Rulletasker og trolleys

10 Varer

En god rullekuffert/trolley er uundværlig på rejser med fly. Vores udvalg spænder vidt i størrelser. De mindste kan bruges som håndbagage, og de største rummer tøj til en hel familie eller en længere rejse.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Rul let gennem transporttiden med en trolley eller rulletaske

Til familieferier, forretningsrejser eller solorejser – en trolley eller en rulletaske er fantastisk anvendelig i et hav af forskellige situationer. Det smarte ved rulletasken er, at den er nem at rejse og manøvrere rundt med i bylandskabets asfaltjungle og lufthavnenes lange gange. Med en trolley vil du undgå ømme skuldre og trætte dage i lufthavne og byer.

Vi har et væld af forskellige rulletasker og trolleys, så du kan finde en model, der passer til dig, og de rejser, du skal på. Vi har for eksempel trolleykufferter til flyrejsen, men vi har også rulletasker, der minder om sportstasker med hjul, der er praktiske til, når underlaget ikke altid er til at rulle på.

Taskerne i denne kategori er fra mærket Osprey, der er kendt for komfort og kvalitet, så du går aldrig helt galt i byen med en taske fra dem.

Funktionelle detaljer på rulletasker og trolleys

Nogle rulletasker eller rullekufferter kan også bruges steder, hvor der ikke er noget at trille den på. Der er nemlig nogen, som har integrerede skulderstropper, som kan pakkes ud, hvis det er nødvendigt at bære tasken. Så er det nemt at komme fra lufthavnen til et tog eller andet.

Skulderstropperne er naturligvis ikke lige så polstrede som på en vandrerygsæk, men hvis du vælger en model i god kvalitet, så er de tilstrækkeligt komfortable til, at det ikke er noget problem at bære tasken i de 20-30 minutter det tager at finde det næste transportmiddel.

Inden køb af en rulletaske eller trolley er det en god idé at overveje, hvilke funktioner hjulene skal have, og hvor nemt du vil ønske at manøvrere rundt med den. Der findes rulletasker, der har hjul, der kan bevæge sig rundt 360 grader, og hjul der kan bevæge sig forlæns og baglæns.

Rulletasker og trolleys forhandles også i forskellige materialer. Trolleys med hårde og stive flader er en fornuftig løsning, når du har brug for beskyttelse af dyre ejendele eller elektronik, eller hvis tasken skal have en hård medfart på et rullebånd på vej ind og ud af et fly. Men hvis du bare rejser med tøj og bløde pakker, vil en rulletaske med blød skal være løsningen, også selvom den skal håndteres i en lufthavn.

Måske har du brug for en masse mindre lommer til opbevaring af barbergrej eller kosmetik, i så fald er det en god ide inden køb at undersøge rulletaskens opbevaringsmuligheder. Nogle rulletasker og trolleys har nemlig indvendige stropper og lommer, som du kan organisere dit grej i.

Hvis du har brug for yderligere opdeling, eller hvis der slet ikke er nogen opdeling i den rullekuffert, som du synes er god, så skal du ikke diskvalificere den. Du kan sagtens supplere med forskellige pakkesystemer og pakkelommer.

Find en trolley der passer til dig

Rulletasker, trolleys og rullekufferter findes i forskellige størrelser og former. Hvis du skal bruge en trolley til weekendophold eller arbejdsrejser, vil en mindre størrelse være god nok. Men har du brug for en større trolley til længere ferier og rejser med familien, vil der nok være brug for en stor trolleykuffert eller en rygsæk med hjul.

Husk at en lille rulletaske kan tages med ind i passagerkabinen på en ruteflyver. De fleste flyselskaber tillader tasker med mål op til 55 cm x 35 cm x 25 cm. Det er dog altid en god idé at spørge flyselskabet inden du tager til lufthavnen, hvad deres maksimummål er. Ofte kan du også finde denne information i vilkårene for din billet.

Lad os hjælpe dig med at finde din nye rulletaske eller trolley

Uanset hvilken slags trolley du har brug – stor, lille, blød, hård og med fri bevægelse, kan du være sikker på hos Eventyrsport at finde en trolley der passer lige til dig. Hvis du gerne vil gøre en ekstra god handel, så se efter de rulletasker, som er på tilbud ved at bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Vores filtre er også gode, hvis du leder efter for eksempel en sportstaske med hjul eller trolley i en bestemt størrelse. Du kan nemlig sortere på rumfang, så du let kan danne dig et overblik over, hvilke rulletasker vi har, i den størrelse du har brug for.

Husk også, at vi tilbyder fri fragt, når du bestiller fra vores hjemmeside. Derudover har vi gratis retur, så du ikke skal betale for at sende din trolley tilbage, hvis du ikke ville have den alligevel. Du har også 365 dage til at sende tasken retur, så har du bestilt i god tid forud for en rejse og har brug for lidt betænkningstid, inden du tager din nye rygsæk med hjul i brug, så kan det sagtens lade sig gøre.