Salomon vandrefodtøj

86 Varer

Her finder du Salomon sko til vinter, vandring, hverdage og rejse. Stort udvalg af de bedste fodtøj, som Salomon tilbyder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Historien om Salomon

Salomon tager de første spæde skridt indenfor alpinsportens verden i 1947. Den lille familievirksomhed med hjemsted i de franske alper fokuserer i starten på skisport, men det tager hurtigt fart.

I 1992 melder Salomon sig også på markedet for sportsgrene, som ikke inkluderer sne. Det sker med deres lancering af Salomon vandresko. De skaber senere deres Custom Fit Technology.

I dag har de innoveret og leget sig frem til at være et af de mest anerkendte outdoorbrands – både indenfor skisport og andet friluftsliv. De har både skitøj, løbetøj og udstyr. Samt selvfølgelig løbesko og vandrefodtøj.

Salomon – kompromisløse vandresko og vandrestøvler

Hvis du er hjemmevant i outdoormiljøet, så har du helt sikkert hørt om Salomon, og du har muligvis allerede noget af deres udstyr liggende klar derhjemme. Men Salomon er et kendt mærke, så selv hvis du er en helt ny outdoor entusiast, så kan du sikkert også genkende mærket. Og det er der en god grund til. Med produkter fra Salomon går man nemlig aldrig galt i byen.

Uanset om du er på udkig efter et par gode vandresko til hverdagseventyr eller leder efter et par lette vandrestøvler, der trofast kan bære dig og din lille daypack ud på en lang vandretur gennem skoven, så er kvalitetsmærket Salomon et godt sted at kigge hen.

Salomon har udviklet og innoveret på deres fodtøj siden deres begyndelse. Det betyder, at de i dag har et udvalg af Salomon vandresko og vandrestøvler i allerhøjeste kvalitet.

Der er fokus på komfort og på, at man skal kunne gå langt i alt slags terræn. Så uanset om du har planer om vandreture på underlag som grus, sti, klipper og mudder eller er på udkig efter en alsidig hverdagssko, som også kan klarer nogle gode gåture - så er en Salomon vandresko det helt rette valg.  

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af både Salomon vandresko og Salomon vandrestøvler i høj kvalitet, der kan bruges til langt det meste friluftsliv. Yderligere kan du selvfølgelig også finde Salomon vandresko, som er eminente som gode hverdagssko, som du også kan bruge til udendørsaktiviteter.

Legende let med Salomon vandresko

"Don't wait any longer. Now, it's time to play.” Det er Salomons motto. Og her hos Eventyrsport er vi helt enige med mottoet.

At være I naturen skal være let og legende – og det skal udstyret bidrage til. Netop derfor er Salomons vadesko og -støvler enormt lette sammenlignet med mange andre mærker. Det er de på grund af, at de er fremstillet i et syntetisk ydermateriale, der kan holde vægten på fodtøjet nede.

Det betyder, at du ikke vil føle, at du render rundt med en klods om benet – og som en bonus gør det syntetiske materiale også skoene hurtigtørrende. Salomon vandresko og -støvler er altså det helt ideelle valg til vandreturene.

Flere af Salomons modeller har desuden en GORE-TEX® membran, som både holder dine fødder knastørre, men også tillader dem at ånde. Hvis du er nysgerrig på, om sko eller støvler med GORE-TEX® er noget for dig, kan du læse mere her.

Komfort i højsædet

Noget af allervigtigste, når du skal vælge de helt rigtige vandresko og -støvler er, at de sidder godt. Det må du ikke gå på kompromis med. For hvis dine vandresko eller -støvler ikke sidder godt til at starte med, så kommer de nok heller ikke til det – og så bliver det alt andet end en leg at komme ud at bruge dem. 

Salomon vandresko og -støvler er et rigtig godt bud på en behagelig støvle eller sko, da de især er kendt for deres sublime komfort – og så er deres lave vægt med til at gøre, at de er nemme at gå til.

Dog er det altid en god ide at gå dine nye Salomon vandresko eller -støvle til, inden du drager ud på den helt lange vandretur. Det gælder for alt vandrefodtøj. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du bedst går dine Salomon vandresko eller -støvler til, så kan du læse artiklen '3 tips til at gå støvlerne til', som du finder på vores store blog.

Salomons vandrefodtøj har en masse gode egenskaber og features, som alle giver dig de bedst mulige vandreture. Fodtøjet har eksempelvis effektiv stødabsorbering, der hjælper dig over selv hårde underlag og knoldede stier. De har en fleksibel sål, der følger dine fødder ved hvert eneste skridt. Begge dele med til at give Salomons produkter en rigtig lækker pasform og bidrager alt i alt til en god vandreoplevelse.

Generelt er det vigtigt, at dit udstyr sidder rigtigt, så du undgår både skader og irritation. En af de helt store gener ved netop vandring er ofte vabler, hvilket både kan afhjælpes ved at vælge det rigtige fodtøj, samt ved at forkæle dine fødder med et par lækre, svedtransporterende vandresokker.

Vandrefodtøj til enhver lejlighed 

Naturen byder på et væld af forskellige aktiviteter. Men ikke alle sko er lige gode til alle slags aktiviteter – og sådan er det også, når du skal ud at trave. Derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad du har brug for, at dit fodtøj skal kunne.

Hvis du eksempelvis skal ud på vandretur i et terræn, der er krævende, kan dine ankler have godt af støtten fra skaftet på et par vandrestøvler. Hvis du i stedet skal ud på nogle hurtigere ture i fladt terræn, så kan den lave vægt et par Salomon vandresko være et langt bedre valg.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvorvidt en vandrestøvle eller vandresko er det bedste valg for dig, så kan du kigge ind på vores store blog og læse artiklen 'Skal du vælge vandresko eller vandrestøvler?' Her finder du råd og vejledning til, hvilke sko der passer til hvilke aktiviteter.

På vores store blog kan du desuden også finde en masse god inspiration til, hvor du kan tage på vandreeventyr. Du kan både læse om flotte vandreture i Danmark eller flere forskellige ruter udenfor Danmark.

Mulighederne er altså mange, så det er bare om at snøre dine Salomon vandresko og komme afsted!

Stort udvalg af Salomon vandresko

Salomon har et væld af forskellige modeller af vandresko og -støvler. Og hos Eventyrsport har vi ligeledes et bredt udvalg af det gode kvalitets vandrefodtøj. For som allerede nævnt, så kræver forskellige aktiviteter ofte lidt forskellige sko.

Salomon vandresko og -støvler er meget populære. Og det er der helt sikkert god grund til. Salomon har nemlig fokus på, at du skal have en komfortabel og behagelig vandreoplevelse - uanset hvor turen går hen.

Du kan eksempel tage et kig på vores Salomon XA Pro, som er et populært og oplagt valg til både hverdag og lette, hurtige friluftseventyr. Modellerne i denne serie er alle utroligt populære og et godt valg til mange vandrere.

På bloggen kan du læse artiklen 'Hvorfor er Salomon XA Pro så populære?' Ganske kort har det noget at gøre med den virkelig gode pasform, vandtætheden, deres alsidighed samt deres konstruktion og design, som gør dem nemme at hoppe i. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere om den gode Salomon vandresko ved at klikke på linket ovenfor.

Dette er jo selvfølgelig kun én ud af mange fremragende Salomon vandresko og -støvler. Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg, som du kan tage et kig på. Og vi tør næsten garantere, at der også er en Salomon vandresko eller -støvle, som passer helt perfekt til dig.

Fuldend vandreturen med det rette udstyr

Fodtøjet skal selvfølgelig være helt i orden, når du drager ud på gode vandreture - og selvfølgelig også når du bevæger dig rundt i hverdagen. Men det er altså også bare rart, når resten af udstyret er i orden.

Når det kommer til fødderne, så er det eksempelvis også vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine vandresokker. For når nu du har investeret i et par super vandresko, så er det synd, hvis det er strømperne, der pludselig generer.

Dette gælder i høj grad, hvis du skal ud på vandretur. For her er dine vandresokker noget af dit vigtigste udstyr. Dine vandresokker beskytter nemlig huden på dine fødder mod det slid, som en dags vandring altid vil give.

Derfor skal vandresokkerne også altid være af rigtig god kvalitet. Du kan se vores udvalg af vandresokker her.

Når du har sørget for, at dine fødder har det godt, så er det også tid til at kigge på resten af dit udstyr. For det er selvfølgelig altid rarest, hvis alt sidder behageligt og passer til dig. Det gælder både for vandretøj og vandreudstyr.

Skal du eksempelvis ud på en længere vandretur med overnatning og stor oppakning på ryggen, så er det vigtigt, at din rygsæk passer i størrelsen og pasformen. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vandrerygsække i forskellige størrelser, så der er noget, der passer til dig og den tur, du skal ud på. Du kan se udvalget her.

Dit vandretøj skal selvfølgelig også være i orden. Her er det vigtigt at overveje hvilket slags klima, det er du skal ud og vandre i. På en tur hvor temperaturene kan skifte, kan det eksempelvis være rart med et par zip-off bukser, så du let og hurtigt kan skifte mellem lange bukser og shorts.

Skal du ud på en tur, hvor temperaturerne er lavere, så er det en god ide at tage et kig på noget uldundertøj. Uldundertøj er faktisk både praktisk, når det er koldt, og når det er varmt. Uld regulerer nemlig din temperatur, varmer selvom det bliver vådt og er naturligt lugthæmmende. Altså det helt perfekte materiale på en god vandretur i dine Salomon vandresko.

Find dine Salomon vandresko hos Eventyrsport

Et par Salomon vandresko eller -støvler er det oplagte valg for dig, som elsker at være ude i naturen. Hvad end du er på udkig efter en vandrestøvle til krævende ture i bakket terræn, et par lette vandresko til de hurtigere ture i fladt terræn eller ønsker at forkæle dine fødder med nogle komfortable og lækre hverdagssko - så er Salomon et glimrende valg.

Hos Eventyrsport har vi en masse forskellige produkter fra Salomon. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af Salomon vandresko og vandrestøvler, som du kan finde her på siden. Men vi har også Salomon løbesko, løbetøj, skitøj og udstyr.

Alt Salomons sko og tøj er designet, så du kan yde maksimalt i krævende situationer: I høje bjerge, med høj puls og i al terræn. Og du kan selvfølgelig også nyde godt af Salomons fremragende produkter, på de mindre krævende ture. Alt i alt - Salomon kan klare det hele. 

Vi har ofte gode tilbud på Salomon vandresko og -støvler. Så hvis du er på udkig efter et nyt par sko eller støvler, så er det helt klart værd at tage et kig på siden her, hvor du kan se de gode tilbud.

Er du lidt i tvivl om, hvilke Salomon vandresko eller -støvler, du bør vælge, og vil du gerne have noget hjælp til at finde det perfekte par, så tøv endelig ikke med at kigge forbi en af vores fysiske butikker. Her stå vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette vandrefodtøj. Du kan finde butikken nærmest dig her.