Toppe

29 Varer

Se vores udvalg af flotte toppe her. Vi har både ærmeløse toppe og toppe med korte ærmer. Vælg mellem hurtigtørrende kunstmaterialer, blød bomuld og temperaturregulerende merinould.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flotte ærmeløse toppe

Er du på udkig efter en flot top?

Hos Eventyrsport finder du smarte ærmeløse toppe i – ja – topkvalitet, og vores toppe kommer fra mærker som Icebreaker, Royal Robbins og Sherpa.

Perfekte til både sommer og vinter

Det er svært at få for mange toppe i klædeskabet, for en god basistop kan bruges såvel sommer som vinter. På dage med forår og sommer i luften er den ærmeløse top behagelig og luftig, mens den på kolde dage kan bruges under en trøje eller skjorte.

I vores sortiment finder du flotte basistoppe, hvoraf de fleste er ærmeløse. Der er dog også modeller med antydningen af et ærme.

Vores toppe er lavet i flere forskellige materialer, bl.a. bomuld og merinould.

Uld er måske normalt ikke lige dig – og slet ikke i toppe – fordi du tænker, at det klør. Merinould har dog meget tynde fibre, og derfor føles denne uld meget blødere at have på end andre former for uld.

Uld har nogle ganske unikke egenskaber. Blandt andet virker uld temperaturregulerende, og du kan derfor både iføre dig uld, når det er varmt og koldt. Desuden vil uld stadig varme, selvom den skulle blive våd. En ærmeløs top i uld kan derfor være en stor fordel på vandreture, cykelture eller ved andre fysiske aktiviteter.

Da uld er naturligt antibakteriel, skal tøj i uld heller ikke vaskes lige så ofte, og det er da en fordel, der er værd at tage med!

Mange af toppene i vores udvalg er hurtigtørrende, hvilket gør dem velegnede til fysiske aktiviteter. Flere af toppene krøller desuden ikke, og de er derfor oplagte på rejsen, hvor tøjet skal pakkes ned i kufferter og tasker.

Find ærmeløse toppe online

Det er nemt at finde din næste basistop her på web, og du får altid fri fragt og gratis retur. Ønsker du kun at se tilbud på vores ærmeløse toppe, kan du trykke lige her eller benytte ”tilbudsfilteret” i menuen længere oppe på denne side.

Der er også god mulighed for at se de flotte toppe, inden du køber. Vi har flere butikker rundt omkring i landet, og du er altid meget velkommen til at kigge ind. Vores personale står klar til at hjælpe, så du kommer hjem med det helt rigtige.

  

Se også:

Skjorter og trøjer

Bukser og shorts

Kjoler, nederdele og skorts

Jakker