Vilkår for deltagelse i et Eventyrsport Event arrangeret af Racingdenmark

Nedenstående vilkår og betingelser gælder når du tilmelder dig og deltager i et Eventyrsport Events arrangeret af Racingdenmark.

Du handler med
Eventyrsport A/S
Sletvej 50B
8310 Tranbjerg J
CVR: 21 42 51 92
events@eventyrsport.dk

Persondata og fortrolighed

Du køber et startnummer i dit navn. Det er dermed personligt. Du kan dog overdrage dette til en anden via din sportstiming profil. Dette er omkostningsfrit. 

For mere information om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer persondata, henviser vi til vores privatlivspolitik

Brug af mediemateriale

Til Eventyrsport Events arrangeret af Racingdenmark yder vi en service ved at tage billeder og/eller videoer af deltagerne. Alt materiale bliver offentligt tilgængeligt og må ikke benyttes af andre end Eventyrsport / Racingdenmark til kommerciel brug. Som deltager accepterer du også at du kan indgå i Racingdenmark og Eventyrsports marketingsmateriale. Du kan til en hver tid bede om at få et billede slettet.

For tilladelse til brug af fotos, kontakt os venligst på: events@eventyrsport.dk.

Hunde og udstyr

Vi frabeder os deltagelse af hunde og pladskrævende udstyr (fx trækvogn)

Tidsgrænse

Der er tidsgrænser og/eller cutoffs til vores løb. Er man uden for tidsgrænsen udgår man.

Tilmeldingsbetingelser

Bekræftelse og kontrol af tilmelding

Umiddelbart efter tilmelding modtager man en ordrebekræftelse via e-mail.

Vores tilmelding kan foregå via 3 part som fx Sportstiming.

Sikkerhed i forbindelse med online tilmelding

Vi benytter Sportstiming.

Betalingssystemet i Sportstimings Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Nets/Teller/Bambora) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingsmodulet varetages af www.epay.dk Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Betalingsmuligheder

Når du tilmelder dig et løbsarrangement, kan du betale med Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Mobile Pay.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, her Eventyrsport, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Ansvar, fejl og mangler

Helbred

Som deltager er det dit ansvar at sikre dig at dit helbred er i orden til at deltage i løbet/distancen.

Ansvar

Som deltager i et Eventyrsport Events arrangeret af Racingdenmark er du indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives Racingdenmark / Eventyrsport. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure

I tilfælde af Force Majeure, eller at politiet/myndighederne fraråder at færdes ude, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Grundet Covid-19 er du garanteret at få dit deltagergebyr refunderet i tilfælde af aflyste eller udsatte events i 2021, såfremt du er tilmeldt efter 1.11.2020

Dette glæder dog ikke de deltagere, som er blevet rykket fra 2020 i tiden inden 1.11.2020 til 2021 events

Forbehold for fejl og mangler

Racingdenmark / Eventyrsport tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.