Vindjakker til damer

61 Varer
Jakkerne på denne side er helt eller næsten helt vindtætte og har meget høj åndbarhed. De kan f.eks. være i G-1000® eller andre tætvævede materialer. Vandtætte jakker skal du finde under "Regnjakker".

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold vinden på afstand med vores vindjakker til damer

Du kender sikkert godt følelsen; det er egentlig lunt nok i vejret til at have en tynd jakke på, men så kommer der et koldt vindstød, og pludselig løber en isnende strøm gennem kroppen, og du kommer hurtigt til at fryse. Vind kan hurtigt give følelsen af, at temperaturen er en helt anden, end den i virkeligheden er, og derfor er det vigtigt at have en jakke, der kan holde vinden på afstand.

En vindjakke er både praktisk til dig, der bruger fritiden udendørs på at tage på oplevelse i naturen, vandre i byer eller noget helt tredje, hvor du er tvunget til at klæde dig godt på i forhold til vejret. Men en vindjakke er også en praktisk og funktionel løsning til dig, der cykler eller går til arbejde/studie og har brug for beskyttelse mod vejret på turen. En vindjakke er nemlig en vindtæt jakke, der holder vinden ude og varmen inde, så du ikke kommer til at fryse, når du er udenfor.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vindjakker til damer, der alle kommer fra kvalitetsmærker som for eksempel Fjällräven og Lundhags samt mange, mange flere.

Find rundt i udvalget af vindjakker til damer

Vores udvalg af vindjakker er stort, og derfor kan det også være overvældende, hvis du for første gang skal finde en jakke, der skal beskytte dig mod vindstød. Jakkerne har mange forskellige egenskaber og udformninger, og har du ikke haft en vindjakke før, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du leder efter. Derfor giver vi dig her en kort gennemgang af de forskellige typer.

Den helt klassiske vindjakke er en kort jakke, der ikke er særligt strækbar, men som til gengæld er meget effektiv til at holde vinden ude. Her er der tale om lette vindtætte jakker, der også er meget slidstærke. En vindjakke med hætte kan give ekstra beskyttelse mod vinden, så du ikke får vind fra siderne i hovedet eller halsområdet.

Derudover kan du i vores udvalg også møde softshelljakker. Disse jakker er meget vindafvisende, men de er også meget åndbare. Komforten i disse jakker er derfor helt i top, fordi kroppen kan slippe af med overskydende varme. Desuden er softshelljakker lavet i et meget bevægeligt materiale, og derfor egner disse jakker sig godt til kvinder, der gerne vil være meget aktive udenfor. Softshelljakker er også typisk vandafvisende og kan derfor klare lidt dryp fra oven. Er du nysgerrig på softshelljakkerne og deres egenskaber, kan du læse mere om dem på vores blog.

Med en regn- og vindjakke får du beskyttelse mod langt det meste vejr. En regn- og vindjakke er nemlig nærmest to jakker i én, da du ikke kun får beskyttelse mod kolde vindstød, men også mod regnvejr. Mange af vores vindjakker er også vandafvisende, men skal du have god beskyttelse mod regn, skal du se efter de modeller, der er decideret vandtætte.

Selve formen på jakken kan også have noget at sige i forhold til, hvad jakken kan bruges til. I vores udvalg finder du flere vindjakker, der er anorakker, og de skal tages på over hovedet, da der ikke er en lynlås hele vejen ned på fronten. Disse jakker yder naturligvis lidt ekstra beskyttelse mod vinden, da der ellers i nogle modeller kan slippe lidt luft ind ved lynlåsen.

Vi har rigtig mange vindjakker fra Fjällräven, og flere af dem er lavet i det slidstærke materiale G-1000®-materiale. Det er et stort set vindtæt materiale, da det er meget tætvævet. Det betyder også, at myg og andre insekter ikke kan stikke igennem det. Derudover er det også et meget åndbart materiale, så du kan slippe af med overskudsvarme. Jakker i dette materiale er rigtig gode til alle typer aktiviteter udenfor, men arbejder du i felten, kan du også bruge jakker i dette materiale, da det er så slidstærkt, som det er.

Sidst men ikke mindst har vi i vores udvalg af damevindjakker flere jakker, der er lavet specifikt som løbejakker. I disse jakker er komforten helt i top, og du får selvfølgelig fuld bevægelighed, så du ikke bliver hæmmet af tøjets materialer, når du løber. Disse jakker er lette, og er udstyret med praktiske lommer, så du let kan have mobiltelefon, nøgler og dankort med på løbeturen.

Hvornår skal du bruge en vindjakke?

Der er faktisk ikke et tidspunkt på året, hvor du ikke kan risikere, at der er både mild og kraftig vind. Derfor kan du med fordel bruge en vindjakke året rundt - selvom det selvfølgelig ofte om vinteren er for koldt til, at du kan nøjes med en vindjakke.

Derfor kan en vindjakke i garderobeskabet sørge for, at du altid er forberedt på, hvis det bliver blæsevejr, og du får ingen ubehagelige overraskelser, hvis en sommerdag pludselig trækker op til storm, eller hvis efterårets kolde vinde viser sig fra deres værste side.

Altid gratis fragt og retur hos Eventyrsport

Er du en kvinde, der synes, at det er rart at have god tid til at prøve din nye vindjakke på, før du beslutter dig for, om du skal tage den i brug? Når du bestiller din vindjakke hos os, får du altid både gratis fragt og gratis retur, og du har et helt år til at sende jakken retur, hvis den alligevel ikke er noget for dig. 

Har du for eksempel købt en klassisk vindjakke, men du finder ud af, at du gerne ville have haft en vindjakke med hætte, eller fik du valgt en model, der ikke var vandtæt, selvom du manglede en regn- og vindjakke? Så har du god tid til at sende jakken retur.

Her på siden kan du altid finde et godt tilbud på vindjakker til damer ved at benytte filteret ”kun tilbud” til venstre på siden. Men du kan også besøge en af vores fysiske butikker, hvor du kan prøve din nye vindjakke på, inden du tager den med hjem, og du kan stille spørgsmål til vores kompetente personale, der altid står klar til at hjælpe.