GPS-ure

Et GPS-ur er til den aktive person, der dyrker mange forskellige former for aktiviteter udendørs. Følg din træning, din form og din udvikling. Find vej på dine eventyr. Til vands, til lands og i luften.

  per side
  Sorter stigende

  GPS-URE:
  Et ur med GPS er oplagt til den aktive person, der dyrker mange forskellige former for aktiviteter udendørs.
  Et GPS-ur er efterhånden blevet et fast inventar på håndleddet ved langt de fleste løbere, triatleter, cykelryttere, folk der vandrer eller dyrker vandsport. Du får mulighed for at følge din træning, din form og din udvikling. Og ikke mindst får du mulighed for at finde vej.

  Med GPS tracking i dit ur får du bla. informationer om:
  Længden på din tur
  Tempo
  Hvilken rute du har tilbagelagt
  Hvor mange højdemeter du har klaret

  Du får bla. mulighed for at:
  navigere ud fra uret
  følge en planlagt rute
  finde hjem hvis du mister orienteringen
  konkurrere mod dine tidligere tider på en rute

  Har du ikke brug for GPS så se her:
  Sportsure

  Er du i tvivl om hvilket GPS-ur du skal vælge, skal du overveje:
  Hvad er mit behov?
  Hvor mange penge vil jeg bruge?

  Funktionerne i et GPS-ur varierer meget fra model til model og det er derfor vigtigt nøje at overveje sit behov. Der findes mange forskellige modeller; forskellige størrelser og forskellige designs. Mange af modellerne har specifikke forud indlagte funktioner målrettet mod eks. løb, golf, svømning, cykling, vandring, fitness, styrketræning, ski mm.

  Du kan derfor være sikker på, at der er et GPS-ur, som passer lige præcis til dig. Alle ure kan sættes personligt op og det er dig der vælger hvor mange af funktionerne du vælger at bruge.

  De forskellige løbeure er som udgangspunkt unisex modeller, men der findes modeller som tilgodeser personer med små håndled eller som i designet har et feminint look.

  Hvor god er GPS dækningen?
  Den enkelte modeller bruger forskellige antal satellitter og derfor kan kvaliteten af dækningen også variere. De bedste udnytter både GPS, Glonass og Galileo. Omgivelserne, træer, bygninger vil også kunne påvirke forbindelse. De nyeste ure er blevet markant bedre til hurtigt af fange satellitterne og at fastholde kontakten. Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et GPS-ur, kan vi kun anbefale dig at gøre det.

  Med et GPS-ur kan du…
  få et detaljeret overblik over din træning
  følge med i din dag: stressniveau, søvn, skridt mm.
  få fornyet motivation gennem nye ruter
  blive en del at et online fællesskab
  konkurrere med med dig selv og mod andre
  muligheden for at forbedre dine præstationer
  få lagt træningsplaner online og følg dem på dit ur.

  Pulsmåling i håndledet:
  På de fleste nye ure foregår pulsmålingen via en sensor i håndledet og du slipper således for et eksternet pulsbælte om brystet. Træner man meget intensivt på sine pulszoner, vil et pulsbælte dog give de mest præcise målinger og det han her være en fordel at kombinere håndleds pulsmåler med et bælte.

  Betal med uret:
  Sportsure fra Garmin giver dig muligheden for at betale med dit ur. Læg informationerne fra dit betalingskort ind i uret og betal herefter med uret i butikkerne

  Musik:
  Flere modeller indeholder musikafspiller, der kan bruges offline mens du er aktiv. Download musik fra eks. Spotify til ur når du er hjemme på dit wifi eller overfør manuelt musikfiler. Uret behøver således ikke wifi adgang for at afspille, når du er aktiv.

  Find bluetooth headset til dit ur her.

  Vi fører det bedste af det bedste indenfor sportsure:
  Garmin ure
  Suunto ure

  Læs om de forskellige ure her på siderne eller kigge forbi en af vores fysiske butikker. Vores team er selv brugere af løbeure og vi deler meget gerne ud af egne erfaringer og viden omkring de forskellige ure