La Sportiva

1 Vare

Italienske La Sportiva kan noget med fodtøj. De forsyner os med vandresko og -støvler og ikke mindst deres superfede og verdensberømte klatresko.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

La Sportiva klatresko har igennem årtier været kendetegnet ved højeste kvalitet og en overlegen pasform. At skoene er produceret i Italien, giver en sikkerhed for grundigt håndværk. La Sportiva er efter mere end 80 år stadig en familiedrevet virksomhed, hvor idealerne om at lave de bedste produkter til alverdens klatrere stadig bliver holdt i hævd.

La Sportiva klatresko – verdens bedste

At deres klatresko er blandt de bedste i verden, ses ikke kun på produkterne, men også på resultaterne hos de, som bruger dem i deres sport. Imellem atleter, der klatrer i La Sportiva sko finder vi mange af verdens største navne indenfor klatring på klipper og plastik. Et mindre udpluk tæller folk som:

Adam Ondra – 1. Plads VM-klatring 2019

Jakob Schubert – 2. plads VM-bouldering 2019, 3. plads VM-klatring 2019

Ludovico Fossali – 1. plads VM-speedklatring 2019

Alex Honnold – free solo klatrer – altså uden reb. Seneste store projekt er free soloing af 1000 meter høje El Capitan væg i Yosemite, Californien. Dokumenteret i filmen Free Solo af Jimmy Chin, 2018.

Tommy Caldwell – Levende legende der som den første friklatrede den exceptionelt svære rute Dawn Wall (5.14d) på El Capitan i januar 2015.

Pasform og funktion af dine klatresko

Selvfølgelig er det vigtigt at dine klatresko passer dig godt, og klatresko fra La Sportiva vil passe godt på de flestes fødder. Med brug af moderne syntetiske materialer, bliver det langt mere behageligt at klatre i de stramme sko.

Når du vælger dine klatresko, så skal du være sikker på at de er den rigtige størrelse. Skoene skal sidde tæt, men ikke tættere end du kan holde ud at have dem på. Der skal helst ikke være luftlommer i skoen, når du har snøret den til omkring foden.

Hvis du vælger en sko med velcrolukning, vil du ofte kunne få skoen af og på væsentligt lettere end når du bruger snøresko. La Sportiva Solution modellen er et godt eksempel på en sko med velcrolukning. Futura modellen er noget for sig selv. Den bruger også velcrolukning, men samtidig har den fordelene fra en snørelukket sko.

Noget at det vigtigste ved klatresko, er deres evne til at skabe friktion imellem klatrer og klippe. Med klatreskoene fra La Sportiva er du sikker på at gummiets kvalitet er i højeste niveau. Du vil opleve at skoene nærmest klistrer sig fast på både klippe og plastik.

Skoene til klatring er lavet i flere forskellige typer, som kan være mere eller mindre aggressive i deres form. Med en nedaddrejet læst, kan du nemmere få lagt vægt på tæerne. Det vil særligt gavne dig, når du klatrer overhæng. I disse situationer er det ekstremt vigtigt at foden ikke smutter af grebet, da det vil lægge en pludselig og meget stor belastning på armene.

Køb La Sportiva online

I Eventyrsport forhandler vi La Sportiva klatresko, og du kan købe dem med fri fragt og fri retur, så du kan sagtens bestiller 2-3 par på en gang, og sende dem som ikke passer tilbage. Se hvilke La Sportiva klatresko der er på tilbud ved at klikke her.