Veste til mænd

Her finder du herreveste til rigtig mange formål. Tynde, strækbare fleeceveste, vindtætte veste i softshell og selvfølgelig en masse dunveste i forskellige udformninger og tykkelser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Herreveste

  Herreveste til mange formål

  Hos Eventyrsport kan du finde herreveste i mange udgaver og til mange formål. Vi har tynde, strækbare fleeceveste, som er velegnede til aktiviteter i højt tempo og til lag-på-lag. Foretrækker du denne type vest i uld i stedet for fleece, kan vi også klare det.

   

  Veste i softshell er helt eller næsten vindtætte, og de er et virkelig godt alternativ til en jakke på lune dag, hvor det lige præcis blæser for meget eller er for koldt til at gå helt uden overtøj. Om du foretrækker de tekniske softshell-materialer eller en klassisk G-1000® fra Fjällräven er naturligvis op til dig, din smag og din aktivitet.

   

  De klassiske dunveste og fiberveste til herrer fås i mange tykkelser, hvoraf de tyndeste er meget velegnede på kølige sommeraftener og som isolering under en vandtæt jakke på tur. På dette område viser især Yeti, hvordan gåsen skal plukkes, men Haglöfs, Fjällräven og The North Face er også med på banen her.

   

  Hvis du kombinerer din herrevest med en flot striktrøje, har du et rigtig godt alternativ til en jakke på de dage, hvor det ikke lige regner eller blæser alt for meget. Du kan også vælge en fleece under vesten og dermed få et lidt andet udtryk på din fremtoning.

   

  Dun, verdens bedste isoleringsmateriale

  Dun er verdens mest effektive isoleringsmateriale i forhold til sin vægt, og så er det 100% naturligt. Der bruges flest gåsedun i dunjakker og soveposer, men andedun kan også forekomme. I de kvalitetsprodukter, som føres i Eventyrsport, er det almindeligt at anvende dun med certifikat og sporing, hvilket indebærer, at man kan identificere producenten og kontrollere, om dunene bliver produceret miljømæssigt forsvarligt, og om dyrene bliver behandlet ordentligt, at de f.eks. ikke bliver plukket levende.

   

  Isoleringsevne

  Forholdet mellem dunenes vægt og isoleringsevne angives med betegnelsen Fyldkraft eller Cuin. Jo højere tallet er, jo mere fylder og isolerer en bestemt vægtmængde dun. Tallet ligger typisk mellem 500 og 900.

   

  Vedligeholdelse

  Hvis du passer godt på din dunjakke, kan den holde i mange år. Nogle af Eventyrsports herredunjakker er beregnet til at bruge som isolerende mellemlag og tage med på tur, og de kan enten komprimeres i en af lommerne eller i en pakpose. Det fungerer fint på tur, men når jakken ikke bruges, skal den opbevares hængende eller i en rummelig opbevaringspose for at bevare dunenes elasticitet, som er hele hemmeligheden bag isoleringsevnen.

  Din dunjakke kan vaskes, men det kræver, at du efterfølgende har adgang til en tørretumbler for at få den tørret. Det foregår ved lav varme og i selskab med et par tennisbolde eller noget andet, der kan puffe til dunene, så de ikke ender i klumper. Er din dunjakke en stor parka, er det nemmeste at sende den til rensning, hvis der står på vaskemærkaten i jakken, at den kan tåle det. Du kan med fordel bruge et specialvaskemiddel til dun.

   

  Indeklima og åndbarhed

  En af fordelene ved dun er, at de giver et dejligt indeklima i vesten, så man på ingen måde føler, at man er iført en plastikpose. Den store mængde luft, som ligger fanget i dunlaget tillader nemt dampen fra din krop at trænge igennem. 

   

  Mærker og tilbud

  Hos Eventyrsport finder du altid et bredt udvalg af veste til herrer fra anerkendte outdoor mærker som Yeti, Fjällräven, Haglöfs, The North Face, Helly Hansen, Icebreaker og 66°North, og der er altid penge at spare på et eller flere gode tilbud på herreveste.

   

  Se også:

  Vinterjakker til herrer

  Undertøj til herrer

  Fleece til herrer

  Strik og trøjer til herrer

  Vask og imprægnering

  Huer og pandebånd til herrer

  Handsker og luffer til herrer