Nalgene drikkedunke

Her finder du vores udvalg af praktiske drikkedunke fra Nalgene. Der er drikkeflasker i flere forskellige størrelser og farver, og der er både en drikkedunk til børn og voksne. Bl.a. har vi den populære Nalgene On The Fly.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Når tørsten er størst: Nalgene-drikkedunke

  Sluk tørsten og fyld de kolde drikke i en Nalgene-drikkedunk, når du er på farten – både til hverdag og i fritiden.

  Du kan se vores udvalg af vandflasker fra Nalgene her på siden, bl.a. On The Fly.

  Fra laboratoriet til vandrestierne

  I 1940’erne stod kemikeren Emanuel Goldberg i et laboratorie og havde held til at udvikle den allerførste pipetteflaske i plastik. Dette blev startskuddet til grundlæggelsen af The Nalge Company.

  Med tiden udviklede firmaet flere flasker til brug i laboratorier, og i 60’erne lagdes kimen til dagens Nalgene-vandflasker for alvor. Folkene hos Nalge begyndte at tage deres laboratorieflasker med ud på vandreture i fritiden, fordi flaskerne var både lette og ikke lækkede.

  Efterhånden fik andre også øjnene op for denne idé, og flaskerne begyndte at nyde anerkendelse i outdoorlivet. I 1970’erne blev Nalgene Outdoor født, da det blev besluttet at markedsføre flaskerne som kvalitetsdrikkedunke, der kunne bruges til udeliv.

  Siden har Nalgene lavet mange drikkedunke, som er perfekte til outdoor, men i lige så høj grad til hverdagen, f.eks. på arbejde eller i skole.

  I vores udvalg af Nalgene-drikkeflasker finder du bl.a. den kendte Nalgene On The Fly-drikkedunk, som fås til både voksne og børn. Til børnene er der pyntet lidt ekstra på Nalgene On The Fly med flotte farver og smarte print.

  Vores Nalgene vandflasker er fri for BPA, som mistænkes for at være hormonforstyrrende.

  Rent vand i flasker og i havene

  Det anslås, at der hvert år udledes omkring 6,4 millioner ton affald ud i havene. En meget stor del af dette affald er plastik.

  Med en drikkedunk fra f.eks. Nalgene kan du være med til at tage hånd om miljøet. I stedet for at købe flaskevand, kan du fylde de kolde drikke i en smart Nalgene-drikkeflaske, som kan bruges igen og igen. Bare smid den i opvaskemaskinen, når den trænger, og så er den god som ny.

   

  Se også:

  Drikkesystemer og flasker