Halsedisser til mænd

Her ser du vores udvalg af halsedisser til mænd. Vi har mange modeller, bl.a. i blød merinould, og de kan trækkes godt op om mund og ører, når det er meget koldt. Vi har også lune halstørklæder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Varme halsedisser og halstørklæder til herrer

  Hold kold vind og sne ude med en god, varm halsedisse eller et halstørklæde til herrer. Så bliver efterår og vinter en lidt lunere fornøjelse. Vi har et rigtig godt udvalg i flere materialer. Både i strik, merinuld, fleece og microfiber.

  Vores halsedisser og tørklæder til herrer kommer fra mærker som Buff og Icebreaker.

  Hold dig varm

  Man kan blive godt og grundigt kold, hvis vinden eller sneen står lige ind på ansigtet og halsen. Der er dog ingen grund til at gå igennem efteråret og vinteren som en gennemfrossen snemand, for med en varm halsedisse i strikket merinould eller et godt halstørklæde under eller udenpå jakken, kan du blive meget af kulden kvit.

  I vores udvalg her på siden finder du mange halsedisser til mænd, og mange af dem kan trækkes godt op om ansigtet og ørerne, hvis kulden virkelig er strid, eller hvis du suser ned ad skibakker.

  Vores halsedisser til mænd er typisk i strik og mere præcist merinould, som har mange gode kvaliteter.

  Et ord som ’uld’ får dig muligvis straks til at tænke på kradsende, irriterende tøj, men sådan behøver det heldigvis slet ikke være.

  Merinould er en meget blød form for uld, og derfor vil langt de fleste finde beklædning i merinould virkelig behageligt.

  Uld har mange gode egenskaber, og en fordel ved en halsedisse til mænd lavet i uld kan f.eks. være, at uld er naturligt antibakterielt og nærmest selvrensende. Selvom du har den uldne halsedisse trukket helt op over munden, behøver du derfor ikke nødvendigvis at vaske halsedissen hele tiden, men kan i stedet vente lidt flere dage. Det kan f.eks. være en stor fordel, når du er på tur og ikke har mulighed for at vaske hver dag.

  Hvis du er til det helt klassiske look, finder du også lune halstørklæder til mænd. Herrehalstørklæderne er i blød strik og passer til både hverdag og fritid.

  Gode tilbud på halsedisser og tørklæder til herrer

  Gør en ekstra god handel på en strikket halsedisse eller et tørklæde til herrer!

  Ved at klikke her får du vist en samlet oversigt over de halsedisser og halstørklæder til mænd, som i øjeblikket er på tilbud.

   

  Se også:

  Huer og pandebånd til mænd 

  Handsker og luffer til herrer