Softshelljakker til herrer

Nedenfor finder du vores udvalg af softshelljakker til herrer. Vores softshells er vand- og vindafvisende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. De meget strækbare jakker er også velegnede til sport.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Smarte og praktiske softshelljakker til herrer

  Er du på jagt efter en softshelljakke? Hvis du holder af at være udenfor, holder af at være aktiv og generelt bare nyder naturen, så bør du i hvert fald kigge efter en. For en softshelljakke bør helt sikkert være en fast del af din overtøjsgarderobe.

  En softshelljakke til herre er nemlig en alletiders jakke, som kan bruges ved flere forskellige lejligheder og til mange forskellige slags aktiviteter.

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af softshelljakker til herrer fra gode og kendte kvalitetsmærker såsom Haglöfs, Me°ru' og Vaude. Der er et væld af forskellige modeller, og vi tør næsten garantere, at der også er en model, som passer lige til dig og dine behov.

  Derfor skal du købe en skaljakke

  En softshelljakke er den helt perfekte jakke til foråret og efteråret. Det er den i høj grad på grund af dens bløde skal.

  At en skal kan være blød, lyder måske umiddelbart en smule selvmodsigende, men det er dog lige netop indbegrebet af en softshelljakke. Det er en blød skaljakke.

  En softshelljakke er komfortable og blød, samtidig med at den er solid nok til at holde vinden ude. Softshelljakker er ikke vandtættet, men skallen er dog vandafvisende, og de fleste modeller kan holde til korte, hårde byger. En ret optimal egenskab i et land som Danmark, hvor vejret aldrig er helt til at regne med.

  Da softshelljakker ikke er vandtætte, vil de ofte være mere åndbare end vandtætte jakker - såsom regnjakker. Den høje åndbarhed gør softshelljakker til det oplagte valg, når du cykler, løber, står på ski eller på anden måde er aktiv. Samtidig er jakkerne ofte også meget strækbare, hvilket kun gør dem yderligere velegnede til diverse fysiske aktiviteter.

  I vores brede udvalg af softshelljakker til herrer, finder du mange forskellige jakker. Vi har eksempelvis både modeller med og uden for, ligesom vi har herresoftshells med og uden hætte. Samtidig har vi selvfølgelig også softshells i forskellige farver. Så hvad end du er på udkig efter en model i klassisk sort eller en i en anden flot farve, så har du gode muligheder for at finde den helt rigtig jakke her.

  Blandt softshelljakkerne til herrer finder du også jakker, som er bluesign®-certificerede. Med bluesign® kan du være sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under fremstillingen af jakken. Du kan læse mere om bluesign® her.

  Hvis du er vild med udendørs aktiviteter - vælg en softshelljakke

  Find softshelljakke herre i høj kvalitet

  Vi er allerede kommet omkring det, men det er værd at nævne igen. For en softshelljakke er det helt rigtige valg for dig, der holder af udendørs aktiviteter og sport.

  Hvad end du er til lange løbeture, hurtige ture på racer-cyklen eller fart under skiene på vej ned af pisten, så kan en softshelljakke meget vel blive dit bedste stykke overtøj.

  Grunden til at softshelljakker er så gode til udendørs sport og aktiviteter, findes blandt andet i jakkernes ofte høje åndbarhed. Da de ikke er vandtætte og blot vandafvisende, kan dampen fra eventuelt sved nemlig forsvinde ud igennem jakken. En helt optimal egenskab, når man er ude og yde sit maksimum.

  Du behøver dog ikke være bange for en af de pludselige byger, som kan dukke op, når man bor i Danmark. En softshell jakke kan ofte holde til den slags hurtige byger, da de oftest vandafvisende.

  Softshelljakker er samtidig som regel lavet i et meget strækbart materiale, hvilket kun gør dem yderligere egnet til fysiske aktiviteter. Det strækbare materiale gør nemlig, at jakkerne kan holde til en masse bevægelse.

  Så hvis du eksempelvis holder af at snøre løbeskoene og tænde for sportsuret, så bør du også trække i softshelljakken. I forårs- og efterårsmånederne kan jakkerne beskytte mod det friske vejr med deres vind- og vandafvisende overflade, og samtidig kan de klare gentagende bevægelser, som man ofte laver, når man løber.

  Find det perfekte fit

  Find gode tilbud på softshelljakker til herrer

  Ligesom det gælder for resten af dit udendørsudstyr og -tøj, så gælder det også for din softshelljakke til herre, at du ikke skal gå på kompromis med hvilken model, du vælger. Din softshelljakke skal sidde helt perfekt og passe til lige præcis dig, din kropstype og dine behov.

  Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af softshelljakker til herrer. Hvilken model der er det bedste valg for dig, afhænger mest af alt af dine præferencer, men selvfølgelig også af hvad du skal bruge den til.

  Vores softshelljakker til herrer findes i flere forskellige designs. Du kan få dem med eller uden hætte og med eller uden for. Samtidig kan du selvfølgelig også vælge imellem flere forskellige farver, såsom grøn og blå eller en helt klassisk sort model.

  Hvis du eksempelvis er på udkig efter en softshelljakke, som du kan bruge til cykling, så kan 'Qimsa Softshell Jacket' fra Vaude være den helt rette jakke for dig. Jakken er vindtæt og vandafvisende og designet med cykling for øje, men den kan selvfølgelig også bruges til andre ting. I farven Neon Yellow er jakken især velegnet til færdsel på vejene, da den kraftige farve, samt reflekserne på front og ryg, gør dig ekstra synlig.

  Her hos Eventyrsport har du altså en masse muligheder, når du er på udkig efter din nye softshelljakke til herre og her på siden finder du en masse fremragende modeller. Så det næste step er bare at finde frem til den model, som du synes passer dig allerbedst.

  bluesign® - et bæredygtigt valg

  Hvis du gerne vælger dit nye udstyr med omtanke for miljø og bæredygtighed, så har du flere gode mulighed her hos Eventyrsport. Blandt vores softshelljakker finder du nemlig modeller, som er bluesign®-certificerede.

  Med en softshelljakke mærket med bluesign®, kan du være helt sikker på, at der både er taget hensyn til natur og mennesker under fremstillingen af jakken. bluesign® er nemlig den mest strikse miljøstandard på markedet.

  bluesign® har fem principper, som producenterne skal overholde for at kunne få mærket og bevis for miljøvenlighed og godt arbejdsmiljø. De fem principper er: 1. Bæredygtig udnyttelse af energi og råvarer, 2. Ansvar for mennesker og miljø, 3. Mindre vandudledning, 4. Mindre luftforurening for bedre klima og 5. Forbedring af arbejdsforhold.

  Så hvis du vil være helt sikker på, at din nye softshelljakke til herre er fremstillet på den mest bæredygtige og miljøvenlige måde muligt, så bør du kigge efter de modeller, som er mærket med bluesign®. Du kan læse mere om bluesign® her.

  Inspiration til dit næste eventyr

  Der er ingen grænser for, hvor du kan tage hen på eventyr. Det gælder i høj grad også, hvis du holder af outdoor-livet og af at være ude i naturen.

  Det kan være, at du er en mester på din mountainbike eller holder af lange løbeture ude i skoven. Eller måske er gode vandreture og overnatninger i naturen mere din stil. Uanset hvad så er en softshelljakke et oplagt valg at tage med.

  Er du lidt i tvivl om, hvor dit næste eventyr skal gå hen, så er der masser inspiration at hente på vores store blog. Her er der både tips til valg af udstyr, råd til hvad du bør pakke ned i rygsækken og forslag til flotte vandreruter.

  Hvis du holder af madlavning under åben himmel kan du eksempelvis finde 4 smagfulde opskrifter til bål. Skal du i stedet på løbetur i din softshelljakke, så kan du læse om 7 trailspots du ikke må misse.

  Uanset hvad du bedst kan lide at lave, når du befinder dig udenfor, så kan du finde en masse god inspiration på bloggen. Og så er der ingen undskyldning for at komme afsted - med softshelljakken på.

  Softshelljakker til herrer: Tilbud og udsalg

  En softshelljakke til mænd er altid et godt køb. Hvis du vil gøre et endnu bedre køb, kan du også tjekke vores ”tilbudsfilter” eller trykke lige her - så kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på softshells til herrer.

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også blive blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på herrejakker, bl.a. herresoftshells. Det er gratis at være medlem.

  Hvis du har spørgsmål til valget af din nye herre-softshelljakke eller gerne vil have nogle gode tips, så tøv endelig ikke med at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rette udstyr.

  Se også:

  Skijakker til herrer

  Regnjakker til herrer

  Vindjakker til herrer

  Fleecetrøjer til herrer