Bærestole

Tag barnet med på ryggen, både på tur og som alternativ til en barnevogn i hverdagen. Vi har både enkle og meget avancerede bærstole samt tilbehør i form af f.eks. solskærme og regnovertræk.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Barnebærestole i høj kvalitet

  Tag de mindste med på tur - det er nemt! Især med en god barnebærestol på ryggen. Og så er det samtidig sjovest, hvis ungerne kan sidde i en bærestol, der sidder rigtigt på dig. Med en ordentlig vandrerygsæk til baby kan man bruge tiden på at nyde turen, fremfor at fumle med spænder og være irriteret over ting, der gnaver.

  En bærestol (eller bærerygsæk) er en rigtig god løsning, hvis I holder af at tage på tur ud i naturen, på vandretur eller blot skal rundt på dagens forskellige transporter fra A til B. Muligheder er der nok af med en god barnebærestol på ryggen!

  Modellerne i vores udvalg af børnebærestole kan justeres i ryggen og er behagelige at bære. Selerne er polstret, og flere modeller har for eksempel lommer, regnovertræk og solskærm. Næsten uanset, hvor du skal hen, sidder barnet sikkert og godt - og med frit udsyn!

  Bærestolene kan typisk anvendes, indtil barn og stol tilsammen vejer op til ca. 22 kg. Skal ungerne selv gå, så kan du i stedet tage et kig på vores store udvalg af børnerygsække.

  Vores bærestole kommer fra gode kvalitetsmærker som Osprey og Deuter. De har helt styr på deres kram, så både du og dit barn er i gode hænder. Der er udvalg af forskellige modeller, med forskellige designs, former og farver, så der er helt sikkert også en model, der er perfekt for dig og dit barn.

  En børnebærestol - en god og praktisk løsning

  En barnebærestol er et rigtig godt alternativ til klapvogne, barnevogne og pusletasker. Med en bærerygsæk på ryggen kan du bære barnet på en sikker og komfortabel måde rundt på dagligdagens transporter, samt på ture ud i det blå.

  Begge forældre kan nemt bruge en barnebærestol, især da stolene kan tilpasses, så de sidder, lige som de skal. Dette gør den kun til et endnu bedre valg, til når familien skal afsted på tur.

  Vi har flere gode modeller af bærestole til børn, eksempelvis Deuter Kid Comfort bærestolen, som også kommer i en Active eller Pro model. Det er en bærerygsæk i luksusklassen, og den er forsynet med et kraftigt bæresystem til den voksne og et barnesæde, der tilgodeser barnets behov på mange områder. Den er velegnet til de rigtig lange ture, da funktion og komfort er i top for både bærer og passager.

  Deuter Kid Comfort bærestolen har en masse gode detaljer og funktioner. Eksempelvis kan bærestolen klare mindre til lidt større børn på op til 18 kg. Den har et kraftigt og justerbart bæresystem, samt to store og kraftige bærehåndtag og flere lommer med et samlet rumfang på 1 liter. Yderligere kan stolen foldes sammen ved transport.

  Det er blot et par få eksempler på, hvad en god barnebærestol fra Deuter byder på. Du kan læse meget mere om vandrerygsækkene til babyer inde på produktsiderne.

  Et andet godt bud på en bærestol til børn er en Osprey Poco bærestol, som kommer i forskellige modeller. Osprey er et mærke med en lang historie bag sig, og som er kendt for sin høje kvalitet. Hvis du er interesseret i historien om Osprey, kan du læse den på vores blog.

  Ospreys gode kvalitet gælder også, når det kommer til deres Osprey Poco bærestole, og du får selvfølgelig den sædvanlige Osprey-kvalitet i materialer, forarbejdning, finish og funktionalitet. Her er der både taget højde for, at stolen sidder godt på den voksne, og at barnet sidder godt i stolen.

  Du kan se de forskellige Osprey Poco barnebærestole ved at benytte filteret ”mærker” længere oppe på siden og vælge Osprey.

  Tag på vandreeventyr med barnet på ryggen

  Hvis I holder af at tage hele familien på vandretur, og ikke bliver nervøse ved tanken om at have de allermindste familiemedlemmer med, så er der ingen tvivl om, at en barnebærestol kan blive jeres allerbedste rejsemakker.

  En barnebærestol giver jer nemlig muligheden for at tage de små børn med på ture, hvor diverse køretøjer, barnevogne og klapvogne kommer til kort. Det er trods alt lidt nemmere, at bære en stol på ryggen igennem en mudret skovbund eller over en stenet skrænt, end det er at prøve at pløje hjulene på klapvognen igennem.

  Vil I gerne have noget inspiration til, hvor jeres næste eventyr skal gå til, så kan I altid tage et kig ind på vores store blog. Her er der både en masse forslag til spændende steder, der er et besøg værd, samt gode guides til hvilket udstyr I bør vælge, og hvad I bør huske, når I er afsted.

  I kan eksempelvis tage et kig på artiklen 'Rejs rart med ungerne: vandretur', hvor I netop kan få gode råd til, hvad I bør huske på, når I skal på vandretur med ungerne.

  Uanset, hvor turen går hen, og om den er lang eller kort, er det helt sikkert, at hvis I har små børn med, så er en god barnebærestol aldrig en dårlig idé. Med sådan en på ryggen undgår I både trætte børnefødder og eventuelle forsøg på at afstikke fra ruten.

  Barnebærestole på tilbud

  Kvalitet og pris følges ofte ad. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme pengepungen, blot fordi du gerne vil have en bærestol i god kvalitet.

  Du kan nemlig tit finde rigtig gode tilbud på vores bærestole til børn, så der er gode chancer for, at du kan finde den helt rette barnebærestol til en god pris. Du kan se de mange tilbud ved at vælge tilbudsfiltret ”kun tilbud” til venstre øverst på siden.

  vores store outlet kan du også finde bærestole til rigtig gode priser. Samtidig kan du finde en masse andet godt grej og udstyr, så hele familien kan blive helt klar til jeres eventyr.

  Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi har forskellige tilbud på bærestole, kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis.

  Find din nye bærestol hos Eventyrsport

  Her hos Eventyrsport kan du finde den helt rette vandrerygsæk til baby. Det perfekte valg, hvis du gerne vil have, at både barnets og dine ture ud i naturen bliver nemmere og dermed ofte også lidt sjovere.

  Her på siden finder du udelukkende bærerygsække, men hvis du også er på udkig efter en god vandrerygsæk, kan du selvfølgelig også finde det her hos os. Vi har butikker og webshop fuld af både små rygsække, mellemstørrelses Camino-rygsække og de helt store vandrerygsække.

  Finder du ikke det, du er på udkig efter her på siden, eller vil du gerne have noget vejledning og nogle gode råd til, hvilken bærestol der er den rette for dig og dit barn, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som ligger rundt omkring i hele landet.