Skoletasker og tilbehør

14 Varer

Se her vores store udvalg af skoletasker og penalhuse til børn. Der er både tasker til de små og de lidt større børn, og med mange flotte farver og designs er der både en skoletaske og et penalhus til piger og drenge.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte skoletasker til piger og drenge

Er du på udkig efter barnets første skoletaske, eller er skoletasken ved at være slidt op?

Her på siden finder du et stort udvalg af gode skoletasker og penalhuse til piger og drenge.

Vores skoletasker og penalhuse til børn kommer fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Lego Bags.

Når klokken ringer ind

Det er en ganske særlig dag – både for forældre og børn. Den allerførste skoledag. Der er sommerfugle i maven, store forventninger, og så skal der naturligvis også være en god skoletaske på ryggen.

I vores udvalg her på siden finder du skoletasker til piger og drenge, og der er både noget til dig, der leder efter barnets første skoletaske og til dig, der er på udkig efter en skoletaske til lidt større børn.

Med flere forskellige modeller er der god mulighed for at finde en skoletaske, uanset om du leder efter en, der blot skal indeholde en madpakke og lidt drikkelse til de mindste skolebørn, eller om du skal bruge en model, der har mange rum, flere justeringsmuligheder og større fokus på ergonomisk pasform.

Der er flere forskellige flotte farver at vælge imellem, så der er helt sikkert både en skoletaske til drenge og piger. Desuden finder du modeller, som er bluesign®-certificeret. bluesign er en meget striks miljøstandard, som sikrer, at der bl.a. holdes skarpt øje med brugen af unødige kemikalier i fremstillingen af produktet.

I dette blogindlæg kan du læse mere om at finde den rette skoletaske til dit barn.

Her på siden finder du også penalhuse til børn, så der er godt styr på blyanter, viskelæder og lineal i løbet af skoledagen.

Der er modeller holdt i helt enkle farver, men der er også penalhuse med lidt mere spræl på farverne og/eller med fine motiver. Akkurat som med skoletaskerne er der derfor rig mulighed for at finde et penalhus til både drenge og piger.

Køb skoletaske og penalhus til dit barn på tilbud

Skal der købes ny skoletaske eller nyt penalhus? Hvorfor så ikke se, om der er penge at spare ved at trykke her og få et samlet overblik over vores tilbud på skoletasker og penalhuse til piger og drenge?

 

Se også:

Vandrerygsække til børn

Sportstasker og duffels til børn

Rullekufferter til børn