Trolley/rulletasker

En god trolley er praktisk, funktionel og rar at gå med. En trolley er uundværlig på lange forretningsrejser, hvor du ønsker en sikker og nem transport af skrøbelige ejendele som computer, elektronik og tøj. Trolleys forhandles i forskellige størrelser. Du kan få trolleys i mindre størrelser til weekendrejser, eller trolleys i mere rumlige udgaver til længere tids ferieophold.

  per side
  Sorter stigende

  Til familieferier, forretningsrejser eller solorejser – En trolley er fantastisk anvendelig i et hav af forskellige situationer. Det smarte ved trolleyen er, at den er nem at rejse og manøvrere rundt med i bylandskabets asfaltjungle og lufthavnenes ørkenstunder. Med en trolley vil du undgå ømme skuldre og trætte dage i lufthavne og byer.

  Masser af opbevaring

  Inden køb af en trolley er det en god idé at overveje, hvilke funktioner hjulene skal have, og hvor nemt du vil ønske at manøvrere rundt med den. Der findes trolleyer, der har hjul, der kan bevæge sig rundt 360 grader, og hjul der kan bevæge sig forlæns og baglæns. Trolleys forhandles også i forskellige materialer. Trolleys med hårde og stive flader er en fornuftig løsning, når du har brug for beskyttelse af dyre ejendele eller elektronik, men hvis du bare rejser med tøj og bløde pakker, vil en trolley med blød skal være løsningen. Måske har du brug for en masse mindre lommer til opbevaring af barbergrej eller kosmetik, i så fald er det en god ide inden køb at undersøge trolleyens opbevaringsmuligheder.

  Find en der passer til dig

  Derudover findes trolleyerne i forskellige størrelser og former. Hvis du skal bruge en trolley til weekendophold eller arbejdsrejser, vil en mindre størrelse være god nok. Men har du brug for en større trolley til længere ferier og rejser med familien, vil der nok være brug for en stor trolley.

  Uanset hvilken slags trolley du har brug – stor, lille, blød, hård og med fri bevægelse, kan du være sikker på hos Eventyrsport at finde en trolley der passer lige til dig.