Softshelljakker til herrer

Nedenfor finder du vores udvalg af softshelljakker til herrer. Vores softshells er vand- og vindafvisende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. De meget strækbare jakker er også velegnede til sport.

  per side
  Sorter stigende

  Smarte og praktiske softshells til herrer

  Er du på jagt efter en softshelljakke til herrer? Så tag et kig i vores gode udvalg af softshells til mænd, hvor du finder shelljakker fra mærker som Haglöfs, Icebreaker, Meru og Peak Performance.

  På med skallen

  En softshelljakke er en jakke, som er vindafvisende, men ikke vandtæt. Softshells er dog ofte vandafvisende og kan som regel holde til korte, hårde byger. Da disse jakker typisk ikke er vandtætte, vil de ofte være mere åndbare end vandtætte jakker, og de kan derfor være det oplagte valg, når du cykler, løber, står på ski eller på anden måde er aktiv.

  I vores udvalg af softshells til herrer finder du mange forskellige jakker, bl.a. har vi både modeller med og uden for, ligesom vi har herresoftshells med og uden hætte. Mange af vores softshelljakker til mænd er meget strækbare, hvilket gør dem yderst behagelige at have på og gør dem velegnede til diverse fysiske aktiviteter.

  Blandt shelljakkerne til herrer finder du jakker, som er bluesign®-certificerede. Med bluesign® kan du være sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under fremstillingen af jakken. Læs mere om bluesign® her.

  Hvis du er på udkig efter en softshelljakke til herrer i sort, så er der gode muligheder for at finde den helt rette jakke her, men vi har også smarte herresoftshells i andre farver.

  Softshelljakker til herrer: Tilbud og udsalg

  En softshelljakke til mænd er et godt køb, men vil du gøre et endnu bedre køb, kan du tjekke vores ”tilbudsfilter” eller trykke lige her - så kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på softshells til herrer.

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også blive blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på herrejakker, bl.a.  herresoftshells. Det er gratis at være medlem.

   

  Se også:

  Skijakker til herrer

  Regnjakker til mænd

  Vindjakker til herrer

  Fleecetrøjer til mænd

  Herreveste