene hurtigtørrende.

  Flere af Salomons modeller har desuden en GORE-TEX® membran, som både holder dine fødder knastørre, men også tillader dem at ånde. Hvis du er nysgerrig på, om sko eller støvler med GORE-TEX® er noget for dig, kan du læse mere her.

  Komfort i højsædet

  Noget af allervigtigste, når du skal vælge de helt rigtige vandresko og -støvler uden at gå på kompromis, er, at de sidder godt. For hvis de ikke sidder godt til at starte med, så kommer de nok heller ikke til det – og så bliver det alt andet end en leg at komme ud at bruge dem. 

  Salomons sko og støvler er dog et rigtig godt bud på en behagelig støvle eller sko, da de især er kendt for deres sublime komfort – og så er deres lave vægt med til at gøre, at de er nemme at gå til. For tips til at gå dine støvler til, kan du læse mere på bloggen.

  Effektiv stødabsorbering, der hjælper dig over selv hårde underlag og knoldede stier samt en fleksibel sål, der følger dine fødder ved hvert eneste skridt, er begge dele med til at give Salomons produkter en rigtig lækker pasform og bidrager alt i alt til en god vandreoplevelse.

  Generelt er det vigtigt, at dit udstyr sidder rigtigt, så du undgår både skader og irritation. En af de helt store gener ved netop vandring er ofte vabler, hvilket både kan afhjælpes ved at vælge det rigtige fodtøj, samt ved at forkæle dine fødder med et par lækre, svedtransporterende vandresokker.

   

  Fodtøj til enhver lejlighed 

  Ikke alle sko er lige gode til alle slags aktiviteter – og sådan er det også, når du skal ud at trave. Derfor er det vigtigt, at du gør sig klart, hvad du har brug for, at dit fodtøj skal kunne. Hvis terrænet er krævende, kan dine ankler have godt af støtten fra skaftet på et par vandrestøvler, mens den lave vægt på et par vandresko kan være essentelt på de hurtige ture i fladt terræn.

  Hvis du vil læse mere om, hvorvidt du skal vælge en vandresko eller vandrestøvle, kan du læse mere og lade dig inspirere på bloggen.