Kari Traa

Kari Traa er tøj lavet til kvinder, af kvinder. Herunder kan du se vores udvalg af løbetøj og undertøj til damer i de flotte designs og mønstre som Kari Traa er kendt for.

For Her. By Her.

WODEN er et skandinavisk brand med fokus på de skandinaviske designværdier og naturligt kvalitetsmateriale. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer, at fodtøjet er omhyggeligt designet til det urbane liv.

Når du fryser, er uld noget af det bedste du kan have på kroppen. Når du bliver for varm, sikrer uld, at temperaturerne køles ned. Rose-kollektionen er behageligt undertøj til de kolde, aktive dage.

Kari Traa er ikke kun for sne-elskere. Nyder du at løbe i naturen på alle årstider, finder du her de fineste løbe-styles til løbeture i både sommer- og vintermånederne. Selvfølgelig med det ikoniske design og funktionalitet

Hals, hænder og ører skal selvfølgelig også have fornøjelsen af at dækkes med uld, når det er koldt. Kari Traa laver derfor også halsedisser, pandebånd og handsker. Find det smarte mønster og design, der passer dig bedst.

FUNKTIONELT, HOLDBART, TIDLØST UDSTYR LAVET TIL AT HOLDE HELE LIVET

KARI TRAAS BESTSELLER, ROSE

er blevet et ikon i vinterens kolde tid. Den har på mange måder ændret markedet på basislag til kvinder. Eventyret startede hos Kari i hendes hjemby, Voss.

Jeg tog vores designer, som også var blevet min veninde, med mig på tur. Vi satte os ned i min stue og på væggen hængte det smukkeste vægtæppe. Så slog tanken os: Tænk at have sådan et mønster på vores uldundertøj! Vi brugte mønsteret fra vægtæppet som udgangspunkt, for så at ‘spice det op’ med stærke farver og derefter tilpasse designet til den kvindelige krop.

Kari fortæller videre, at uldundertøjs-branchen dengang var utrolig maskulin. Farver og mønstre var næsten ikke til at få øje på i sortimentet.

Det ville vi ændre, fortæller Kari. Man havde aldrig set lignende uldundertøj før! Og folk elskede
det.

Den populære Rose-kollektion fra Kari Traa, byder på lækkert uldundertøj til kvinden der vil have tøj der både er feminint og funktionelt. Her kommer stifteren af brandet, Kari Traa’s værdier virkelig til udtryk. Man kan sagtens have behov for tøj til en aktiv livsstil, samtidig med at man vil se godt ud.

Er du glad for farver, men ønsker et mere enkelt design, og er du vild med at løbe, så er Tirill kollektionen noget for dig. Dette er løbetøj til dig der vil yde dit på stierne, og se godt ud, mens du gør det! Det stilsikre Kari Traa design er ikke til at tage fejl af, og funktionaliteten er stadig i top.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price