Bisgaard sandaler

15 Varer

Når solen skinner, er der intet så dejligt som en tur ud i det blå. Her finder du vores store udvalg af lækre sandaler fra Bisgaard til små og store børn. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bisgaard-sandaler til børn – et lækkert valg til små fødder

Det danske brand Bisgaard bliver født, da ægteparret Marianne og Henrik Bisgaard beslutter sig for at begynde at producere børnesko. Men ikke bare hvilke som helst børnesko – håndværket er i orden, og fokus er på god kvalitet og design. 

Det betyder, at Bisgaard i dag producerer en lang række lækre børnesko og børnesandaler i de bedste materialer, så dit barns fødder er i sikre hænder, når de tumler rundt og leger ude i det blå. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke sko, der opfylder dit barns behov, kan du læse vores store guide til børnesko på vores blog. 

 

Sandaler lavet i de bedste materialer

Bisgaard bruger kun rene, bæredygtige materialer, som de omsætter til funktionelle og stilrene børnesandaler med et skandinavisk design. Deres filosofi er nemlig, at deres sko ikke skal have en negativ påvirkning på hverken miljøet eller dine børns fødder. 

Med et par Bisgaard sandaler vil dine børns fødder altså være omgivet af det lækreste, vegetabilsk garvede læder og andre rene naturmaterialer, mens de leger sig gennem skoven, tumler på legepladsen eller udforsker en hemmelig sti. 

Læder-materialerne sikrer dit barns fødder en blød og fleksibel sandal, som følger med foden ved hvert et skridt. Sandalernes såler er desuden lavet i naturgummi, som både er garanti for fast grund under de små fødder og en sål, der ikke er fyldt med unødige kemikalier. 

Bisgaards børnesko med ægte læder laves oftest med Velcro®-spænder, så de er remme af få til at sidde helt perfekt på de små størrelsers fødder. På modellerne til de lidt ældre børn er der ofte smarte og stilsikre spændelukninger til at sikre den gode pasform om foden. 

Hvis du er i tvivl om Bisgaards størrelser, kan du se vores størrelsesguide til brandet lige her. Husk altid at medregne et voksetillæg på 1-1,5 centimeter, når du køber fodtøj til små friluftsentusiaster.  

 

Åbne eller delvist lukkede sandaler? 

Bisgaard producerer børnesandaler – og i øvrigt også andre lækre sko til dit barn – efter en simpel filosofi med tre elementer; god pasform, de bedste kvalitetsmaterialer og en stræben efter altid at innovere og komme på nye smarte designs, så den gode stund ude i det lune vejr bliver en sand fornøjelse.

Du kan finde inspiration til det næste spændende sommereventyr for hele familien på vores blog. Her kan du også læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe nye sandaler til dig og dit barn

Bisgaard står bag mange forskellige slags sandaler; åbne og lukkede i tåen, almindelige og brede modeller – alle i mange forskellige, friske og skønne farver. Der er kort sagt noget for enhver smag, og her hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg. På vores webshop finder du desuden et stort udvalg af komfortable sandaler til hele familien. 

De delvist lukkede modeller til børn har den fordel, at de tillader fødderne at ånde samtidig med, at den beskyttende, lukkede forende passer godt på de små tæer, så de ikke er så udsatte. Mange af de delvist lukkede sandaler har desuden en høj og stabil hælkappe, som også er med til at støtte op om foden og hvert et skridt. 

De åbne sandaler gør selvfølgelig de små fødder en smule mere sårbare, men til gengæld får de også de allerbedste betingelser for at ånde frit, hvis det er meget varmt i vejret. 

Uanset hvilken model, du vælger til dit barn, så er Bisgaard sandaler et lækkert og kvalitetsbevidst valg – og så er de alsidige og kan nemt bruges på både en god gåtur gennem skoven, på legepladsen eller i hverdagen som en smart og god sommersandal. 

 

Pas godt på de sandaler, der passer på de små fusser

Bisgaard sko er lavet i de lækreste og bedste naturmaterialer – men det betyder også, at de godt kan kræve lidt pleje, hvis de skal blive ved med at være pæne og gode. 

Det er altid en god idé at passe godt på dit og dit barns fodtøj. Det forlænger nemlig levetiden en hel del. Bisgaard børnesandaler er lavet i en kvalitet, der overstiger en del andre børnesko – og det kan man jo lige så godt udnytte ved også at passe lidt godt på dem. 

Inden du tager dit barns nye Bisgaard sandaler i brug, er det derfor en god idé at imprægnere dem med et imprægneringsmiddel til læderfodtøj. Alt efter, hvor flittigt skoen bruges, anbefales det at gentage imprægneringen ind imellem. 

Da Bisgaard sko produceres i læder, er det også en god idé at bruge et plejemiddel, som indeholder voks eller olier, da læderet i sandalen med tiden vil miste sit naturlige fedtindhold. 

Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om vedligehold af fodtøj i vores store plejeguide