Osprey

Med mange år og endnu flere erfaringer i bagagen, er Osprey en af de førende mærker på markedet indenfor rygsække. Med innovative løsninger der gør et krævende eventyr lettere, og et design i materialer der kan holde til selv det barskeste terræn, så er Osprey et foretrukkent brand for eventyrere verden over.

VORES GRØNNE FAVORITTER FRA OSPREY

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

ospray_banner_800x600px_2022

OSPREY

Osprey arbejdede sammen med den berømte tekstilproducent Hyosung for at lave noget helt nyt og spændende til markedet. Osprey bruger det nye Bluesign-godkendte Mipan Robic Regen-stof fra Hyosung i Talon & Tempest-serien. De er nogle af de første virksomheder, der bruger dette 100% genanvendte, GRS-certificerede og ekstremt stærke nylon.

Standard Talon/Tempest

Talon og Tempest serien indeholder et åndbart, kropsnært AirScape™ rygpanel og et brystspænde, samt hoftebælte, der bevæger sig med kroppen. De er konstrueret med bluesign®-godkendt genanvendt, og virkelig holdbart nylon.

NY Talon Pro/Tempest Pro

Om det er en krævende dagstur eller en hurtig overnatning i det fri, er Osprey's Talon og Tempest Pro et rigtig godt valg. Med det lette, men slidstærke Nanofly materiale, og det komfortable rygpanel, har du en virkelig god makker med dig, på dine krævende eventyr.

Tilbehør til din Talon/Tempest

Fra regnslag til væskeblærer. Osprey’s store udvalg af tilbehør, indeholder alt du skal bruge til din Talon eller Tempest rygsæk – om du rejser jorden rundt, vandrer i Himalaya bjergene eller nyder en skovtur i vandrestøvlerne. De er de små forberedelser, der kan være afgørende for de fantastiske oplevelser du får på din rejse.

Vi kigger nærmere på Talon og Tempest Pro serien – Designet til professionelle.

Skal du ud på en krævende dagsvandring eller en let og hurtig overnatning i det fri? Om du skal det ene eller det andet, er Talon og Tempest Pro serien klar til at tage udfordringen op! Det lette men holdbare Nanofly materiale holder vægten nede.

AIRSCAPE™ bæresystem

Et formstøbt og komfortabelt AirScape™ rygpanel, giver et fit der sidder tæt på kroppen, samtidig med en god åndbarhed. En fleksibel BioStretch sele og hoftebælte tillader dig at bevæge dig uden begrænsninger.

Let og stabil: En letvægtsserie af rygsække der er designet med optimal stabilitet for dynamisk bevægelse, for øje. Selv i det mest tekniske terræn.

NANOFLY materiale: Vores Nanofly materiale integrerer ultra-højmolekylær-vægts polyethylene (UHMWPE) ripstop og 100D nylon. Dette resulterer i en utroligt let tekstilvare, med en enorm holdbarhed.

News-1-1260x600px

Det vigtigste på enhver rygsæk

Rygpanel-systemet er det mest afgørende på rygsækken. Dette centrale stykke rygsæk-teknologi hjælper med at bestemme bærekapaciteten, rygsækkens ventilation og den komfort, du vil føle, mens du bærer den.

LÆS MERE

News-2-1260x600px

Ospreys "All Mighty Guarantee"

Osprey har fremstillet rygsække af høj kvalitet siden 1974, og samtidig med at de er kendt for deres tekniske og holdbare produkter, tager de også store skridt mod bæredygtighed.

LÆS MERE

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price