Softshelljakker til herrer

21 Varer

Nedenfor finder du vores udvalg af softshelljakker til herrer. Vores softshells er vand- og vindafvisende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. De meget strækbare jakker er også velegnede til sport.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte og praktiske softshelljakker til herrer

Er du på jagt efter en softshelljakke? Hvis du holder af at være udenfor, holder af at være aktiv og generelt bare nyder naturen, så bør du i hvert fald kigge efter en. For en softshelljakke bør helt sikkert være en fast del af din overtøjsgarderobe.

En softshelljakke til herre er nemlig en alletiders jakke, som kan bruges ved flere forskellige lejligheder og til mange forskellige slags aktiviteter.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af softshelljakker til herrer fra gode og kendte kvalitetsmærker såsom HaglöfsMe°ru' og Vaude. Der er et væld af forskellige modeller, og vi tør næsten garantere, at der også er en model, som passer lige til dig og dine behov.

Derfor skal du købe en skaljakke

En softshelljakke er den helt perfekte jakke til foråret og efteråret. Det er den i høj grad på grund af dens bløde skal, ligesom navnet også indikerer.

At en skal kan være blød, lyder måske umiddelbart en smule selvmodsigende, men det er dog lige netop indbegrebet af en softshelljakke. Det er en blød skaljakke.

En softshelljakke er komfortabel og blød, samtidig med at den er solid nok til at holde vinden ude. Du finder ikke en helt vandtæt softshelljakke i denne kategori af jakker, men skallen er dog vandafvisende, og de fleste modeller kan holde til korte, hårde byger. En ret optimal egenskab i et land som Danmark, hvor vejret aldrig er helt til at regne med.

Da softshelljakker ikke er helt vandtætte, vil de ofte være mere åndbare end vandtætte jakker - såsom regnjakker. Den høje åndbarhed gør softshelljakker til det oplagte valg, når du cykler, løber, står på ski eller på anden måde er aktiv. Samtidig er jakkerne ofte også meget strækbare, hvilket kun gør dem yderligere velegnede til diverse fysiske aktiviteter.

I vores brede udvalg af softshelljakker til herrer, finder du mange forskellige jakker. Vi har eksempelvis både modeller med og uden for, så du for eksempel kan finde dig en dejlig varm softshelljakke, ligesom vi har herresoftshells med og uden hætte. Samtidig har vi selvfølgelig også softshelljakker til mænd i forskellige farver. Så hvad end du er på udkig efter en model i klassisk sort eller en i en anden flot farve, så har du gode muligheder for at finde den helt rigtig jakke her.

Blandt softshelljakkerne til herrer finder du også jakker, som er bluesign®-certificerede. Med bluesign® kan du være sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under fremstillingen af jakken. Du kan læse mere om bluesign®.

Vil du vide endnu mere om softshelljakker til herrer, kan du med fordel læse vores blog indlæg "Hvad er en softshell? Og hvornår skal du bruge den?"

Hvis du er vild med udendørs aktiviteter - vælg en softshelljakke

Find softshelljakke herre i høj kvalitet

Vi er allerede kommet omkring det, men det er værd at nævne igen. For en softshelljakke er det helt rigtige valg for dig, der holder af udendørs aktiviteter og sport.

Hvad end du er til lange løbeture, hurtige ture på racer-cyklen eller fart under skiene på vej ned af pisten, så kan en softshelljakke meget vel blive dit bedste stykke overtøj.

Grunden til at softshelljakker er så gode til udendørs sport og aktiviteter findes blandt andet i jakkernes ofte høje åndbarhed. Da de ikke er vandtætte og blot vandafvisende, kan dampen fra eventuelt sved nemlig forsvinde ud igennem jakken. En helt optimal egenskab, når man er ude og yde sit maksimum.

Du behøver dog ikke være bange for en af de pludselige byger, som kan dukke op, når man bor i Danmark. En softshelljakke kan ofte holde til den slags hurtige byger, da de oftest er vandafvisende.

Softshelljakker er samtidig som regel lavet i et meget strækbart materiale, hvilket kun gør dem yderligere egnet til fysiske aktiviteter. Det strækbare materiale gør nemlig, at jakkerne kan holde til en masse bevægelse.

Så hvis du eksempelvis holder af at snøre løbeskoene og tænde for sportsuret, så bør du også trække i softshelljakken. I forårs- og efterårsmånederne kan jakkerne beskytte mod det friske vejr med deres vind- og vandafvisende overflade, og samtidig kan de klare gentagne bevægelser, som man ofte laver, når man løber.

Vil du helst gerne have en vandtæt softshelljakke, så findes der enkelte modeller, der er lavet i et vandtæt materiale, men som ikke har tapede sømme og derfor ikke kan bruges til tung regn over længere tid. Som alternativ til en softshelljakke der er vandtæt, kan du i stedet se på vores udvalg af regnjakker til mænd, hvor du kan finde vandtæt overtøj, der egner sig til et aktivt outdoorliv.

Find det perfekte fit

Find gode tilbud på softshelljakker til herrer

Ligesom det gælder for resten af dit udendørsudstyr og -tøj, så gælder det også for din softshelljakke til herre, at du ikke skal gå på kompromis med hvilken model, du vælger. Din softshelljakke skal sidde helt perfekt og passe til lige præcis dig, din kropstype og dine behov.

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af softshelljakker til herrer. Hvilken model der er det bedste valg for dig, afhænger mest af alt af dine præferencer, men selvfølgelig også af hvad du skal bruge den til.

Vores softshelljakker til herrer findes i flere forskellige designs. Du kan få dem med eller uden hætte og med eller uden for. Du kan altså sagtens finde en varm softshelljakke, hvis du skal ud og vandre i den sene ende af efteråret. Samtidig kan du selvfølgelig også vælge imellem flere forskellige farver, såsom grøn og blå eller en helt klassisk sort model.

Hvis du eksempelvis er på udkig efter en softshelljakke, som du kan bruge til cykling, så kan 'Qimsa Softshell Jacket' fra Vaude være den helt rette jakke for dig. Jakken er vindtæt og vandafvisende og designet med cykling for øje, men den kan selvfølgelig også bruges til andre ting. I farven Neon Yellow er jakken især velegnet til færdsel på vejene, da den kraftige farve, samt reflekserne på front og ryg, gør dig ekstra synlig.

Her hos Eventyrsport har du altså en masse muligheder, når du er på udkig efter din nye herresoftshelljakke og her på siden finder du en masse fremragende modeller. Så det næste step er bare at finde frem til den model, som du synes passer dig allerbedst.

bluesign® - et bæredygtigt valg

Hvis du gerne vælger dit nye udstyr med omtanke for miljø og bæredygtighed, så har du flere gode muligheder her hos Eventyrsport. Blandt vores softshelljakker til mænd finder du nemlig modeller, som er bluesign®-certificerede.

Med en softshelljakke mærket med bluesign®, kan du være helt sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under fremstillingen af jakken. bluesign® er nemlig den mest strikse miljøstandard på markedet.

bluesign® har fem principper, som producenterne skal overholde for at kunne få mærket og bevis for miljøvenlighed og godt arbejdsmiljø. De fem principper er: 1. Bæredygtig udnyttelse af energi og råvarer, 2. Ansvar for mennesker og miljø, 3. Mindre vandudledning, 4. Mindre luftforurening for bedre klima og 5. Forbedring af arbejdsforhold.

Så hvis du vil være helt sikker på, at din nye softshelljakke til herrer er fremstillet på den mest bæredygtige og miljøvenlige måde, så bør du kigge efter de modeller, som er mærket med bluesign®.

Inspiration til dit næste eventyr

Der er ingen grænser for, hvor du kan tage hen på eventyr. Det gælder i høj grad også, hvis du holder af outdoor-livet og af at være ude i naturen.

Det kan være, at du er en mester på din mountainbike eller holder af lange løbeture ude i skoven. Eller måske er gode vandreture og overnatninger i naturen mere din stil. Uanset hvad så er en softshelljakke et oplagt valg at tage med.

Er du lidt i tvivl om, hvor dit næste eventyr skal gå hen, så er der masser inspiration at hente på vores store blog. Her er der både tips til valg af udstyr, råd til hvad du bør pakke ned i rygsækken og forslag til flotte vandreruter.

Hvis du holder af madlavning under åben himmel kan du eksempelvis finde 4 smagfulde opskrifter til bål. Skal du i stedet på løbetur i din softshelljakke, så kan du læse om 7 trailspots du ikke må misse.

Uanset hvad du bedst kan lide at lave, når du befinder dig udenfor, så kan du finde en masse god inspiration på bloggen. Og så er der ingen undskyldning for at komme afsted - med softshelljakken på.

Softshelljakker til herrer: Tilbud og udsalg

En softshelljakke til mænd er altid et godt køb. Hvis du vil gøre et endnu bedre køb, kan du også tjekke vores ”tilbudsfilter” - så kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på softshells til herrer.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også blive blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på herrejakker, bl.a. herresoftshells. Det er gratis at være medlem.

Hvis du har spørgsmål til valget af din nye herresoftshelljakke eller gerne vil have nogle gode tips, så tøv endelig ikke med at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rette udstyr.

Se også: