Underbukser til mænd

56 Varer

Kvalitetsunderbukser i uld, kunststoffer og blandingsprodukter. Med eller uden ben og til alverdens formål; hverdag, skiløb, løb, cykling, udendørsarbejde og meget mere.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Underbukser til mænd

Undertøjets fornemste opgave er at sørge for, at du hele tiden er tilpas varm uanset, om du knokler afsted, bevæger dig i et lidt mere adstadigt tempo eller holder en pause for at nyde frokosten eller udsigten.

Eventyrsport har et kæmpe udvalg af herreunderbukser, såvel lækre boksershorts i luksuriøs merinould som højteknologiske, svedtansporterende underbukser til multisport. Leder du efter skiundertøj, har vi utallige muligheder at vælge imellem, både sæt og separate underbukser og undertrøjer.

 

Herreunderbukser til alle formål

En underbukser er ikke bare underbukser. Skal du bruge dem indendørs til hverdag, skal du arbejde udendørs i alle slags vejr, skal du stå på ski, løbe adventurerace, cykle på arbejde eller noget helt sjette?

Overvej dit behov med hensyn til materialer, som du kan læse mere om nedenfor. Du skal også beslutte dig for en benlængde, og her kan du vælge mellem shorts, knæbukser og helt lange ben. Knæbukserne er rigtig gode, hvis du også skal bære høje støvler. Så får du nemlig ikke både strømpeskafter og bukseben til at sidde og genere i støvlerne.

Der er desuden også mange tykkelser at vælge imellem. Uldunderbukserne fra Icebreaker har et tal tilknyttet, nemlig 150, 200 eller 260. Dette tal refererer til stoffets vægt pr. kvadratmeter og viser derfor umiddelbart, hvor tykt det er.

Det samme er ikke tilfældet ved herreunderbukserne fra Odlo, Helly Hansen, Craft m.fl. De hedder dog ofte noget med "Warm" i navnet, hvis det er de tykkeste udgaver.

 

Syntetisk undertøj eller uld?

Et stort og væsentligt spørgsmål, når du skal købe herreunderbukser i Eventyrsport er, om det skal være i uld eller kunststof, og for at gøre det endnu mere besværligt, er der mange undertrøjer og underbukser, der består af blandingsprodukter. Derfor får du her en lille gennemgang af fordele og ulemper ved hhv. merinould og kunststof, så du både er godt klædt på til dit indkøb og din tur.

 

Uld

Den bløde og lækre merinould, som du finder hos Eventyrsport i produkter fra især Icebreaker og Smartwool er fuldstændig genial til tøj, både sommer og vinter. Det skyldes især uldens temperaturregulerende egenskaber, som holder dig veltilpas på både kolde og varme dage. De fine, tynde fibre betyder, at det ikke kradser - i hvert fald på næsten alle. 

 

Uld er naturligt antibakteriel, hvilket indebærer, at tøj i uld kan bruges i dagevis, før det kommer til at lugte nævneværdigt - og det helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Det sparer både på vægten i bagagen og slitagen på såvel tøj som vaskemaskine.

 

En tredje og i forhold til undertøj ret så væsentlig egenskab er, at ulden bliver ved med at isolere, selv om den bliver fugtig. Du kender sikkert fornemmelsen af koldt og klamt omslag, som indfinder sig efter lidt tid, hvis din T-shirt i bomuld er blevet våd på ryggen, mens du cyklede på arbejde. Den slipper du fuldstændig for, hvis du har uld inderst i stedet. Blusen er lige så våd, men det føles bare ikke sådan, og det er i virkeligheden hele hemmeligheden ved teknisk undertøj.

 

Kunststoffer

Når det kommer til aktiviteter med høj svedproduktion over lang tid, f.eks. løb, langrend, cykling og lignende, har ulden svært ved at følge med til at transportere sveden væk fra kroppen hurtigt nok. Det kan syntetisk undertøj til gengæld, og mange udgaver har efterhånden fået en antibakteriel behandling, der hæmmer bakterievækst og dermed den absolut fæle lugt af brugt, syntetisk undertøj, som ellers er denne produktgruppes helt store problem. Er det rigtig koldt, kan en kombination af syntetisk inderst og uld udenpå være en rigtig god kombination.

 

Det syntetiske undertøj er ofte et meget teknisk produkt med forskellige zoner til hhv. større eller mindre mængde svedtransport og isolering, bøjezoner ved leddene og andre specielle opgaver.

 

Blandingsprodukter

De syntetiske stoffer, som oftest er polyester, er mere slidstærke og formstabile end uld, og derfor er mange af modellerne i en blanding af uld og kunststof, ofte med hovedvægten på den ene eller den anden type.

 

 

Se også:

Undertrøjer herrer

Skiundertøj herrer

Uldundertøj herrer

Sokker og strømper herrer

Skitøj herrer

Løbetøj herrer

Cykeltøj herrer