Icebreaker

I over 27 år har icebreaker udfordret status quo ved at kæmpe for naturlige, transparente og ansvarlige måder at drive forretning på. Inspireret af naturen udnytter icebreaker de utrolige egenskaber fra naturlige fibre til at lave præstationsbeklædning af høj kvalitet til udendørs eventyr og hverdagsliv.

MERINOULD

Fremstillet med naturens mirakelfibre, merinould, beviser icebreaker-tøj gang på gang, hvor utrolig naturen er.


Merinould giver de kvaliteter og fordele, vi alle forventer af præstationsbeklædning og meget mere. Det er en elastisk fiber, der gør den langtidsholdbar. Den har temperaturregulerende egenskaber, så den holder dig kølig og giver varme, når du har brug for det. Den er naturligt lugtbestandig og utrolig alsidig, så du kan have den på i længere tid. Den er åndbar, hvilket hjælper med at håndtere sveden, og den er utrolig blød – du skal føle den for at tro det.

Philosophy
FILOSOFI
Vi udforsker forholdet mellem mennesker og natur. Det handler om slægtskab, ikke om at erobre. Naturen er vores helt.
Purpose
FORMÅL
Vi leder en bevægelse mod en mere naturlig måde at leve på ved at tage unødvendig plastik ud af præstationsbeklædning. Drevet af troen på, at naturen har løsningerne, leverer vi naturlige alternativer til syntetisk baseret beklædning for at skabe en sundere mere bæredygtig levevis for vores art og planeten.
Natural-Innovations
NATURLIGE INNOVATIONER
Fibre af natur. Innovationer fra Icebreaker. En samling af naturfiberinnovationer, der ånder, bevæger sig og arbejder i symbiose med din hud.

INSPIRERET AF NATUREN

Den standard, som alle andre bedømmes i forhold til, 200 Oasis Long Sleeve Crewe og Leggings. Icebreakers bedst sælgende basislag, der udnytter de naturlige fordele ved merinould til mildere vinterdage og lagdeling året rundt. Den bløde, åndbare 200g merinojersey, kilekonstruktion og flatlock-sømme giver gnidningsfri komfort og ubegrænset bevægelse.

Inspireret af naturen udnytter icebreaker de naturlige fibres ydeevne for at tilbyde et alternativ til tøj baseret på petrokemiske syntetiske materialer. Merino er en årligt fornyelig fiber, der naturligt modstår lugt, holder dig kølig, når det er varmt og varm, når det er koldt. Det lader din hud ånde for komfort hele dagen, hver dag.

SE HELE KOLLEKTIONEN TIL
HERRER OG DAMER

Move To Natural with Icebreaker

Kollage_Livsstil_720x720px_1
Kollage_Livsstil_720x1080px_3
Kollage_Livsstil_720x1080px_2
Kollage_Livsstil_720x720px_4
Kollage_Livsstil_720x720px_2
Kollage_Livsstil_720x1080px_1
Kollage_Livsstil_720x1080px_4
Kollage_Livsstil_720x720px_3

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price