EVENTYRHIKE

OPLEV NATUR OG KULTUR SMELTE SAMMEN

EventyrHike er en serie at vandreture med kulturelt indhold og en helt ny måde at opleve et landskab på. Kom med ud og prøv vores eventyrlige vandreture i Danmark.

Ved starten får I udleveret en ”Roadbook” – et hæfte - som dels fortæller jer, hvilken vej I skal gå og som samtidig indeholder historiske fortællinger om de lokationer, I passerer på jeres vej. Enkelte steder får man mulighed for at forlænge turen med en ekstra sløje og derfor kan den samlede længde på turen variere afhængigt af disse valg.

Undervejs vil I få serveret lækker varm mad i en hyggelig lejr. Alt er med i prisen; Roadbook, rute, mad, snacks til turen og selvfølgelig en medalje i mål. Det er da nemt.

Læs mere om hvad en Roadbook er

Få en forsmag på oplevelserne i videoen her fra EventyrHike Silkeborg.

"Jeg syntes eventet var fantastisk. Det var godt planlagt, ruten var vildt spændende. Tak for en rigtig god oplevelse og jeg kommer igen næste år.

Susanne West Josephsen, deltager i EventyrHike

"Det var skønt! Det var underholdende og sjovt at følge beskrivelserne omkring ruten."

Anja og Sanne, deltagere i EventyrHike


"Turen var super planlagt, det var nemt at følge ruten, lækker mad og varieret terræn. Det var et dejligt område I havde valgt og skønt med lidt historie blandet sammen - en virkelig skøn tur og vi kommer gerne igen. Kæmpe thumbs up og tak til jeres skønne hjælpere og jer for den dejlige dag."

Ninna Sørensen, deltager i EventyrHike

"Vi havde en fantastisk dag! Med den lækre forplejning og det fantastiske vejr kan det det jo ikke blive bedre i den flotte natur."

Pia Bjerre, deltager i EventyrHike

"Det var en spændende og meget flot tur, og vi fik mange gode oplevelser godt hjulpet af roadbook’en." 

Ole Nielsen, deltager i EventyrHike

"Vi havde en fantastisk dag. Det var en flot rute, hvor Roadbook’en gjorde det sjovt at finde vej. Det hele blev lige toppet med lækker frokost i skoven. Tak til teamet. I gjorde det godt og skabte god stemning. Det er dejligt at man som deltager tænker, at der er styr på det hele! Vil bestemt opfordre andre til at tage med."

Jane Hansen, deltager i EventyrHike

FIND DIN NÆSTE EVENTYRHIKE

EventyrHike Mols Bjerge

Fra istiden gennem fortiden til nutidens vilde natur. En vandring gennem Nationalparkens enestående landskab med smeltevandssletter, slugter og imponerende kratere.

Mols Bjerge
3. Februar 2024

EventyrHike Vendsyssel

Fra brede, øde strande, gennem klithedens bølgende landskab til baglandets kuperede plantager og varierede vegetation

Tornby
27. April 2024

EventyrHike Silkeborg

Fra Himmelbjerget på toppen af skoven går turen gennem lyngklædte bakker, områdets stejle stigninger og dets særprægede terræn til de spejlblanke skovsøer i bunden. 

Himmelbjerget
2. September 2023

EventyrHike Sydvestjylland

Under den høje himmel, langs det flade Vadehav. Oplev historiens vingesus, bølgende klitter, rolige plantager, imponerende tidsvandsområder, storslåede heder og langstrakte strande.

Vadehavet
28. Oktober 2023

20230204-DSB06048

DETTE ER MED I PRISEN

  • Unikke ruter med let forståelig vejledning
  • Inspirerende kulturelle fortællinger i hæfteform
  • Lækker frokost, kaffe/te i naturen undervejs
  • Snacks til turen
  • Medalje i mål
  • En fantastisk naturoplevelse med venner og familie
20220209-DSC01619