Dunjakker til damer

Her finder du dunjakker til kvinder, og her er både lange, korte, tykke og tynde modeller. Du har med andre ord god mulighed for at finde en damedunjakke til både hverdag og fritid, sommer og vinter.

  per side
  Sorter stigende

  Lækre, lette dunjakker og -frakker til kvinder

  Uanset om det er sommer eller vinter, så er dunjakken ofte et rigtig godt valg, når der skal vælges overtøj.

  Her på siden ser du vores udvalg af lette dunjakker til kvinder, og vi har både tynde og tykke jakker, ligesom du finder både korte og lange modeller.

  Vores damedunjakker kommer bl.a fra mærker som Peak Performance, Haglöfs og Arc’teryx.

  Fyld varme på

  Vidste du, at dun er verdens mest effektive isoleringsmateriale i forhold til sin vægt? Begrebet ’fyldkraft’ dækker over forholdet mellem dunenes vægt og isoleringsevne. Jo højere tallet for fyldkraften er, des mere fylder og isolerer en bestemt vægtmængde dun. Man siger, at alt mellem 500-600 er godt, mens alt over 600 er suverænt.

  Blandt vores dunjakker til kvinder er der mange modeller med en fyldkraft på 700 eller derover.

  Lille vægt, stor komfort

  I vores sortiment her på siden finder du både tynde dunjakker og -frakker til damer, men også tykkere varianter. For begge gælder, at du får godt med varme, uden at jakken føles tilsvarende tung.

  Med en let dunjakke til damer er du allerede godt på vej til at have et meget komfortabelt stykke overtøj, men dunjakker har som regel også stor åndbarhed. Dermed kan du nemt komme af med overskydende kropsvarme, hvilket øger komforten enormt.

  I vores udvalg er der både lange og korte dunjakker til damer, og du finder modeller med og uden hætte. Der er ligeledes både dunjakker velegnet til sommer- og vinterbrug. Med et udvalg der tæller både farverige og klassiske sorte dunjakker til damer, er der også noget for enhver smag.

  Ordentlige dun til ordentlige jakker

  Vi mener, at det er vigtigt at passe på naturen omkring os, og derfor skal dyr selvfølgelig også behandles ordentligt. Hos Eventyrsport fører vi mange dunprodukter med certifikat og sporing, hvilket betyder, at det er muligt at identificere producenten af dunene.

  På den måde kan man tjekke, om dunene er blevet produceret på en måde, som er forsvarlig for både miljø og dyr.

  Du vil derfor også opdage, at mange af vores dunjakker til kvinder er lavet med sporbare, certificerede dun.

  Tilbud på damedunjakker

  Hvis du er på udkig efter en let dunjakke til kvinder, så kan du klikke her eller benytte vores tilbudsfilter for at se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på dunjakker og -frakker til damer.

  Du kan også blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er selvfølgelig gratis at være medlem.

   

  Se også:

  Vinterjakker til damer

  Fleece til kvinder

  Blogindlæg: Sådan vasker og imprægnerer du din friluftsbeklædning