Veste til mænd

49 Varer

Her finder du herreveste til rigtig mange formål. Tynde, strækbare fleeceveste, vindtætte veste i softshell og selvfølgelig en masse dunveste i forskellige udformninger og tykkelser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vest til mænd: Alsidig og praktisk til alt slags vejr

En vest er et meget praktisk og funktionelt stykke tøj, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Nogle veste er rigtig gode til lag-på-lag beklædning, hvor vesten kan fungere som et vind- og/eller vandafvisende yderlag, mens du har et mere isolerende mellemlag indenunder. Andre veste er gode til lunere dage, hvor det er for varmt til langærmet overtøj, men du stadig gerne vil beskytte overkroppen mod for eksempel en kølig vind.

Hos os finder du mange former for veste, der passer til langt det meste. Vi har outdoorveste til mænd fra kendte mærker som Fjällräven, The North Face blandt mange andre. Du kan dermed altid finde en vest i høj kvalitet, der passer til dig. Derudover har vi masser af forskellige farver af veste, så du kan vælge din vest ud fra personlige præferencer eller praktiske formål. Drømmer du for eksempel om en grøn vest, der passer til jagt eller lignende, kan du finde det i vores udvalg.

Veste til mænd kan både være smarte og praktiske

En vest er praktisk i det omfang, at du vælger den rette vest til det rette formål. Det betyder, at du skal tænke over valget af materiale, når du skal vælge den rigtige herrevest til udendørs brug. Med en vest i Fjällrävens G-1000®-materiale, får du en næsten helt vindtæt vest i et slidstærkt materiale, der egner sig godt til vandreture i hårde forhold.

Har du behov for mere mobilitet, men stadig vil have en vest, der er både vind- og vandafvisende, kan du vælge en outdoorvest i softshell. I vind og regn kan det også være rart at holde hovedet både tørt og i læ, og til det kan du også finde flere veste med hætte her hos os.

Til en kølig sommeraften eller som isolering under en vandtæt regnjakke, kan du vælge en let sommervest med fyld af dun eller fiber. På denne måde kan du forlænge din tid udendørs, både hvis du ikke har fået helt nok af de lyse sommeraftner, eller du bare gerne vil fra A til B hurtigst muligt, også selvom det regner.

Men udover at være praktisk, kan en vest også se smart ud samtidig. Med en striktrøje under vesten, har du et godt alternativ til en jakke på de dage, hvor det ikke hverken regner eller blæser for meget. Har du ikke en god striktrøje i skabet lige nu, har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af både striktrøjer og sweatre, der passer til alle typer og størrelser af mænd.

Pas godt på din vest, så den holder længe

Uanset hvilken type vest du vælger, er det vigtigt, at du passer godt på den, så du kan bruge den mange år fremover. Hold øje med vaskeanvisningerne på din vest, så du ikke vasker den på en måde, som den ikke kan tåle.

Vælger du en vest med fyld af dun, skal du også huske, at selvom den kan pakkes sammen og fylde næsten ingenting i tasken, når du er på tur, skal den opbevares hængende eller i en rummelig opbevaringspose, når du ikke bruger den. Det medvirker til at dunene bevarer deres elasticitet, der er essentielle for at dunene isolerer, som de gør. Husk også, at hvis du vasker din udendørsvest med dunfyld, skal den tumbles på lav varme og med tennisbolde, så dunene ikke klumper.

Altid god bytteservice hos Eventyrsport

Når du har fundet din nye vest i vores udvalg af veste til mænd, kan du roligt klikke den hjem og nyde godt af, at vi har gratis levering. Oplever du for eksempel, at vesten strammer lidt i ærmegabet, eller at du valgte en forkert nuance af grøn til din vest, har vi også gratis retur samt 365 dages bytteservice.