Dunjakker til damer

43 Varer
Her finder du vores udvalg af lækre dunjakker til kvinder til både hverdag, fritid, vinter og sommer – korte og lange, tykke og tynde jakker med blødt for.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækker og let dunjakke til damer

En blød dunjakke kan være rar hele året rundt – både til at tackle efterårets dalende temperaturer og sneen på de mørke eftermiddage om vinteren. Men en let dunjakke kan også være guld værd til kølige aftener på sommerens vandreture eller som alsidig overgangsjakke om foråret, når alting begynder at springe ud. 

Uanset om det er sommer eller vinter, så er dunjakken til damer ofte et rigtig godt valg, når der skal vælges overtøj. En god dunjakke er nemlig enormt alsidig, holdbar og lækker at have på – og så er den nem at tage med på grund af sin lave vægt i forhold til sine isoleringsevner. 

Her på siden ser du vores store udvalg af de lækre dunjakker til kvinder, som er uundværlige i enhver hverdags- eller fritidsgarderobe. I vores brede sortiment finder du både tynde og tykke jakker, ligesom du finder både korte og lange modeller af de lunende jakker og frakker.

En dunjakke kan nemlig være den perfekte outdoor dunjakke for dig, hvis du har brug for en alsidig og let jakke, som uden problemer skal kunne bruges på alle tider af året. For eksempel er en dunjakke på grund af sin lave vægt oplagt som pausejakke på vandreturen eller som en del af en lag på lag-konstruktion på skituren. 

Eventyrsport har et stort udvalg af flotte dunjakker til kvinder, og du finder et væld af forskellige tykkelser, modeller, designs og farver. Der er simpelthen en dunjakke til ethvert behov og for enhver smag. 

En blød dunjakke til damer til alle årstider

Hvis du er på udkig efter en jakke, som er god i stort set alle vejrmæssige strabadser, så er en dame dunjakke i høj kvalitet måske det helt rigtige valg for dig. Alt efter modellen og mængden af dun i jakken, har de bløde stykker overtøj en hel masse fordele, som kan udnyttes året rundt. 

En stor og varm dunjakke er for eksempel oplagt som ens gode vinterjakke, da dunene nemt kan holde en varm hele vinteren lang. Og hvis man vælger en lang og lun parka med dunfyld og vandtæt membran, kan man endda tackle enhver snestorm og regnbyge. 

Hvis du skal ud at suse ned af pister på hurtige ski, så er en blød dunjakke også helt perfekt at have på under din skijakke for lidt ekstra varme – eller blot under en funktionel skaljakke som en del af en skivenlig lag på lag-konstruktion. 

Men dame dunjakker er ikke kun oplagte til vinter – de er også helt perfekte som lette overgangsjakker med en blød fleece indenunder på de kolde dage eller måske med en solid skaljakke eller regnjakke udenover, hvis det står ned i stænger, så du nemt kan holde vandet væk fra dunene. 

Og så kan dunjakker selvfølgelig også bruges om sommeren. De lette modeller er lune og bløde at have med i rygsækken, hvis det bliver lidt koldt hen på aftenen, eller som mellemlang under din lette vindjakke, hvis der blæser en kølig brise, mens du vandrer langs de danske strande.

Og det hele uden at svede – dunjakker til damer uden membraner er nemlig meget åndbare og lette at have på selv i sommermånederne. Dunjakker med membraner holder dig til gengæld med garanti både tør og lun hele vinteren og efteråret igennem. 

Dunene i dame dunjakkerne

Uanset om du er på udkig efter en stor og tyk vinterjakke, som kan holde dig lun i selv den værste snestorm, eller du måske bare er på udkig efter en ny turjakke, så er dun et virkelig kvalitetsbevidst og ikke mindst vægtmæssigt let valg. 

For vidste du, at dun er verdens mest effektive isoleringsmateriale i forhold til sin vægt? Og det er faktisk ikke helt lige meget hvor meget for der er i din nye dunjakke, hvis du skal kunne holde varmen i den, når det er allerkoldest. 

Dun isolerer enormt effektivt set i forhold til deres vægt, og du kan derfor få en meget varm jakke, som på ingen måde føles tung eller tyngende at have på. Desuden kan en dunjakke komprimeres, så den næsten ingenting fylder og er derved den helt perfekte pausejakke at have med i rygsækken på vandreturen. 

Begrebet ’fyldkraft’ dækker over forholdet mellem dunenes vægt og isoleringsevne. Jo højere tallet for fyldkraften er, des mere fylder og isolerer en bestemt vægtmængde dun. Man siger, at alt mellem 500-600 er godt, mens alt over 600 er suverænt.

I vores sortiment af dunjakker og -frakker til kvinder finder du flere modeller, som har en fyldkraft på 700 og derover. Men du finder også de letter modeller med knapt så mange dun samt de modeller, som kan holde dig varm, uanset hvor du er. 

Det vil sige, at jakkerne isolerer rigtig godt uden at veje særligt meget, og de kan altså nemt holde dig varm, uden at du føler dig begrænset bevægelsesmæssigt. Mange af vores modeller kan endda ligefrem kaldes letvægtsdunjakker, idet deres vægt og fylde er helt i bund, uden at det går ud over isoleringsevnen.

Damejakker med dun - lille vægt, stor komfort

Dunjakker til damer kommer i mange former og farver. Der er både dem, der er designet til at være yderst funktionelle og kunne klare en tur på toppen af Mount Everest – men der er også de mere simple dunjakker, som bare er smarte og lækre at have på til og fra arbejde i de kolde måneder. 

I vores sortiment her på siden finder du både tynde dunjakker og -frakker til damer, men også tykkere varianter. For begge gælder, at du får godt med varme, uden at jakken føles tilsvarende tung.

Med en let dunjakke til damer er du allerede godt på vej til at have et meget komfortabelt stykke overtøj, men dunjakker har som regel også stor åndbarhed. Dermed kan du nemt komme af med overskydende kropsvarme, hvilket øger komforten enormt.

De fleste dunjakker har ikke nogen membran, hvilket også øger åndbarheden, da damp fra kroppen nemt kan finde ud mellem de lette dun. Dog betyder det også, at membranløse dunjakker ikke er så gode i regnvejr, medmindre de suppleres med en god regnjakke

Når dun er udsat for fugt i længere tid eller bliver decideret våde, så suger de fugten til sig og klumper sammen – og så er de hverken lette eller lune at have på mere. Dog kan en let dunjakke nemt være under en vandtæt skaljakke, som bare kan pakkes i rygsækken igen, når regnen driver over. 

Hvis din nye dunjakke har en vandskyende coating, kan den dog godt bruges i småbyger, uden at dunene bliver våde, og nogle parkaer med dunfyld har en vandtæt membran, som gør dem vandtætte. 

I Eventyrsports udvalg er der både lange og korte dunjakker til damer, og du finder modeller med og uden hætte. Med et udvalg der tæller både farverige og klassiske sorte dunjakker til damer, er der også noget for enhver smag – uanset om den skal med på vandretur eller bruges i hverdagen.

Ordentlige dun til dunjakkerne

Vi mener, at det er vigtigt at passe på naturen omkring os, og derfor skal dyr selvfølgelig også behandles ordentligt. Hos Eventyrsport fører vi mange dunprodukter med certifikat og sporing, hvilket betyder, at det er muligt at identificere producenten af dunene.

På den måde kan man tjekke, om dunene er blevet produceret på en måde, som er forsvarlig for både miljø og dyr. Du vil derfor også opdage, at mange af vores dunjakker til kvinder er lavet med sporbare, certificerede dun.

For eksempel er der i flere af vores damejakker med dun produceret med Crystal Down™-dun. De er både miljømærkede og sporbare – og så kommer de fra slagtegæs, som ikke blot er blevet plukket for sine dun. 

Vi har lavet en stor guide til at vaske og pleje din friluftsbeklædning, og her på hjemmesiden kan du tage et kig i vores gode sortiment af pleje-, vaske- og imprægneringsprodukter til dunjakker.