Softshells

Nedenfor finder du vores udvalg af softshelljakker til mænd. De er vand- og vindafvisende, og vi har modeller, som er velegnede til alle årstider. De meget strækbare jakker er også velegnede til sport.

  per side
  Sorter stigende

  Softshells

  Hvornår er du egentlig ude i silende regn i længere tid? Softshell jakker kan klare korte, hårde byger men er ikke 100% vandtætte. Mange gange er det faktisk en fordel, for en softshell jakke ånder og transporterer sveden mere effektivt end en vandtæt skaljakke. Denne er tit for tæt, så du bliver våd indefra, når tempoet og svedproduktionen stiger. Det gælder, når du står på ski, løber, cykler og i det hele taget bevæger dig hurtigt.

   

  Fra vindjakker til Windstopper®

  Derfor dækker begrebet softshells også over en lang række forskellige jakker til aktivt brug, f.eks. jakker til klatring, cykeljakker, lette vindjakker eller løbejakker. Fælles for jakkerne er, at de er meget vindtætte og meget åndbare. Enkelte er vindtætte i kraft af materialet, men andre har en membran, som f.eks. Windstopper® indbygget. Disse er 100% vindtætte.

   

  Softshell jakke med membran

  Windstopper® er en 100% vindtæt membran, som meget ofte sidder i fleecejakker og softshells – og faktisk også i strikkede trøjer. Den nedsætter ikke jakkens åndbarhed nævneværdigt, men gør den tværtimod meget anvendelig i meget store dele af året.

   

  Softshell til mænd

  En softshell herre jakke kan sådan set også være en glimrende skijakke eller snowboardjakke, hvor nedbøren ofte er sparsom, men svedproduktionen kan være høj. Vi fører softshell jakker fra mærker som Vaude, Fjällräven, Haglöfs og Didrikons.

   

  Softshell jakke tilbud

  Eventyrsport har masser af softshell jakker i smarte farver og med praktiske detaljer. Tjek vores aktuelle tilbud her eller tjek ind på vores Outlet.

  Softshells til damer

  Vi har naturligvis også softshells til kvinder. Her fører vi alt fra de tekniske softshell jakker, til simple men stadig praktiske softshells, som kan bruges i dagligdagen. Løber eller cykler du, kan vi tilbyde de tynde og lette modeller og vi har naturligvis også softshell jakker, der er mere hårdføre. Se udvalget her eller klik dig direkte ind på nogle af mest populære mærker her: Fjällräven, Haglöfs og Didriksons.

   

   

  Se også:

  Fleece M
  Trøjer
  Veste
  Løbetøj

  Cykelbeklædning