Træningsudstyr

26 Varer

Herunder kan du se vores store udvalg af træningsudstyr. Der er alt det, du kan få brug for til hjemme fitness, udstrækning, mm. Med sådan udstyr er der ikke noget, der står i vejen for at klare træningen.

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price

Rul dine skader væk og forebyg nye med en foam roller

Med vand, søvn og den rigtige kost kommer du langt. Men det er ikke altid nok. Efter en hård træning eller en lang løbetur kan det være nødvendigt at tage andre midler i brug. Her kommer foam rolleren ind i billedet.

En foam roller er fast skumrulle, der er god til at give dybdegående massage af hele kroppen, og så kan den løsne eventuelle spændinger.

Det er et super godt redskab. For den kan nemlig både bruges til at forebyggende skader, og du kan bruge den efter træning til behandling af spændte og ømme muskler. Og dermed fremmer den din fleksibilitet!

Vi har forskellige typer foam rollers i vores udvalg. Du finder foam rollers med knopper på, der sikrer en dybere kontakt, og derfor forstærker virkningen yderligere. Det kan f.eks. være en smart Tube Roll Bamboo fra Casall. Det er en rulle med strukturer i overfladen. Desuden er denne rulle et miljøvenligt valg, da den er produceret med 25 procent bambusfibre og risskaller, imens 50 procent af energien til produktionen kommer fra vedvarende energikilder. 

Vi har også helt almindelige foam rollers med en glat overflade. De findes i forskellige længder. Det kunne f.eks. være en Foam Roll Medium fra Casall.

Hvis du skal have din rulle med i tasken, kan det være praktisk at vælge en kortere model. Den er god til f.eks. at massere lægmuskler og arme med. Den er ikke så effektiv til at massere de store områder af kroppen med. Det gør den længere model til gengæld rigtig godt. Så overvej hvad der er vigtigst for dig, inden du bestiller. 

Simpel at bruge

Foam rolleren kan bruges på hele kroppen. Der findes en række gode foam roller øvelser, du nemt kan integrere i din træning. Men helt basalt skal du blot lægge rullen på de områder, du ønsker at massere, og rul hen over området.

Hvis du jævnligt bruger foam rolleren, så går der ikke lang tid, før du kan mærke en effekt, og dermed mindsker risikoen for skader. Så det er bare med at komme i gang.

Hvis du er på udkig efter en foam roller til at behandle dine skader, så kan du måske finde lidt mere inspiration i det her blogindlæg. Jeg er blevet skadet – hvordan kan jeg holde løbeformen ved lige? 

Her finder du inspiration til at holde dig aktiv, selvom du ikke kan løbe. Derudover får du gode råd til behandling af skaderne. Måske er foam rolleren optimal, eller måske har du mere brug for trigger point massage bold. Det er en lille, hård bold, der er rigtig god til at massere i dybden på specifikke områder af kroppen. 

Find træningsudstyr til løb og træning hos Eventyrsport

Holder du af at træne og være aktiv? Måske derhjemme alene eller sammen med andre? Uanset hvad, så er det skønt at have noget godt udstyr. Det gør altid træningen lidt sjovere og motiverer en til at komme op og i gang.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af forskelligt træningsudstyr i høj kvalitet, som kan bruges til forskellige slags motion og træning. Du kan eksempelvis finde træningsudstyr til løb eller muskeltræning.

I vores store udvalg kan du eksempelvis både finde håndvægte, træningselastikker, fitness bolde og som allerede nævnt foam rollere. Der er en masse godt træningsudstyr til hjemmetræning, så du kan få det bedste ud af at træne derhjemme.

Du kan tage et kig på udvalget her på siden eller kigge forbi en af vores butikker, hvor vores medarbejdere altid står klar til hjælpe dig med at vælge det helt rette træningsudstyr.